Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Vēl viena trauma: ''Real'' vārtsargs Kurtuā treniņā savaino menisku

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Vēl viena trauma: ''Real'' vārtsargs Kurtuā treniņā savaino menisku
Tibo Kurtuā. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Spānijas ''La Liga'' komanda Madrides ''Real'' paziņojusi, ka otrdien treniņā labās kājas meniska savainojumu guvis vārtsargs Tibo Kurtuā, kurš bija tuvu tam, lai atgrieztos ierindā pēc krustenisko saišu savainojuma. Viņa atgriešanās netiek lēsta ātrāk kā pēc četrām līdz sešām nedēļām.

Vēl vienā savainojumā iedzīvojies ''Real'' vārtsargs Tibo Kurtuā. Pirms 2023./2024. gada sezonas viņš pārrāva krusteniskās saites kreisajai kājai, bet īsi pirms gaidāmās atgriešanās laukumā treniņā guva labā ceļgala meniska savainojumu. Sagaidāms, ka traumas dēļ viņš nevarēs spēlēt līdz sešām nedēļām.

Bija sagaidāms, ka Kurtuā varētu spēlēt aprīlī, kad gaidāmi izšķirošie notikumi UEFA Čempionu līgā. Tagad nav zināms, vai beļģu vārtsargs šajā sezonā vispār dosies laukumā. ''Pēc veiktajiem testiem noteikts, ka Tibo Kurtuā ir meniska plīsums labajā kājā. Savainojums notika otrdien treniņa laikā. Tā rehabilitācijai sekosim līdz,'' teikts ''Real'' oficiālajā paziņojumā.

Kurtuā ''Real'' spēlē kopš 2018. gada. Pirms tam viņš no 2011. gada bija Londonas ''Chelsea'' sastāvā, trīs gadus (līdz 2014. gadam) pavadot īrē Madrides ''Atletico''. Ar ''Real'' viņš divas reizes kļuvis par ''La Liga'' čempionu un reizi par UEFA Čempionu līgas uzvarētāju.

Izmantotie resursi:
https://www.realmadrid.com/en-US/ne...

     [+] [-]

, 2024-03-20 12:11, pirms mēneša
Man kā city fanam žēl, jo Kornijs varētu auksts vairāk kļūdīties, neka karstais Ļunins!

     [+] [-]

, 2024-03-20 19:44, pirms mēneša
Madaskāras Pingvīns rakstīja: Man kā city fanam žēl, jo Kornijs varētu auksts vairāk kļūdīties, neka karstais Ļunins!
Kāds karstais Lunins? Vienu labu speli pret Leipcigu nospeleja un viss. Paskaties viņa rating pēdējās spēlēs...

     [+] [-]

, 2024-03-20 20:18, pirms mēneša
R101 rakstīja: Kāds karstais Lunins? Vienu labu speli pret Leipcigu nospeleja un viss. Paskaties viņa rating pēdējās spēlēs...
žēl ka no futbola tu saproti tik daudz cik bomzis no politikas!