Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Bijušais Brazīlijas un "Barcelona" futbolists Alvess pret drošības naudu atbrīvots no cietuma

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bijušais Brazīlijas un "Barcelona" futbolists Alvess pret drošības naudu atbrīvots no cietuma
Dani Alvess. Foto: AFP/Scanpix

LETA--AFP. Bijušais Brazīlijas futbola izlases spēlētājs Dani Alvess, gaidot pārsūdzēšanu, trešdien tika atbrīvots no apcietinājuma pret drošības naudu viena miljona eiro apmērām, pavēstīja Barselonas tiesa.

Februāra beigās Alvesam tika piespriests četru ar pusi gadu cietumsods par seksuālu vardarbību pret kādu sievieti 2022. gada 30. decembrī. Bijušais "Barcelona" kluba aizsargs kopš pagājušā gada janvāra atradās izmeklēšanas cietumā.

Uzreiz pēc Alvesam piespriestā cietumsoda viņa advokāti iesniedza apelāciju, ar cerību, ka lieta tiks pārsūdzēta.

Lēmums par Alvesa atbrīvošanu pret drošības naudu tika pieņemts dienu pēc tam, kad viņa advokāts pieprasīja bijušā futbolista atbrīvošanu pamatojoties uz to, ka viņš jau ir izcietis ceturtdaļu no piespriestā cietumsoda.

Atbrīvojot Alvesu pret drošības naudu viena miljona eiro apmērā, tiesa arī pieprasīja, lai viņš nodotu savas Spānijas un Brazīlijas pases, nepamestu Spāniju un katru nedēļu ierastos tiesā.

40 gadus vecais Alvess ir izcīnījis 42 futbola trofejas, tostarp trīsreiz cēlis virs galvas UEFA Čempionu līgas kausu "Barcelona" rindās un divreiz Brazīlijas izlases sastāvā uzvarot "Copa America".

Iepriekšējā Pasaules kausa izcīņā Katarā viņš spēlēja savā trešajā pasaules čempionātā. Viņa līgums ar Meksikas klubu Mehiko UNAM ("Pumas") pēc aresta Spānija tika apturēts.

  -2 [+] [-]

, 2024-03-20 18:27, pirms mēneša
Es viņa vietā tagad pāri robežām aizbēgtu atpakaļ uz Brazīliju un soc kontus ieliektu bildi kur uzčurā Spānijas karogam

     [+] [-]

, 2024-03-21 11:21, pirms mēneša
Es tavaa vietaa Pingviin izdzeestos no sportaventra un nosveertos tuvaakaa kokaa!