Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Madrides "Real" prioritāte transfēru tirgū – Liverpūles aizsargs Aleksandrs-Ārnolds

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Madrides "Real" prioritāte transfēru tirgū – Liverpūles aizsargs Aleksandrs-Ārnolds
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

Spānijas čempiones un UEFA Čempionu līgas uzvarētājas Madrides "Real" galvenā prioritāte transfēru tirgū ir labās malas aizsargs Trents Aleksandrs-Ārnolds, kuram pēc sezonas beigsies līgums Liverpūlē.

26 gadus vecais Trents Aleksandrs-Ārnolds ir viens no trīs "Liverpool" pamatsastāva spēlētājiem, kuriem nākamajā vasarā beigsies līgums. Identiskā situācijā atrodas arī kapteinis Virdžils van Deiks un labās malas uzbrucējs Mohameds Salāhs. Ja netiks pagarināts līgums, viņi no janvāra drīkst iesaistīties sarunās ar citiem klubiem.

Pārstāvot Anglijas izlasi, Aleksandrs-Ārnolds izteicās, ka lielu lomu lēmuma pieņemšanā spēlēs iespējas izcīnīt titulus. Ar septiņās spēlēs izcīnītām sešām uzvarām "Liverpool" ir Anglijas Premjerlīgas līdere. Dzimtā kluba rindās labās malas aizsargs izcīnījis visas lielākās trofejas, bet viņš pauda, ka negrib atmiņā palikt kā futbolists, kurš uzvarēja tikai karjeras pirmajos gados.

Madrides "Real", kas šajā vasarā kā brīvo aģentu piesaistīja Kiljanu Mbapē, noskaņojusies nākamajā vasarā papildināties ar Aleksandru-Ārnoldu, kurš Spānijas galvaspilsētā padarīts par galveno prioritāti.

Vienlaikus labās malas aizsarga pozīcijā tiek apsvērti Spānijas izlases un "Tottenham" futbolists Pedro Porro, Vācijas čempiones Leverkūzenes "Bayer" un Nīderlandes aizsargs Džeremijs Frimpongs, kā arī 21 gadu vecais Huanlu, kurš pārstāv "Sevilla".

"Real" vēlas papildinājumu arī aizsardzības centrā.

Izmantotie resursi:
https://www.nytimes.com/athletic/58...

     [+] [-]

, 2024-10-17 09:06, vakar
Papildinājums šajā pozīcijā ir prioritāte Nr.1.Bet noteikti tas nevar gaidīt līdz vasarai.Ar vienu Vaskesu jau laikam par īsu būs..Vai atkal Kamavingu bāzīs visur,kur tik var?

     [+] [-]

, 2024-10-17 09:24, vakar
Nepatīk viņš savas aizsardzībās dēļ,bet nu RB vajag....
Fede protams viņu varētu piesegt ar savu darba apjomu,bet nu nez..

     [+] [-]

, 2024-10-17 10:08, vakar
Klubs ar lielo burtu nav spējīgs izaudzināt nevienu spēlētāju..

     [+] [-]

, 2024-10-17 10:22, vakar
puika_labs_ rakstīja: Klubs ar lielo burtu nav spējīgs izaudzināt nevienu spēlētāju..
Problēma nav izaudzināšanā.Problēmas sākas no tā,ka jaunie nemaz netiek spēlēt jo priekšā ir čāli kurus nerotē.Zem Ančelotti vispār iespējas tuvu nullei.Paģāsgad Peresam bija jāsaka Ančelotti ka Kamavinam/Tčuamenī un citiem jaunajiem būs jābūt priekšā Modričam utt.
Visu laiku bija daudz midfield un aizsargu talantu.Midfieldā nebija iespējams tikt ar Krosu,Modriču un Kasemiro.Llorenti pārdeva.Ogegāram arī nebija vieta uz tā rēķina,ka priekšā tas top3.
Daudz tiek tirgots prom ar buy back clause.Šogad tas tika izdarīts ar Nico Paz kurš viens no labākajiem talantiem un vajag minūtes un midfieldā pagaidām tas nedabūt.

Tas pats sakāms par aizsardzības līniju.Karvahalu rotē minimāli.Bija jaunais brazīlis no Doņeckas divas sezonas īrē.Uzspēlēja varbūt pāris spēles.Bija Hakimi kuru pārdeva kovida sākumā.
Šogad arī visa jauniešu komanda ir notraumēta.3 ACL sarauti kurus ņēma uz vasaras tūri un vienam vismaz bija principā garantēta vieta lielajā komandā.Sezona ir nospēlēti divi mēneši un jauniešu komandā ir bijušas 60+ traumas