Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

''Barcelona'' līderim Levandovskim piespriež papildus divu spēļu diskvalifikāciju

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Barcelona'' līderim Levandovskim piespriež papildus divu spēļu diskvalifikāciju
Roberts Levandovskis sarunā ar tiesnesi. Foto: Reuters/Scanpix

LETA--AFP. "Barcelona" uzbrucējam Robertam Levandovskim Spānijas čempionātā par tiesneša apvainojošu žestu piemērota divu spēļu diskvalifikācija, kas stāsies spēkā pēc Pasaules kausa futbolā pārtraukuma.

8.novembrī notikušajā mačā Levandovskis saņēma divas dzeltenās kartītes. Pametot laukumu, Levandovskis ar pirkstu pieskārās savam degunam, kas tika uzskatīts par mača tiesneša Hesusa Hila Mansano aizskarošu.

Levandovskim piemērota vienas spēles diskvalifikācija par sarkano kartīti un papildu divu spēļu diskvalifikācija par aizskarošu žestu. Pats futbolists gan uzsvēra, ka šo žestu rādījis "Barcelona" galvenajam trenerim Čavi Ernandesam.

Plānots, ka Levandovskis nevarēs piedalīties mačos ar Barselonas "Espanyol", Madrides "Atletico" un "Getafe" komandām. Tādējādi Spānijas čempionātā viņš varētu atgriezties vien janvāra nogalē.

Tiesa, "Barcelona" var apstrīdēt futbolistam piemēroto diskvalifikāciju.

Levandovskis ar 13 gūtiem vārtiem ir Spānijas meistarsacīkšu rezultatīvākais spēlētājs, bet "Barcelona" pirms došanās Pasaules kausa pārtraukumā ieņem līderpozīicju turnīra tabulā.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2022-11-16 20:12, pirms gada
Nu, trenerim jau nu to žestu viņš nerādīja. Bet šis jau kļūst smieklīgi. 11m sitienus nedod, bet max diskvalifikācijas gan.