Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" atkal jaunas problēmas ar Neimāra transfēru

"Barcelona" atkal jaunas problēmas ar Neimāra transfēru
Foto: AFP/Scanpix

Futbola klubam "Barcelona" nu jau kārtējās nepatikšanas brazīliešu futbolista Neimāra bēdīgi slavenā transfēra dēļ - Spānijas čempionāta vadība paziņojusi, ka uzsāks savu izmeklēšanu, kam varētu sekot arī disciplinārsods.

Spānijas superklubam "Barcelona" atkal jaunas problēmas Neimāra pārejas dēļ 2013. gadā. Jūnijā komanda samaksāja 5,5 miljonu eiro sodu par Neimāra pāreju no Brazīlijas kluba "Santos", jo tika apvainota par krāpniecību ar nodokļiem, kuru gan "Barcelona" noliedza. "La Liga" paziņojusi, ka "Barcelona" būs jāierodās uz noklausīšanos, saistībā ar kluba vienošanos ar Spānijas publisku tiesu. Tieši pēc šīs vienošanās arī tika samaksāts 5,5 miljonu eiro sods.

Tagad "La Liga" vēlās veikt noklausīšanās saistībā ar starp "Barcelona" un Spānijas publiskās tiesas panākto vienošanos Neimāra lietā. Izmeklētāji, ziņo, ka patiesais transfēra apjoms ir bijis 83 miljoni eiro.
Ceturtdienas La Liga ziņojumā ir lasāms, ka "Barcelona" tiks izsaukta uz noklausīšanos saistībā ar vienošanos ar Spānijas sabiedrisko tiesu.

Kad visa šī sāga aizsākās, "Barcelona" prezidents Hoseps Marija Bartomeū pie visa vainoja neveiksmīgu nodokļu plānošanu, jo oficiāli pāreja bijusi 57 miljoni eiro no, kuriem 40 miljoni tikuši Neimāra vecākiem, savukārt 17 miljoni "Santos".

Neimārs jūlijā noslēdza jaunu 5 gadu līgumu ar Barselonu un Rio olimpiskajās spēlēs ar Brazīlijas futbola izlasi ieguva zelta medaļas.

Izmantotais avots:
Neymar: La Liga seeks answers from Barcelona...