Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

''Sevilla'' uzbrucējs Ben Jeders pēc uzvaras pasmejas par ''Arsenal''

Reinis Alksnājs
Reinis Alksnājs

''Sevilla'' uzbrucējs Ben Jeders pēc uzvaras pasmejas par ''Arsenal''
Visams Ben Jeders (pa kreisi) un Adils Rami
Foto: AP/Scanpix

26 gadus vecais ''Sevilla'' uzbrucējs Visams Ben Jeders populārajā mikroblogošanas vietnē pauda neizpratni par otro vietu tradicionālajā pārbaudes turnīrā ''Emirates Cup''. Francūzis arī nebija atbildi parādā kādam neapmierinātam ''Arsenal'' kluba atbalstītājam.

Vakar, 30. jūlijā, uzreiz pēc otrās uzvaras ''Emirates Cup'' Ben Jeders publicēja ziņu, kur izrādīja nesaprašanu par otro vietu: ''Mēs uzvarējām abas spēles. Atdodiet mums kausu!'' (ziņa gan noteikti netika domāta nopietni)

Tā tiešām ir taisnība, ka ''Sevilla'' šajā divu spēļu pārbaudes turnīrā uzvarēja abus mačus, tai skaitā arī pret mājinieci ''Arsenal'' (2:1, Ben Jeders rezultatīvi piespēlēja pirmajā vārtu guvumā), bet tieši angļu klubs, kurš dienu agrāk uzveica Portugāles čempioni ''Benfica'' (5:2), svinēja triumfu.

#KomandaSUNZVAP
1.Arsenal21016:49
2.Sevilla22003:19
3.Leipzig21012:15
4.Benfica20022:72

Iemesls ir īpatnējā punktu skaitīšana šajā turnīrā, kamēr nav izmainīta sistēma uzvarām (trīs punkti), neizšķirtiem (viens punkts) un zaudējumiem (nav punktu), tiek vēl pieskaitīts punkts par katru precīzo raidījumu. Ja uzvarētāji ir ar vienādu punktu skaitu, kā dotajā situācijā, tad uzvar vairāk vārtus guvusī.

Uz Ben Jedera ziņu dusmīgi un pat aizskaroši atbildēja kāds ''Arsenal'' fans, kurš uzbrucēju nosauca par Tulūzas izgāšanos. Bijušajam ''Toulouse'' uzbrukuma līderim apvainoties nebija prātā, turpretī viņš izmantoja izdevību pasmieties par Londonas klubu: ''Neesi dusmīgs, vecīt, jums vēl ir iespēja atriebties Čempionu lī... ak pagaidi.''

''Arsenal'' pērn Anglijas Premjerlīgā finišēja piektajā vietā, kas nozīmē, ka klubs pirmoreiz pēc gandrīz 20 gadiem nespēlēs prestižākajā Eiropas klubu turnīrā Čempionu līgā. Jāsaka, ka arī ''Sevilla'' vēl nav iekļuvusi Čempionu līgā, pērn Spānijas Augstākajā līgā paliekot ceturtā. 15. vai 16. un 22. vai 23. augustā Seviljas klubam paredzēti mači pēdējā kvalifikācijas kārtā. Redzēs vai Ben Jederam nesanāks samaksāt par saviem vārdiem.