Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Nakamura vēlas pamest ''Espanyol''

Nakamura vēlas pamest ''Espanyol''
Šunsuke Nakamura
Foto: EFE/Scanpix

Japānas izlases un bijušais Skotijas kluba ''Celtic'' pussargs Šunsuke Nakamura, kurš pašreiz pārstāv spāņu klubu ''Espanyol'', vēlas pamest Barselonas komandu, atklājis spēlētāja aģents.

Barselonas klubam 31 gadus vecais futbolists pievienojās pērnā gada vasarā, pirms tam četrus, noteikti karjeras spožākos gadus pavadot Skotijas klubā ''Celtic''. Taču līdz šim Japānas izlases pussargs spēlējis gaužām reti, komandas rindās piedaloties vien 14 mačos, pārsvarā nākot laukumā uz maiņu. Tika minēts, ka janvārī Nakamura varētu pamest ''Espanyol'', taču spēlētājs nolēma palikt. Lai nu kā, pirms pāris dienām parādījušās ziņas, ka, abām pusēm vienojoties, Nakamura drīzumā varētu atstāt komandu un, visdrīzāk, atgriezties dzimtenē, pievienojoties vietējam klubam ''Yokohama Marinos'', kurā viņš savulaik (1997.g.) uzsāka profesionālo karjeru.

Nakamuras aģents Roberto Tsukada apstiprinājis, ka pašreiz tiek veiktas pārrunas ar vairākiem Japānas līgas (''J-League'') klubiem par iespējamo transfēru uz īres nosacījumiem. ''Ņemot vērā PK izcīņas tuvošanos, svarīgākā lieta Nakamuram būtu regulāra spēļu prakse ''Espayol'' rindās. Diemžēl tas tā nav. Vairāki klubi izrāda par viņu interesi, ieskaitot bijušo klubu ''Yokohama Marinos'', taču pagaidām nav nekā konkrēta. Ja nebūs pietiekošs spēles laiks, viņš pametīs komandu.''

Jāatzīmē, ka pirms kāda laika ''Espanyol'' galvenais treneris Mauricio Početino atzina, ka Nakamura, kurš izlases rindās aizvadījis 91 maču, gūstot 23 vārtus, neietilpst viņa turpmākajos plānos, piebilstot, ka japāņu pussargs neizrāda vēlmi un nevēlas mācīties, kā pareizāk būtu spēlēt Spānijas līgā.

''Glāzgovas'' klubā Nakamura spēlēja kopš 2005. gada, pārnākot no itāļu kluba ''Reggina''. Četru gadu laikā ''Celtic'' rindās aizvadīja 199 spēles, šajā laikā palīdzot komandai trīs reizes triumfēt Skotijas Premjerlīgā, reizi izcīnīt Skotijas kausu, bet divas reizes Skotijas Līgas kausa izcīņā.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +1 [+] [-]

, 2010-02-15 23:14, pirms 14 gadiem
Nevajadzēja iet uz to Espanyol! Celtic rindās lieliski spēlēja!

  +1 [+] [-]

, 2010-02-15 23:52, pirms 14 gadiem
Vēl viens kadrs, kas pirms PK pāriet (izīrējas) uz dzimteni. Domāju šāds solis būtu tikai pareizs. Nakamuras sistie sodiņi ir kaut kas īpašs.

  +1 [+] [-]

, 2010-02-16 02:01, pirms 14 gadiem
es domāju, ka tik un tā viņam vieta izlasē ir garantēta, jo, lai arī viņš neietilpst Espanjol trenera plānos, kāpēc arī nespēlē, tomēr labs viņš joprojām ir un Japānā iespējams pat līderis.