Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Forlanam jauns līgums ar ''Atletico''

Forlanam jauns līgums ar ''Atletico''
Djēgo Forlans
Foto: AFP/Scanpix

Urugvajas izlases spēlētājs Djēgo Forlans, kurš pārstāv Spānijas klubu ''Atletico Madrid'', ar pašreizējo komandu parakstījis jaunu divu gadu līgumu, kurš būs spēkā līdz 2013. gadam.

Neskatoties uz to, ka Spānijas galvaspilsētas komandai pašreiz pienākuši grūti laiki un tās demonstrētajā sniegumā pašlaik ir izveidojies milzīgs robs, 30 gadus vecais uzbrucējs, kurš pagājušajā sezonā tika atzīts par Eiropas bombardieri, savā īpašumā iegūstot Zelta futbola zābaku, ticis atalgots ar jaunu līgumu. Iepriekšējais līgums Urugvajas izlases spēlētājam bija spēkā līdz 2011. gadam, taču tagad parakstīts jauns līgums vēl uz diviem gadiem, kurš būs spēkā līdz 2013. gadam.

''Esmu ļoti priecīgs par jauno līgumu. Vienmēr esmu teicis, ka kopš tā brīža, kad šeit ierados, esmu bijis ļoti laimīgs un mans mērķis bija palikt šajā klubā vairākus gadus. Tas ir kā sapnis, ka varu parakstīt līgumu vēl uz diviem gadiem. Esmu pārliecināts, ka šajā laikā mēs noteikti izcīnīsim titulus,'' Madrides kluba oficiālajā mājaslapā sacīja Forlans, kurš Madrides klubu pārstāv kopš 2007. gada.

Runājot par šī brīža komandas sniegumu, Forlans bija noskaņots optimistiski: ''Klubs, mani komandas biedri un es darīsim visu iespējamo, lai uzvarētu katrā mačā. Pašreiz svarīgi ir izkļūt no tās situācijas, kurā mēs jau labu laiku esam. Drīz mēs jau būsim tur, kur mums vajadzētu būt. Esmu pārliecināts, ka ar jauna trenera parādīšanos uzlabosies arī mūsu sniegums un rezultāti. Neesam jau vienīgie, kuri nonākuši šādā situācijā,'' piebilda bijušais ''Manchester United'' spēlētājs.

Izmantotie resursi:
edition.cnn.com