Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

''Real'' apstiprina: ar klubu 25 titulus izcīnījušais Marselu pametīs Madridi

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Real'' apstiprina: ar klubu 25 titulus izcīnījušais Marselu pametīs Madridi
Centrā Marselu. Foto: Reuters/Scanpix

Šodien ''La Liga'' un UEFA Čempionu līgas čempione Madrides ''Real'' apstiprinājusi, ka klubu šajā vasarā pametīs brazīlietis Marselu, kurš tajā spēlēja kopš 2007. gada un kopā ar to izcīnīja 25 trofejas dažādos turnīros. Rīt gaidāma atvadīšanās ceremonija un Marselu tikšanās ar medijiem.

34 gadus vecais brazīliešu aizsargs Marselu Madrides ''Real'' spēlēja kopš 2007. gada, kad pārcēlās no Brazīlijas kluba ''Fluminense''. Kopā ar ''Real'' Marselu sešas reizes kļuvis par ''La Liga'' čempionu, piecas reizes par UEFA Čempionu līgas kausa ieguvēju, divas reizes par ''Copa del Rey'' čempionu. Tāpat Marselu piecas reizes ar ''Real'' triumfējis Spānijas Superkausā, trīs reizes UEFA Superkausā un četras reizes FIFA klubu Pasaules kausā.

Madrides ''Real'' sastāvā dažādos turnīros Marselu laukumā devies 546 spēlēs, kuru laikā iesitis 38 vārtus. Šodien klubs izplatīja paziņojumā, kurā teikts, ka pirmdien notiks atvadīšanās pasākums no futbolista. Tas nozīmē, ka Marselu neturpinās pārstāvēt ''Real''. Pasākumā piedalīsies kluba prezidents Florentino Peress, bet Marselu preses konferencē komentēs došanos prom mediju pārstāvjiem.

Bez Marselu jau iepriekš bija zināms, ka Madrides ''Real'' neturpinās spēlēt velsietis Garets Beils un pussargs Isko. Tikmēr līgums tiks pagarināts ar horvātu Luku Modriču, bet kā viens no pirmajiem papildinājumiem ''Real'' bijis vācu aizsargs Antonio Rīdigers, kurš parakstīja līgumu uz četriem gadiem. Pirms tam vācietis spēlēja Londonas ''Chelsea'', atsakoties ar klubu parakstīt jaunu līgumu.

Izmantotie resursi:
https://www.realmadrid.com/en/news/...

  -4 [+] [-]

, 2022-06-12 14:36, pirms 2 gadiem
Nesaprotu Real. Maksa milzu summas par maz zinámu futbolistu transferiem, bet seit nepagarina ligumu ar tadu kalibru ka Marselu, kurs pat kaimina Peterim ir zinams vards futbola! Turklat palidzejis izcinit tik daudz titulus klubam! ZEL

     [+] [-]

, 2022-06-12 14:39, pirms 2 gadiem
Žēl, vēl varēja nospēlēt vienu sezonu, labs maiņas spēlētājs būtu

  +4 [+] [-]

, 2022-06-12 15:11, pirms 2 gadiem
parveselīgudzīvesveidu rakstīja: Nesaprotu Real. Maksa milzu summas par maz zinámu futbolistu transferiem, bet seit nepagarina ligumu ar tadu kalibru ka Marselu, kurs pat kaimina Peterim ir zinams vards futbola! Turklat palidzejis izcinit tik daudz titulus klubam! ZEL
Kāds vēl kalibrs Marcelo? Viņš jau pāris sezonas ir nespēlējams aizsardzības dēļ. Tā nekad nav bijusi izcila,bet tagad bez komentāriem.
Ja tu nezini kas ir Tchouameni tad tās ir tavas problēmas.
Futbolu tu neskaties

  -3 [+] [-]

, 2022-06-12 15:33, pirms 2 gadiem
BostonGreen#7 rakstīja: Kāds vēl kalibrs Marcelo? Viņš jau pāris sezonas ir nespēlējams aizsardzības dēļ. Tā nekad nav bijusi izcila,bet tagad bez komentāriem.
Ja tu nezini kas ir Tchouameni tad tās ir tavas problēmas.
Futbolu tu neskaties
Neviens neteica, ka nezin. Ne velti pie raksta par vina transferu ieliku, ka labs speletajs. Taja pasa laika uzskatu, ka 100 miljoni ir pa daudz! Par Marselino. Aizsardziba nav tas labakais, bet ja tituli ar vinu sastava nak, tad vel vareja savus divus gadus iedot!

     [+] [-]

, 2022-06-12 15:49, pirms 2 gadiem
Pēdējais laiks. Jādod vieta jaunajiem. Bez Ronaldu viņš vispār nav nekas. Dalīja piespēles CR7, bet pēc tam čušs.

  +2 [+] [-]

, 2022-06-12 16:51, pirms 2 gadiem
parveselīgudzīvesveidu rakstīja: Neviens neteica, ka nezin. Ne velti pie raksta par vina transferu ieliku, ka labs speletajs. Taja pasa laika uzskatu, ka 100 miljoni ir pa daudz! Par Marselino. Aizsardziba nav tas labakais, bet ja tituli ar vinu sastava nak, tad vel vareja savus divus gadus iedot!
Tev nedēļas laikā mainijās domas par spēlētāju? Tavi vārdi par nevienam nezināmu spēlētāju 80 mil

  +2 [+] [-]

, 2022-06-12 16:55, pirms 2 gadiem
Roberto Carlos - visu laiku izcilākais Real Madrid left back!

  -1 [+] [-]

, 2022-06-12 18:55, pirms 2 gadiem
Leitnants rakstīja: Roberto Carlos - visu laiku izcilākais Real Madrid left back!
Bet varētu bučus šņorēt Maldini, ja salīdzinām visus labākos.

     [+] [-]

, 2022-06-12 23:56, pirms 2 gadiem
..tak CL finālā pie apbalvošanas šim jau deva kausu ar tādu attieksmi, ka tās ir atvadas.