Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Real" aizsargam Karvahalam veikta ceļgala krustenisko saišu operācija

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Real" aizsargam Karvahalam veikta ceļgala krustenisko saišu operācija
Dani Karvahals. Foto: AFP/Scanpix

LETA--DPA. Spānijas futbola kluba Madrides "Real" pamatsastāva aizsargam Dani Karvahalam tika veikta labās kājas ceļgala krustenisko saišu operācija.

Jau ziņots, ka 32 gadus vecais aizsargs pagājušajā nedēļas nogalē Spānijas meistarsacīkšu mačā pēc sadursmes ar "Villarreal" futbolistu Jeremi Pinjo nevarēja turpināt spēli un laukumu pameta uz nestuvēm. Tobrīd jau bija otrā puslaika kompensācijas laiks un mača rezultāts bija izšķirts, madridiešiem uzvarot ar 2:0.

Sadursmē Karvahals tika ne tikai pie krustenisko saišu plīsuma, bet arī pārplēsa ceļgala ārējo saiti un vienu no cīpslām.

Piektdien "Real" pavēstīja, ka futbolistam veiksmīgi veikta operācija un jau tuvākajās dienās viņš sāks rehabilitāciju, kas aizņems vairākus mēnešus.

Dienu pēc Karvahala iedzīvošanās savainojumā "Real" paziņoja, ka pagarinās līgumu ar aizsargu uz vēl vienu gadu, līdz nākamās sezonas beigām, tādējādi paužot uzticību futbolistam, kurš klubam atnesis 12 titulus Spānijas čempionātā, Karaļa kausā un UEFA Čempionu līgā.