Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Odonkoram kārtējais savainojums

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Odonkoram kārtējais savainojums
Davids Odonkors
Foto: AFP

Spānijas futbola līgas kluba Betisas "Real" pussargs vācietis Davids Odonkors guvis kārtējo savainojumu un būs spiests pārciest kārtējo operāciju.

Davids Odonkors klubam pievienojās 2006. gadā, kad pārcēlās uz Spāniju no Vācijas Bundeslīgas kluba Dortmundes "Borussia". "Real" kluba vadība cerēja šajā vasarā vāciešu pussargu pārdot, taču Odonkora regulārās medicīniskās problēmas nav devušas iespēju viņu pārdot, jo citi klubi nevēlas riskēt ar viņa iegādi.

Odonkoru kopā ar Rafaelu Sobišu cerēja pārdot, lai varētu iegūt līdzekļus komandas atjaunināšanai, taču izskatās, ka tas neizdosies. Arī šoreiz Odonkora savainojums ir saistīts ar viņa ceļgalu. Starp citu, lielākā daļa Odonkora savainojumu ir gūti pārstāvot savu valsti un arī šis savainojums nav izņēmums.

Savā pirmajā sezonā vācietis nospēlēja tikai 13 spēles Betisas kluba sastāvā un viņa iegāde tika pamatīgi kritizēta. Otrā sezona sākās daudz cerīgāk, taču arī tajā sezonā visu labo izbojāja kārtējā ceļgala operācija.

Izmantotie resursi:
goal.com

  +2 [+] [-]

, 2008-07-07 16:31, pirms 16 gadiem
Kas tas par style rakstīt klubu nosaukumus tipa: ''Athletic'' no Viganas, Betisas ''Real''. ?