Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Grīzmans, atgriežoties "Atletico", piekritis iespaidīgam algas samazinājumam

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Grīzmans, atgriežoties "Atletico", piekritis iespaidīgam algas samazinājumam
Antuāns Grīzmans. Foto: Reuters/Scanpix

Antuāns Grīzmans futbola pāreju pēdējā dienā pievienojās šī brīža Spānijas čempionei Madrides "Atletico", kurā francūzis aizvadīja savas karjeras spožākos gadus līdz šim. 30 gadus vecais spēlētājs piekritis iespaidīgam algas samazinājumam.

Jau ziņojām, ka francūzis Antuāns Grīzmans futbola transfēru pēdējā dienā panāca vienošanos ar "Barcelona", tiekot pie iespējas pamest Katalonijas klubu un pievienoties savam bijušajam klubam – Madrides "Atletico". Grīzmans pievienojās "Atletico" uz īres līguma pamata, savukārt Madrides klubam pēc šīs sezonas francūzis būs jāiegādājas no "Barcelona" par 40 miljoniem eiro. Jāmin arī tas, ka šī summa būs jāmaksā, ja Grīzmans 2021./22. gada sezonā aizvadīs vismaz 50% spēļu.

Kā ziņo futbola medijs "Goal", Grīzmans piekritis pamatīgam algas samazinājumam. Tiek lēsts, ka francūzis "Atletico" rindās pelnīs par 40% mazāk kā viņš pelnīja Katalonijas granda rindās. Visticamākais, ja Grīzmans tam nepiekristu, viņš "Atletico" nepievienotos. Divus gadus atpakaļ Francijas izlases uzbrucējs no "Atletico" nonāca "Barcelona". Vairākkārtējai Spānijas čempionei tolaik bija jāšķiras no 120 miljoniem eiro. Grīzmans "Atletico" rindās otro debiju varētu piedzīvot jau svētien.

Izmantotie resursi:
https://www.goal.com/en/news/griezm...

     [+] [-]

, 2021-09-06 18:29, pirms 3 gadiem
Cik vajag paņemt uz krūts, lai varētu uzrakstīt tādu virsrakstu un tad vēl izlasīt? Arī laikam skolā nepārlasija sacerējumu pirms nodot.

     [+] [-]

, 2021-09-06 18:49, pirms 3 gadiem
Nesaprotu, nahren tad viņš aizgāja no Barcas? Lai nākamajā klubā pelnītu par 40% mazāk?

     [+] [-]

, 2021-09-06 20:51, pirms 3 gadiem
lacis67 rakstīja: Nesaprotu, nahren tad viņš aizgāja no Barcas? Lai nākamajā klubā pelnītu par 40% mazāk?
Lai vinētu līgu un CL

     [+] [-]

, 2021-09-06 23:10, pirms 3 gadiem
Grīzmans gan jau gatavs bija piemaksāt, lai tiktu no tās bedres prom.