Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Kataras klubs oficiāli apstiprinājis Čavi atgriešanos Barselonā

Agris Suveizda

Kataras klubs oficiāli apstiprinājis Čavi atgriešanos Barselonā
Čavi Ernandess. Foto: EPA/Scanpix

Kataras spēcīgākais futbola klubs "Al-Sadd" sociālo tīklu vietnē Twitter pavēstījis par komandas galvenā trenera un "Barcelona" leģendas Čavi Ernandesa atgriešanos Barselonā. Katalonijas grands par Čavi atgriešanos vēl nav paziņojis.

""Al Sadd" administrācija, saņemot maksājumu, kas aktivizējis līgumā paredzēto punktu par izpirkšanas iespēju, ir vienojusies par Čavi pāreju uz "Barcelona". Esam vienojušies arī par nākotnes sadarbību starp klubiem. Čavi ir svarīga daļa no "Al-Sadd" vēstures, un vēlam viņam panākumus," citēts kluba izpilddirektors Turki Al-Ali. "Čavi pirms dažām dienām informēja mūs par vēlmi tagad doties uz Barselonu, jo viņa klubs pārcieš kritisku posmu. Mēs to sapratām un nolēmām nestāties ceļā. Čavi un viņa ģimene allaž būs laipni gaidīti Dohā, un mūsu attiecības turpināsies."

Čavi "Al-Sadd" rindās aizvadīja pēdējās sezonas spēlētāja karjerā, tiekot pie Kataras titula, kausa, Superkausa un Emīra kausa, un 2019. gadā tieši šajā klubā sāka galvenā trenera karjeru, aizvedot klubu līdz Kataras titulam, diviem kausiem, diviem Emīra kausiem, Superkausam un Zvaigžņu kausam. Arī šīs sezonas sākumā "Al-Sadd", ko pārstāv arī tādi futbolisti kā Santi Kasorla un Andrē Ajū, ir Kataras līgas līdere, uzvarot pirmajās astoņās spēlēs un devītajā kārtā uzvaru izlaižot galotnē. Āzijas Čempionu līgā "Al-Sadd" rezultāti gan ir kritušies – pusfināls Čavi debijas sezonā, astotdaļfināls nākamajā sezonā un neiekļūšana astotdaļfinālā šogad.

"Barcelona" Čavi pārstāvēja no 11 līdz 35 gadu vecumam, kļūstot par astoņkārtēju Spānijas čempionu, četrreiz triumfējot Čempionu līgā, iegūstot trīs Karaļa kausus, divus UEFA Superkausus, divus Pasaules kausus klubiem un sešus Spānijas Superkausus. Spānijas izlasē Čavi aizvadīja 133 spēles, guva 13 vārtus, kļuva par divkārtēju Eiropas un arī 2010. gada pasaules čempionu.

Katalonijas grands "Barcelona", kas nesen no amata atbrīvoja Ronaldu Kūmanu, ar 16 punktiem 11 spēlēs Spānijas čempionātā ieņem tikai devīto vietu un rītvakar viesosies pie Bigo "Celta". Čempionu līgā, pateicoties divām minimālām uzvarām ar 1:0 pār Ukrainas "Dynamo", "Barcelona" pakāpusies uz otro pozīciju, taču cīņa par astotdaļfinālu vēl priekšā.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/AlsaddSC/status...

  +1 [+] [-]

, 2021-11-05 15:01, pirms 2 gadiem
Visas šīs leģendas māk trenēt superklubus, ja ir Ronaldo, Mesi vai jebkāds cits superstārs. Ja ir viduvējs sastāvs bez milzīgām zvaigznēm, tad parasti ir fiasko.

  -2 [+] [-]

, 2021-11-05 15:38, pirms 2 gadiem
rezgalis007 rakstīja: Visas šīs leģendas māk trenēt superklubus, ja ir Ronaldo, Mesi vai jebkāds cits superstārs. Ja ir viduvējs sastāvs bez milzīgām zvaigznēm, tad parasti ir fiasko.
tas ir jebkuram trenerim, nevar no suda uzcelt
nez ko
tas pats Peps ir treneris, kurs ir tik overrated, treneris Barcelonu, ziedu laikos, Bayern kuru Vacija man liekas pat es lidz titulam aizvestu, MC kur neirebezoti lidzeklu

     [+] [-]

, 2021-11-05 16:15, pirms 2 gadiem
Maikl rakstīja: tas ir jebkuram trenerim, nevar no suda uzcelt
nez ko
tas pats Peps ir treneris, kurs ir tik overrated, treneris Barcelonu, ziedu laikos, Bayern kuru Vacija man liekas pat es lidz titulam aizvestu, MC kur neirebezoti lidzeklu
Nu jā,tā Barselona kura iepriekšējā sezonā pabeidza 3.vietā La liga,atklāja Pedro un Busquetsu no jaunatnes komandām,tiešām overrated.

     [+] [-]

, 2021-11-06 06:50, pirms 2 gadiem
izredzētais rakstīja: Nu jā,tā Barselona kura iepriekšējā sezonā pabeidza 3.vietā La liga,atklāja Pedro un Busquetsu no jaunatnes komandām,tiešām overrated.
Tadi Pedro Spanija ir simtiem, nezkapec sen jau nav Barsa