Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Athletic" futbolists Jorente pēc hospitalizēšanas atstāj slimnīcu

Niklāvs Švēde
Niklāvs Švēde

"Athletic" futbolists Jorente pēc hospitalizēšanas atstāj slimnīcu
Fernando Jorente
Foto: AFP

Spānijas futbola kluba "Athletic Bilbao" uzbrucējs Fernando Jorente vakar aizvadītajā "La Liga" čempionāta 6. kārtas spēlē viesos pret "Valladolid" pēc smagas sadursmes ar pretinieku zaudēja samaņu un nekavējoties tika hospitalizēts. Šodien basku futbolists jau atstājis slimnīcu.

Svētdienas vakarā notikušajā "La Liga" čempionāta mačā, kurā kopumā tika parādītas trīs sarkanās kartītes, aizraujošā un asā cīņā laukuma saimniece "Valladolid" cīnījās neizšķirti 2:2 ar Bilbao "Athletic". Spēles 11. minūtē, kad Bilbao futbolisti jau bija izvirzījušies vadībā ar 1:0, gaisa divcīņā ar galvām sadūrās "Athletic" uzbrukuma līderis Fernando Jorente un "Valladolid" brazīļu aizsargs Nivaldo. Šajā sadursmē smagi cieta viesu uzbrucējs, uz brīdi zaudējot samaņu.

24 gadus vecais Jorente, pēc mediķu sniegtās palīdzības nācis pie samaņas, nekavējoties tika nogādāts slimnīcā, kur viņam tika veiktas nepieciešamās medicīniskās pārbaudes. Piesardzības nolūkos futbolists nakti pavadīja mediķu uzraudzībā, un, tā kā pārbaudes nopietnus draudus Jorentes veselībai neuzrādīja, jau šodien uzbrucējs atstāja slimnīcu.

Plānots, ka nākamās trīs-četras dienas Jorente pavadīs mājas režīmā, atgūstot spēkus gaidāmajām cīņām. Viens no"Athletic" vienības līderiem pēdējā laikā izpelnījies Spānijas futbola izlases galvenā trenera Visentes del Boskes uzticību un cer pēc iespējas ātrāk tikt uz kājām, lai izpelnītos uzaicinājumu gaidāmajiem Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra mačiem - 10. oktobrī viesos pret Armēniju un 14. oktobrī izbraukumā pret Bosniju un Hercegovinu.

Jorentes sadursme ar Nivaldo

Izmantotie resursi:
eurosport.com

  +1 [+] [-]

, 2009-10-05 17:49, pirms 15 gadiem
sitienu pamatīgu saņēma. tapē jau boksā ir nokdauni un nokauti.. bet nu vienalga nav nekāda joka lieta..