Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Madrides "Real" kā potenciālo Benzema aizstājēju noskatījusi Keinu

Emils Ozerinskis

Madrides "Real" kā potenciālo Benzema aizstājēju noskatījusi Keinu
Harijs Keins. Foto: AFP/Scanpix

Britu mediji vēsta, ka Anglijas izlases uzbrucējs Harijs Keins atstās Premjerlīgas kluba "Tottenham Hotspur" rindas. 29 gadus veco uzbrucēju savās rindās vēloties redzēt Madrides "Real" vienība, kura angļu futbolistu noskatījusi kā Karima Benzemā aizvietotāju.

Spānijas čempionāta sudraba ieguvēja Madrides real oficiāli šķīrusies no francūža Karima Benzemā un beļģa Edena Azāra. Tāpat karalisko klubu pametuši Marko Asensio un Mariano Diass. Tādēļ madridiešiem jālāpa robi vairākās pozīcijās.

Kā potenciālo Benzemā aizstājēju "Real" nolūkojusi Hariju Keinu, kurš "Spurs" labā 38 Premjerlīgas spēlēs izcēlās ar 30 gūtiem vārtiem. Aizvadītā gada izskaņā Pasaules kausa finālturnīrā Anglijas izlases rindās Keins piecās spēlēs guva divus vārtus, viņa pārstāvētajai izlasei izkrītot ceturtdaļfinālā pret finālu sasniegušajiem francūžiem.

Citu portenciālo Madrides "Real" pirkumu sarakstā ir nigētietis Viktors Osimens no Itālijas čempiones "Napoli", cita itāļu kluba "Inter" argentīniešu uzbrucējs Lautaro Martiness, vācieties Kajs Havercs no "Chelsea" un serbs Dušans Vlahovičs no "Juventus".

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2023-06-05 16:37, pirms 11 mēnešiem
Keins būtu lielisks aizstājējs, jo var linkot pussargus ar uzbrukumu, nav tikai tīrs goal scoreris. Jautājums ir vai Levijs pārdos vai tielēsies un atļaus Keinam aiziet par velti. Un tie, kas piemin mistiskos PL scoring rekordus kā iemeslu lai Keins neietu prom no Spurs ir galvu saspieduši... Tas ir Reāls un ja tev izdodās sasniegt kaut ko Reālā, tad tas tavam legacy ir daudz lielāks zīmogs nekā PL scoring rekords.

Modričs arī itkā taisoties prom uz Saudiem?

     [+] [-]

, 2023-06-05 16:43, pirms 11 mēnešiem
...domāju, ka Keins būs Realā...Levijam labāk atlaist viņu uz Spāniju kā pie konkurentiem uz MU...bet Napoli Osimgens, kurš gribot uz premjerlīgu, var nonākt Spurs vai Newcastle

  -1 [+] [-]

, 2023-06-05 17:08, pirms 11 mēnešiem
neticu, ka Keins savas karjeras laikā izcīnīs kādu atzīstamu titulu

     [+] [-]

, 2023-06-05 18:57, pirms 11 mēnešiem
Tērēt naudu jau par trīsdesmit gadīgu uzbrucēju...nu nezinu. Jāmeklē kaut kas cits kā Benzema jaunībā..

     [+] [-]

, 2023-06-05 23:38, pirms 11 mēnešiem
basiiiccc rakstīja: Tērēt naudu jau par trīsdesmit gadīgu uzbrucēju...nu nezinu. Jāmeklē kaut kas cits kā Benzema jaunībā..
Tērēt naudu ir viena lieta, otrs jautājums ir cik daudz. CR7 33 gadu vecumā tika pārdots par 100m. Vai Keins ir kaut pusi no tā vērts šobrīd? Tas cik daudz viņš jau ir iesitis PL liek domāt, ka jā. Noteikti Keins nebūs ilgtermiņa risinājums. Interesanti, tas, ka Totenhema kopš 2019. gada transfēros ir ieņēmusi ap 150M EUR, kamēr paši iztērējuši ap 570M EUR. Kopā ar jauno stadionu viņiem šis transfērs būtu nepieciešams.