Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Medijs: Pikē karjeru noslēgs "Barcelona" neizpildīto solījumu dēļ

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Medijs: Pikē karjeru noslēgs "Barcelona" neizpildīto solījumu dēļ
Žerārs Pikē. Foto: Pau Barrena/AFP/Scanpix

Spānijas medijs "Cadena SER" vēsta, ka Katalonijas superkluba "Barcelona" ilggadējais futbolists Žerārs Pikē spēlētāja karjeru noslēgs jau šonedēļ, tādēļ, ka klubs nav izpildījis pirms sezonas doto solījumu.

Kā vēsta medijs, pirms sezonas "Barcelona" vadība 35 gadus veco Pikē informējusi par plāniem noslēgt līgumu ar vēl vienu centra aizsargu, tomēr atvēlēšot būtisku spēles laiku arī veterānam. Tomēr sezonas ievadā Pikē laukumā esot laists tikai tad, kad neesot bijuši citi varianti.

Pikē neesot bijis apmierināts ne ar spēles laiku, ne ar to, ka tieši viņš visaktīvāk ticis vainots pie tām neveiksmēm, kas ar "Barcelona" komandu notikušas viņam esot laukumā.

Par aizsarga vakar publicēto lēmumu iepriekš esot zinājuši tikai daži komandas biedri. Pikē lēmums neesot bijis zināms arī "Barcelona" prezidentam Žoanam Laportam.

Barselonas kluba rindās Pikē astoņas reizes triumfēja Spānijas čempionātā, izcīnīja septiņas ''Copa del Rey'' trofejas, trīsreiz uzvarēja UEFA Čempionu līgā un tikpat reižu virs galvas cēla UEFA Superkausu un FIFA Pasaules klubu kausu.

Barselonas vienības rindās Pikē piedalījies 615 spēles, guvis 53 vārtus un 15 reizes rezultatīvi piespēlējis.

Spānijas izlasē aizsargs kļuvis par pasaules (2010.) un Eiropas (2012.) čempionu. Pēc 2018. gada pasaules kausa Pikē karjeru izlasē noslēdza.

''Barcelona'' Spānijas čempionāta 13. kārtas maču pret ''Almeria'' aizvadīs sestdien, pulksten 22:00 pēc Latvijas laika. Sezonā līdz šim Pikē piedalījies piecās ''La Liga'' spēlēs, vienā kausa mačā un četrās Čempionu līgas cīņās.

Izmantotie avoti;https://cadenaser.com/nacional/2022/11/04/los-motivos-del-adios-de-pique-no-pensaba-despedirse-a-mitad-de-temporada-y-le-prometieron-mas-minutos-cadena-ser/

     [+] [-]

, 2022-11-04 15:55, pirms gada
Laportam nav vārds Žerārs