Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Barsa" fantastiski atspēlējas, papildlaikā iesit trīs un pieveic "Granada"

Toms Jēkabs Bērziņš
Toms Jēkabs Bērziņš

"Barsa" fantastiski atspēlējas, papildlaikā iesit trīs un pieveic "Granada"
"Barcelona" svin vārtu guvumu. Foto: REUTERS/Scanpix.ee

Spānijas Karaļa kausa ceturtdaļfināla barjeru pārvarējusi "Barselona", kas izbraukumā vēl 87. minūtē atradās iedzinējos ar 0:2, tomēr spēja atspēlēties un papildlaikā ne bez grūtībām nokārtoja uzvaru pār "Granada" - 5:3.

Mača sākuma scenārijs gaužām atgādināja "Barcelona" iepriekšējās nedēļas kausa spēli pret "Rayo Vallecano" - Barselona uzbruka gandrīz visu laiku, taču pietrūka noslēguma uzbrukumiem. Un, tāpat kā pagājušajā trešdienā, "Barsa" pirmā nokļuva iedzinējos, tikai šoreiz pirmajā puslaikā. Pie tam, "Barcelona" paši atveda šos vārtus - aizsargi bumbu ilgi neizsita arā no soda laukuma apkārtnes, līdz Samuēls Umtiti to pazaudēja, dāvanu izmantojot "Granada" brazīliešu uzbrucējam Kenedijam - 1:0.

Tomēr šķita, ka Barselona spēs spēles otrajā puslaikā atspēlēties un uzvarēt - kā nekā, pirms nedēļas "Barsai" pietika ar 17 minūtēm, lai rezultātu pagrieztu sev patīkamā gultnē. Taču 47. minūtē viesi jau nokļuva neapskaužamā situācijā - ar vienu piespēli "Granada" no savas soda laukuma robežas tika pie izgājiena viens pret viens, ko aukstasinīgi izmantoja Roberto Soldado - jau 2:0! Jāatzīmē, ka arī šajā epizodē kļūdu pieļāva Barselonas centra aizsargi.

"Barsa" otrajā puslaikā kontrolēja bumbu fantastisku 85% spēles laika, tomēr vairs nemaz tik daudz pa vārtiem vairs nesita - ja pirmajā spēles daļā Mesi komanda izdarīja 13 sitienus (sešus vārtu rāmī), tad līdz 85. minūtei "Barsa" bija otrajā puslaikā situsi pa vārtiem vien divas reizes. Tik un tā - "Barcelona" pamanījās izlīst caur adatas aci.

87. minūtē Dembele trāpīja pa pārlikni, bet jau minūti vēlāk Grīzmans lieliskā lēcienā pēc Mesi piespēles panāca 2:1. Sajutusi asiņu garšu mutē, Barselona devās uz priekšu un jau kompensācijas laikā izlīdzināja rezultātu! Mesi veica gandrīz identisku centrējumu uz kreiso vārtu stabu, taču šoreiz Grīzmans ar galvu bumbu tālāk piespēlēja Žordi Albam - 2:2!

Grīzmans savu lielisko sniegumu turpināja arī papildlaikā, 100. minūtē jau atkal iesitot pēc centrējuma (2:3). Drāma turpinājās, "Granada" jau nākamajā uzbrukumā nopelnīja pendeli, izmantojot kārtējo "Barsas" kļūdu aizsardzībā un to arī izmantoja - precīzs Fede (3:3).

Neizšķirts saglabājās vien piecas minūtes, šoreiz kļūdu pieļaujot "Granada" vārtsargam, kura tieši vārtu priekšā atsisto bumbu vārtos 108. minūtē ieraidīja Frenkijs De Jongs. Šoreiz atspēlēšanās nesanāca - nogurušo "Granada" aizsardzību 113. minūtē ar lielisku sitienu no gaisa cauršāva Alba, uzstādot spēles gala rezultātu - 3:5.

"Barcelona" šī vakara mačā nobombardēja mājnieku vārtus - vārtu virzienā "Barselona" sita 36 reizes, bet vārtu rāmī - 20 (!) reizes. Pie tam, 11 no šiem sitieniem tika izdarīti pēdējo desmit minūšu laikā otrajā puslaikā. Tāpat jāatzīmē, ka visi astoņi "Barcelona" sitieni papildlaikā lidoja vārtu rāmī.

Vakara agrajā spēlē "Levante" papildlaika kompensācijas laikā izrāva uzvaru pār "Villarreal" - 1:0.

Spānijas Karaļa kausa izcīņa, 1/4 fināli

DatumsSpēleRezultāts
02.02"Almeria" (2) - "Sevilla"0:1
03.02"Levante" - "Villarreal"1:0 (0:0)
03.02"Granada" - "Barcelona"3:5 (2:2)
04.02"Real Betis" - "Athletic Bilbao"22:00

     [+] [-]

, 2021-02-04 00:36, pirms 3 gadiem
Uh, kas par spēli un atspēlēšanos!
Vel 85. min. šķita, ka Barsa ir izstājusies no kausa. Grizmans malacis, bet visu izdarīja Messi, kurš iedeva divas piespēles kā konfektes. Fantastika.
Otro Granadas golu neredzēju, bet pirmais bija kārtējā Barsas aizsargu ''klasika''. Kā var tā nospēlēt tādā līmeņa aizsargi.

  +1 [+] [-]

, 2021-02-04 00:45, pirms 3 gadiem
Lieliska spēle, prieks, ka uzvarēja Barcelona. Grīzmans šobrīd lielisks. Un Messi 10/10 bez neviena gola arī ir kaut kāda fantastika. Jāpaņem šis kauss!

  +1 [+] [-]

, 2021-02-04 00:48, pirms 3 gadiem
Senos laikos pie šādas "veiksmes" kādu sadedzināja un viss iegāja normālās sliedēs. Labi Bartameu, ka nav senie laiki. Bet nu statistika graujoša - vienai komandai 4 sitienu vārtu rāmī - 3 vārti. otrai 20 sitieni , 4 vārtu konstrukcijas, 18 stūra sitieni, 80 % kontroles un gandrīz zaudē.
Umtiti cik labs bija iepriekšējā spēlē - kā var "atvest šādus vārtus un zaudēt sprintā "pensionāram" Saldado...

  +1 [+] [-]

, 2021-02-04 00:49, pirms 3 gadiem
Fantastiska speele abu komandu izpildiijumaa,Granadas vaartsargs gandriiz uztaisiija sev dziives speeli,par kuru vareetu lieliities mazbeerniem.Un te nu paraadaas kaapeec fani var shaaleet dillees ar saviem spriedumiem,pusi otro puslaiku shausminaajos kaapeec laukumaa Grizmans,bet jau peec paaris min biju gatavs Kumana priekshaa nonjemt cepuri.
Daudz pozitiivu emociju,tieshi tas,kas vajadziigs komandai,lai turpina ticeet sev un ciiniiies liidz pat sezonas beigaam,ja nu sanaak izshaut par spiiti visiem neticiigajiem.

     [+] [-]

, 2021-02-04 00:51, pirms 3 gadiem
laikam jau labaakaa Barcas speele peedeejo gadu laikaa. Kuumans, protams, ar mainjaam noguleeja visu, ko vareeja noguleet, bet vismaz saak izskatiities peec vienotas komandas.

     [+] [-]

, 2021-02-04 00:55, pirms 3 gadiem
P.S.Cerams ka Roberto nekas traks,bet nu pagaidaam izskataas ka atkal naaksies kaadu laiku iztikt bez futbola.

     [+] [-]

, 2021-02-04 01:49, pirms 3 gadiem
NilsK rakstīja: P.S.Cerams ka Roberto nekas traks,bet nu pagaidaam izskataas ka atkal naaksies kaadu laiku iztikt bez futbola.
Roberto šodien bija nekāds. Dests bija daudz daudz labāks šodien. Ceru, ka jaunais prezidents līgumu ar viņu nepagarinās, jo viņš nav tās algas vērts, pat ne tuvu. Roberto var atstāt kā rotācijas spēlētāju ar daudz samazinātu algu.Roberto viens pelna divreiz vairāk nekā Robertsons un TAA kopā ņemot, un tas nav normāli. Roberto saldzināt ar TAA ir tas pats kas salīdzināt neejošu Pasātu ar Porche.

  +1 [+] [-]

, 2021-02-04 02:41, pirms 3 gadiem
jonsons rakstīja: Roberto šodien bija nekāds. Dests bija daudz daudz labāks šodien. Ceru, ka jaunais prezidents līgumu ar viņu nepagarinās, jo viņš nav tās algas vērts, pat ne tuvu. Roberto var atstāt kā rotācijas spēlētāju ar daudz samazinātu algu.Roberto viens pelna divreiz vairāk nekā Robertsons un TAA kopā ņemot, un tas nav normāli. Roberto saldzināt ar TAA ir tas pats kas salīdzināt neejošu Pasātu ar Porche.
par Roberto,vinjsh tak bija veselus 2meeeshus savainots,kaa laikaa paspeeja veel Covid izslimot,shii pirmaa speele pamatsastaavaa,un neteiktu ka Dests bija iipashi labaaks,aizsardziibaa labi peldeeja,pat nopelniito pendeli neskaitot.
Ja par algaam,tad kuram tad Barcas sastaavaa Barto nav iedevis mega kontraktu,jaunajam prezidentam buus jaapaarskata ne tikai Roberto,bet pilniigi visi kontrakti komandaa.

  -1 [+] [-]

, 2021-02-04 10:19, pirms 3 gadiem
Barsas aizsardzība kā caurstaigājama sēta. Vajadzīgs mūsu konstantīns Stepanovs.

     [+] [-]

, 2021-02-04 10:28, pirms 3 gadiem
NilsK rakstīja: Fantastiska speele abu komandu izpildiijumaa,Granadas vaartsargs gandriiz uztaisiija sev dziives speeli,par kuru vareetu lieliities mazbeerniem.Un te nu paraadaas kaapeec fani var shaaleet dillees ar saviem spriedumiem,pusi otro puslaiku shausminaajos kaapeec laukumaa Grizmans,bet jau peec paaris min biju gatavs Kumana priekshaa nonjemt cepuri.
Daudz pozitiivu emociju,tieshi tas,kas vajadziigs komandai,lai turpina ticeet sev un ciiniiies liidz pat sezonas beigaam,ja nu sanaak izshaut par spiiti visiem neticiigajiem.
Jā, pēdējā laikā komanda sāk priecēt un labi, lai arī ir tās kļūdas aizsardzībā, ir parādījies lielisks komandas gars un galvenais raksturs, kā ļoti pietrūka murgainajos Bertomeu laikos.

     [+] [-]

, 2021-02-04 16:06, pirms 3 gadiem
Waldini rakstīja: Jā, pēdējā laikā komanda sāk priecēt un labi, lai arī ir tās kļūdas aizsardzībā, ir parādījies lielisks komandas gars un galvenais raksturs, kā ļoti pietrūka murgainajos Bertomeu laikos.
Nezinu vai pat Bartomeu pie tā bija vainīgs. Protams, varbūt morāli tas palīdz, bet tomēr liekas, ka Valverde un Setien tādi lielāki sausiņi bija. Šķiet, ka Koeman tomēr tāds riktīgs vecis - saka ko domā, aizstāv spēlētājus preses konferencēs, iespējams, ka arī no veterānu spēlētājiem ir lielāks respekts, ņemot vērā, ka pats ir kluba leģenda (nosacīti) un spēlējis augstā līmenī.