Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Villarreal" trenēs Valverde

Niklāvs Švēde
Niklāvs Švēde

"Villarreal" trenēs Valverde
Ernesto Valverde (priekšplānā)
Foto: AP

Spānijas futbola kluba "Villarreal" galvenā trenera amatā šodien tika apstiprināts spāņu speciālists Ernesto Valverde, kurš šajā amatā nomainīs uz Madrides "Real" pārvilināto Manuelu Pellegrini.

Jau ziņojām, ka vakar Spānijas futbola gigants Madrides "Real" izpirka līdzšinējā "Villarreal" galvenā trenera Manuela Pellegrini līgumu, kā rezultātā Čīles speciālists turpmāk strādās Madrides karaliskajā klubā.

Protams, Pellegrini atstātā vieta tukša vis nepalika, un šodien "Villarreal" galvenā trenera amatā tika apstiprināts 45 gadus vecais spāņu speciālists Ernesto Valverde, kurš iepriekšējā sezonā ar Pireju "Olympiacos" kļuva par Grieķijas čempionu. Valverde grieķu klubam pievienojās 2008. gada vasarā, parakstot viena gada līgumu, taču, neskatoties uz lielisko debiju, finansiālu iemeslu dēļ "Olympiacos" ar Valverdi līgumu nepagarināja.

Iepriekš Valverde strādājis arī tādos klubos kā Barselonas "Espanyol" un Bilbao "Athletic". Jāpiemin, ka tieši Valverdes vadībā "Espanyol" 2007. gadā aizcīnījās līdz UEFA kausa izcīņas finālam, kurā piekāpās citai Spānijas vienībai - "Sevilla".

Speciālists savulaik aizvadīja diezgan veiksmīgu futbolista karjeru, kā uzbrucējs spēlējot tādos pazīstamos Spānijas futbola klubos kā "Mallorca", "Athletic Bilbao", "Barcelona", "Espanyol" un "Alaves" un to sastāvā Spānijas čempionātā gūstot vairāk nekā 70 vārtus. Valverdes kontā arī viena spēle Spānijas izlasē.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +1 [+] [-]

, 2009-06-02 20:42, pirms 15 gadiem
labs..treneris.. veiksmi.. un turet liimenii villareal..

     [+] [-]

, 2009-06-03 10:29, pirms 15 gadiem
"ar Pireneju "Olympiacos" kļuva par Grieķijas čempionu" - izlabo uz Pireju