Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

''Real'' izīrē Drenti ''Hercules''; ''Werder'' Rozenbergu - ''Santander''

''Real'' izīrē Drenti ''Hercules''; ''Werder'' Rozenbergu - ''Santander''
Rojstons Drente
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas klubs Madrides ''Real'' līdz sezonas beigām Spānijas līgas šīs sezonas jaunpienācējai ''Hercules'' līdz sezonas beigām izīrēs holandiešu aizsargu/pussargu Rojstonu Drenti, savukārt Vācijas Bundeslīgas klubs Brēmenes ''Werder'' līdz sezonas beigām Spānijas klubam ''Racing Santander'' izīrēs Zviedrijas izlases uzbrucēju Markusu Rozenbergu.

Madrides ''Real'' un tās galvenā trenera Žozē Mourinju plānos šajā sezonā neietilpa holandiešu spēlētājs Rojstons Drente, kā rezultātā 23 gadus vecais futbolists līdz sezonas beigām tiks izīrēts Spānijas līgas šīs sezonas jaunpienācējai ''Hercules''. Jāatzīmē, ka starpsezonā ''Hercules'' papildinājusi sastāvu ar 10 spēlētājiem, kuru vidū ir tādi futbolisti kā bijušais Francijas izlases spēlētājs Dāvids Trezegē (32, no ''Juventus''), Paragvajas izlases uzbrucējs Nelsons Valdess (26, no ''Borussia''), Nīderlandes izlases otrais vārtsargs Pjets Velthūzens (23), franču uzbrucējs Olivjē Tomērs (30, no ''Le Mans'').

Tikmēr Zviedrijas uzbrucējs Markuss Rozenbergs, kurš kopš 2007. gada pārstāv Vācijas Bundeslīgas klubu Brēmenes ''Werder'', līdz sezonas beigām tiks izīrēts Spānijas klubam ''Racing Santander'', kurš pagājušo sezonu noslēdza 16. vietā. Līgums ar ''Werder'' bijušajam ''Ajax'' spēlētājam ir spēkā līdz 2012. gada sezonas beigām. Tā lūk Brēmenes klubs ir ''pateicies'' 27 gadus vecajam spēlētājam par izšķirošajiem vārtiem Čempionu līgas ''play-off'' kārtas atbildes spēlē pret ''Sampdoria''. Proti, Rozenbergs panāca 1:3 (pirmais mačs beidzās ar ''Werder'' uzvaru ar 3:1) kompensācijas laika trešajā minūtē, tādējādi ļaujot komandai spēlēt papildlaiku, kurā ''Werder'' beigās guva vārtus un iekļuva Čempionu līgas grupu turnīrā. Tāpat komandai pēdējā transfēru dienā pievienojies Čīles izlases aizsargs Valdo Ponse (27), kurš iepriekš pārstāvēja Čīles klubu ''O'Higgins''.

Tāpat jāpiemin, ka Spānijas čempione ''Barcelona'' pagarinājusi līgumu ar Mali izlases pussargu Seidū Keitu. Jaunais līgums ar kataloniešiem 30 gadus vecajam spēlētājam būs spēkā līdz 2014. gadam. Savukārt Spānijas līgas šīs sezonas vēl viena jaunpienācēja ''Levante'' līdz sezonas beigām no Anglijas Premjerlīgas kluba ''Manchester City'' īrēs Ekvadoras izlases uzbrucēju Felipi Saisedo. 21 gadus vecais futbolists jau pagājušajā sezonā spēlēja Spānijā, kad tika izīrēts ''Malaga'' vienībai.

Izmantotie resursi:
Real Madrid C.F. - Web Oficial | Official Web Site
FIFA.com - Fédération Internationale de...
Sky Sports | Sport News

  +3 [+] [-]

, 2010-09-01 14:34, pirms 14 gadiem
Hercules būs interesanta komanda un ciets rieksts pārējiem šosezon !

  +1 [+] [-]

, 2010-09-01 14:41, pirms 14 gadiem
stodar rakstīja: Hercules būs interesanta komanda un ciets rieksts pārējiem šosezon !
a ka savadak, herkuless tacu ir specigs un lidz ar to speciga komanda

  -2 [+] [-]

, 2010-09-01 15:34, pirms 14 gadiem
Spānijas klubs Madrides ''Real'' līdz sezonas beigām Spānijas līgas šīs sezonas jaunpienācējai ''Hercules'' līdz sezonas beigām izīrēs holandiešu pussargu.
Vajadzētu palabot nedaudz

  +1 [+] [-]

, 2010-09-01 15:42, pirms 14 gadiem
Novēlu tikai veiksmi lai būtu daudz vārtu

     [+] [-]

, 2010-09-01 15:53, pirms 14 gadiem
kapec werder izire Rozenbergu?vins ta palidzeja viniem tikti CL..

  -1 [+] [-]

, 2010-09-01 16:01, pirms 14 gadiem
bonuks3333333333 rakstīja: kapec werder izire Rozenbergu?vins ta palidzeja viniem tikti CL..
bet nebija vairs viņiem vajadzīgs.

  +2 [+] [-]

, 2010-09-01 16:34, pirms 14 gadiem
Monopolists rakstīja: a ka savadak, herkuless tacu ir specigs un lidz ar to speciga komanda
jaa...ljoti gudrs secinaajums

  -3 [+] [-]

, 2010-09-01 17:04, pirms 14 gadiem
ždruha.

     [+] [-]

, 2010-09-01 21:12, pirms 14 gadiem
Jāsaka, ka tiešām iespaidīgs darbs transfēros Hercules komandas izpildījumā. Komanda nopietni pastiprinājusies. Domāju, ka sezona būs veiksmīga. Taču arī Racing Santander pirkumi ir labi. Drente ir tīri labs aizsargs, kuru agrāk vai vēlāk gribētos redzēt, spēlējam Nīderlandes izlasē. Taču ļoti liels prieks par Ponsē. Patika šī spēlētāja sniegums PK, un tagad arī viņš spēlēs Eiropā, vienā no labākajiem čempionātiem. Taču Rozenbergs ir labākais papildinājums. Es jau nu Werder vietā būtu viņu paturējis, bet nu, lai veicas. Tiešām labs spēlētājs. Saisedo MC nebija vietas, tāpēc pozitīva ir šī pāreja. Un spēlēšana La Liga čempionātā jau pati par sevi ir pozitīva lieta. Lai veicas.