Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Enrike: ''Ģērbtuvē bija savāda noskaņa, jo izlaidām uzvaru no savām rokām''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Enrike: ''Ģērbtuvē bija savāda noskaņa, jo izlaidām uzvaru no savām rokām''
Luiss Enrike. Foto: Picture Alliance/Scanpix

Spānijas izlases galvenais treneris Luiss Enrike pēc neizšķirta 2022. gada Pasaules kausa finālturnīrā pret Vāciju atklāja, ka viņa vadītā valstsvienība izlaidusi uzvaru no savām rokām, taču tai vēl ir viena spēle, kurā iespējams garantēt vietu astotdaļfinālā. Vācijas treneris Hansi Fliks uzsvēra, ka abas komandas bijušas vienlīdz spēcīgas.

Vakar 2022. gada Pasaules kausa izcīņā neizšķirti spēlēja Vācijas un Spānijas izlases (1:1). Pirms noslēdzošās apakšgrupu kārtas Spānijai E grupā ir četri punkti, bet Vācijai viens. Noslēdzošajā kārtā Vācija cīnīsies pret Kostariku, bet Spānija pret Japānu.

''Zinājām, cik augsta likme ir šai spēlei. Spānija demonstrēja labu futbolu, taču abas ir vienlīdzīga līmeņa komandas. Pie tam, mums bija ļoti laba iespēja pašā spēles izskaņā,'' pēc neizšķirta žurnālistiem pauda Vācijas izlases galvenais treneris Hansi Fliks. ''Lietas iet uz labo pusi, kad sāc uzvarēt. Cerams, neizšķirts dos mums vajadzīgo grūdienu,'' turpināja speciālists.

''Ģērbtuvē bija savāda noskaņa, jo mums bija iespēja uzvarēt šodien, taču izlaidām to no rokām. Žēl, ka nespējām nosargāt vadību,'' savas domas par spēli izteica Spānijas galvenais treneris Luiss Enrike. ''Esam tā saucamās ''nāves grupas'' pirmajā pozīcijā un mums vienkārši jāpaliek pozitīviem. Pat neizšķirts pret Japānu, visticamāk, ļautu mums iekļūt astotdaļfinālā, taču pāragri nespekulēsim. Spēlēsim, lai uzvarētu un garantētu pirmo vietu apakšgrupā.''

Noslēdzošās E grupas spēles paredzētas ceturtdien, 1. decembrī.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/report?...

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!