Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Sautgeits skaidro Foudena atstāšanu rezervē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sautgeits skaidro Foudena atstāšanu rezervē
Fils Foudens. Foto: Reuters/Scanpix

Piektdienas vakarā otro uzvaru Pasaules kausā nespēja izcīnīt Anglijas izlase – 0:0 pret Amerikas Savienotajām Valstīm. Visu spēli uz rezervistu soliņa pavadīja Fils Foudens, kas lika uzdot daudzus jautājumus galvenajam trenerim Geretam Sautgeitam.

Angļiem neizdevās atslēgt pretinieku vārtus, kaut atklāšanas spēlē pret Irānu viņi izcēlās sešas reizes. Gerets Sautgeits otrajā puslaikā laukumā sūtīja centra pussargu Džordanu Hendersonu un flangos spēlējošos Džeku Grīlišu un Markusu Rešfordu, kamēr "Manchester City" uzbrucējs Fils Foudens palika rezervē.

"Mēs domājām, ka tas bija pareizais lēmums. Turējām laukumā komandu, kas sāka spēli, un pēc tam sūtījām plašumā spēlējošos Grīlišu un Rešfordu. Uzskatījām, ka Džeks pieturēs bumbu un palīdzēs mums virzīties uz priekšu, iegūt teritoriju. Par Markusu – uzskatījām, ka viņa ātrums spēles pēdējos nogriežņos būs drauds pretiniekiem," skaidroja Sautgeits, kurš pirmo maiņu veica 68. minūtē.

Pasaules kausā komandām ļauts izmantot piecas maiņas, bet Anglija pret amerikāņiem izmantoja trīs.

Uzvarā pret Irānu Foudens laukumā devās 70. minūtē. 22 gadus vecais futbolists šosezon Anglijas Premjerlīgā 14 spēlēs izcēlies ar septiņiem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
https://www.goal.com/en/news/southg...

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!

     [+] [-]

, 2022-11-26 14:31, pirms gada
Sautgeits nesaprot Foudena vērtību. Viņš ir labākais spēlētājs kāds viņiem ir. To saka arī Rojs Kīns, Džimijs Karagers un Fils Nevils.

     [+] [-]

, 2022-11-26 17:06, pirms gada
Tur IR jābūt saiknei starp Fodenu un Keinu..savādāk nevar būt! Ja Fodens nebūs starta 11-niekā uz nākošo spēli, angļi Sautgeitu apēdīs bez sāls!