Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Japāna ne pirmo reizi izceļas ar augsto kārtības līmeni

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Japāna ne pirmo reizi izceļas ar augsto kārtības līmeni
Foto: FIFA

Pēc Pasaules kausa finālturnīra uzvaras pār Vāciju no labākās puses sevi apliecinājuši Japānas fani un izlase. Līdzjutēji pēc spēles beigām aiz sevis sakārtoja, to pašu ģērbtuvē paveicot arī futbolistiem un izlases darbiniekiem.

Ne pirmo reizi Pasaules kausā no labākās puses izcēlusies Japāna. Tās līdzjutēji pēc uzvaras pār Vāciju nevis devās uzreiz to nosvinēt, bet gan sakopa aiz sevis. Ar līdzīgām darbībām Japānas līdzjutēji izcēlās arī pirms četriem gadiem, kad finālturnīrs noritēja Krievijā.

Par līdzvērtīgu žestu parūpējās Japānas futbola izlase, kas sakārtoja ģērbtuvi uzreiz pēc spēles, to atstājot augstākā līmeņa kārtībā. Japāņi nākamo spēli turnīrā aizvadīs 27. novembrī pret Kostariku. Uzvaras gadījumā tai būs iespēja jau priekšlaicīgi kvalificēties astotdaļfinālam.

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!

     [+] [-]

, 2022-11-25 18:35, pirms gada
viltnieki, bet labi.