Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Bijušais PSRS gada labākais futbolists Krievijas spēli nosauc par retu sūdu un pamet TV studiju

Agris Suveizda

Bijušais PSRS gada labākais futbolists Krievijas spēli nosauc par retu sūdu un pamet TV studiju
Konstantina Geņiča reakcija. Foto: Match TV

Pasaules kausa finālturnīru un cīņu turpinās pārspēlēs. Vēl pārtraukumā pie krieviem derīgā 0:0 televīzijas kanāla Match TV studiju pameta 1972. gada olimpiskās bronzas ieguvējs un PSRS gada labākais futbolists Jevgeņijs Lovčevs, kurš nepiekrita kolēģu Sergeja Durasova un kādreizējā "Ventspils" spēlētāja Konstantina Geņiča spriedumam.

"Jūs taču mānāt tautu, sakot, ka spēle normāla. Tas ir rets sūds. Mēs tomēr esam futbola valsts. Bet, kad jūs sakāt, ka mēs neesam futbola valsts, ko tad jūs gribat? Bija tāda valsts kā Dienvidslāvija, kas sadalījās piecās valstīs, un visās futbols ir diezgan pieklājīgs. Mums bija PSRS, un PSRS izlase allaž spēlēja diezgan pienācīgi. Sēžu un saprotu, ka man, atklāti sakot, ir jāiet prom no studijas. Pēc spēles, ja noturēsim 0:0, varēsiet mani lamāt, bet, ja būs 1:0, es lamāšu jūs," sacīja televīzijas eksperts.

"Kāda gan vēl normāla spēle? Tu normālu spēli nemaz neesi redzējis," Durasovam teica Lovčevs, uzsverot, ka ar tādu sniegumu uz pozitīvu rezultātu cerēt ir grūti. Horvātijai pirmajā puslaikā bija 67% bumbas kontrole un sitieni 9:0 (mērķī 3:0), bet otrajā puslaikā aina būtiski nemainījās – 59% bumbas kontrole, sitieni 10:2 (mērķī 2:0), un 81. minūtē horvātu uzvaras vārtus ļoti neveiksmīgi guva krievu aizsargs Fjodors Kudrjašovs, pēc centrējuma ievizot bumbu savos vārtos. Kudrjašovs ikdienā pārstāv Turcijas klubu "Antalyaspor".

Lovčevs pēc spēles jau no citas studijas atgriezās Match TV ēterā un atvainojās par savu izgājienu pārtraukumā. Horvātija izrāva pirmo vietu grupā un ceļazīmi uz Pasaules kausa finālturnīru Katarā, bet Krievija aizvadīs pārspēles un izlozē būs izsētās komandas godā. Pārspēlēs piedalīsies 12 izlases (desmit kvalifikācijas otrās vietas ieguvējas un divas Nāciju līgas grupu uzvarētājas, kuras atlasē netika labāko divniekā), kuras tiks sadalītas trijos miniturnīros, kuros martā tiks izspēlētas vēl trīs ceļazīmes uz Pasaules kausu.


 +14 [+] [-]

, 2021-11-14 20:53, pirms 2 gadiem
Labais!
Un patiesi.

  +9 [+] [-]

, 2021-11-14 21:20, pirms 2 gadiem
🤣🤣Nolika pie vietas Giļņiču beidzot

  +3 [+] [-]

, 2021-11-14 21:35, pirms 2 gadiem
kauč kā nebiju piefiksējis ka Geničs kļuvis par musulmani... it kā jau vienalga - bet dīvaina tā izrādīšanās tiešajā ēterā. mož ķer auditorijas balsis... bet nu apd..sās skaisti tiešajā ēterā...

  -2 [+] [-]

, 2021-11-14 22:09, pirms 2 gadiem
Ko no krieviem var gribēt. Pieklājība pat tv viņiem sveša. Civilizētas Eiropas dzīvi laikam viņiem nekad nesasniegt.

  +8 [+] [-]

, 2021-11-15 00:10, pirms 2 gadiem
Kā naglai uz galvas 😁

 +10 [+] [-]

, 2021-11-15 09:44, pirms 2 gadiem
Es noskatījos Match tv highlights - komentētājs tāds pats jefiņš kā Koscinkēvičs. Pie katra bumbas pieskāriena pretinieka laukuma pusē jau bļauj it kā kāds būtu bumbu kāds iesitis vārtos. Ja klausītos tikai audio, liktos, ka spēle ir līdzvērtīga

  +4 [+] [-]

, 2021-11-15 13:07, pirms 2 gadiem
Pa faktu jau visu pateica

     [+] [-]

, 2021-11-15 13:40, pirms 2 gadiem
Aldis Br rakstīja: Ko no krieviem var gribēt. Pieklājība pat tv viņiem sveša. Civilizētas Eiropas dzīvi laikam viņiem nekad nesasniegt.
Te nu gan nav vietā runāt par tautas mentalitāti. Ar ko Govno atšķiras no Scheisse? Futbolistam kaut ko tādu pateikt ēterā ir pilnīgi normāli, arī civilizētajā Eiropā. Tādas valodas brūķētāju dēvē par līderi un slavē, ja pēc tam komanda spēlē kaut drusku labāk nekā iepriekš.

  +2 [+] [-]

, 2021-11-15 17:43, pirms 2 gadiem
Latvijai vajadzētu arī kādu ex spēlētāju, kas pasaka, ka LV futbols jau pāris gadus ir sūds. Bet mums jau nevienam nav pautu, lai ko skaļi pateiktu

  -3 [+] [-]

, 2021-11-15 20:49, pirms 2 gadiem
bļāviens-nu rakstīja: Latvijai vajadzētu arī kādu ex spēlētāju, kas pasaka, ka LV futbols jau pāris gadus ir sūds. Bet mums jau nevienam nav pautu, lai ko skaļi pateiktu
Par vēlu, nu jau kādu pusgadu mūsējie rāda skatāmu futbolu un cīnās uz vella paraušanu.

  -2 [+] [-]

, 2021-11-15 21:19, pirms 2 gadiem
Aldis Br rakstīja: Ko no krieviem var gribēt. Pieklājība pat tv viņiem sveša. Civilizētas Eiropas dzīvi laikam viņiem nekad nesasniegt.
Un Latvijai sasniegt???

  +1 [+] [-]

, 2021-11-16 05:24, pirms 2 gadiem
otins rakstīja: Par vēlu, nu jau kādu pusgadu mūsējie rāda skatāmu futbolu un cīnās uz vella paraušanu.
Ko šis skatāmais futbols mums ir devis? Kas tā par lūzera mentalitāti, ka pietiek ar skatāmu futbolu

  -1 [+] [-]

, 2021-11-16 16:27, pirms 2 gadiem
PlayBoy rakstīja: Un Latvijai sasniegt???
Latvijai tuvākā nākotnē sasniegt Eiropas līmeni ir neiespējamā misija. Tieši domāšanas ziņā. Mums padomju domāšanas veids vēl dzīvo spēcīgi, īpaši cilvēkos 50+ gados. Tolerances trūkums, neticība daudzēm vienkāršām lietām, neticība speciālistiem dažādās jomās. Mums visur rādās negodīgums, sazvērestības. Nespēja pieņemt citādos. Arī doma kā tik apkrāpt valsti. Vai sabiedrība stipri nosoda nodokļu nemaksātājus, cilvēkus kuri brauz pa zaķi, sabiedriskā transportā utt.
Cietumu domās daudzi uztver kā spīdzinšānas vietu, kā vietu, kur atriebties cilvēkam un tml. Tā varētu turpināt daudz ko uzskaitīt un tas tuvina mūs necivilizētām valstīm.
Aizies vecā paaudze, izaugs jauna demokrātijā augusi paaudze un ir liela ticība ka pēc gadiem 30-40 mēs varētu sākt tuvoties Eiropas līmenim.

     [+] [-]

, 2021-11-16 21:31, pirms 2 gadiem
Aldis Br rakstīja: Latvijai tuvākā nākotnē sasniegt Eiropas līmeni ir neiespējamā misija. Tieši domāšanas ziņā. Mums padomju domāšanas veids vēl dzīvo spēcīgi, īpaši cilvēkos 50+ gados. Tolerances trūkums, neticība daudzēm vienkāršām lietām, neticība speciālistiem dažādās jomās. Mums visur rādās negodīgums, sazvērestības. Nespēja pieņemt citādos. Arī doma kā tik apkrāpt valsti. Vai sabiedrība stipri nosoda nodokļu nemaksātājus, cilvēkus kuri brauz pa zaķi, sabiedriskā transportā utt.
Cietumu domās daudzi uztver kā spīdzinšānas vietu, kā vietu, kur atriebties cilvēkam un tml. Tā varētu turpināt daudz ko uzskaitīt un tas tuvina mūs necivilizētām valstīm.
Aizies vecā paaudze, izaugs jauna demokrātijā augusi paaudze un ir liela ticība ka pēc gadiem 30-40 mēs varētu sākt tuvoties Eiropas līmenim.
Ha, ha... pēc šitā sasmējos... puika vispār nesaprot, kā dzīve notiek arī saulainajās un tiklajās demokrātijas valstīs... kurš kuru vairāk apčakarēs, tas būs ieguvējs (protams, atkarībā no katra individuālās audzināšanas un inteliģences...) ...laikam saņēmis jau 3. poti...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2021-11-17 16:11, pirms 2 gadiem
Ulllis rakstīja: Ha, ha... pēc šitā sasmējos... puika vispār nesaprot, kā dzīve notiek arī saulainajās un tiklajās demokrātijas valstīs... kurš kuru vairāk apčakarēs, tas būs ieguvējs (protams, atkarībā no katra individuālās audzināšanas un inteliģences...) ...laikam saņēmis jau 3. poti...
Neuzminēji. 3 pote drīz būs. Salīdzināji Latviju un Rietumeiropu. Mums ir ļoooti tāls ceļš ejams līdz Eiropas līmenim. Domāšana spēcīgi atpaliek. neeesmu reicis ka Eiropā viss ir pūkains un rožains, bet kopumā tieši domāšanas līmenī ir liela aiza.
Padomju domāšanu grūti dabūt no mums ārā. Tumsonība mums iekšā ir ļoti spēcīga. Ticēt sazvērestībām, neuzticēties speciālistoem un kritizēt visus un vienmēr.