Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Ibrahimoviča aģents: "FIFA un UEFA var salīdzināt ar mafiju"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ibrahimoviča aģents: "FIFA un UEFA var salīdzināt ar mafiju"
Vieni no skaistākajiem vārtiem "Euro 2012"
Foto: AP / Scanpix

Zviedru uzbrucēja aģents Mino Raiola uzskata, ka "Zelta bumba" pienākas Zlatanam Ibrahimovičam. Aģentam gan nav pārliecības, ka balva godīgi tiks piešķirta viņa klientam, jo futbola dzīves vadībā lietas nav caurspīdīgas.

"FIFA un UEFA nav caurspīdīgas organizācijas, tās var salīdzināt ar mafijas struktūrām. Ja tāpat izturētos Zviedrijas valdība, tad tas beigtos ar revolūciju. Mišels Platinī bija labs futbolists, bet kā UEFA prezidents viņš futbolam neko labu nav izdarījis, rūpējas tikai par savu labumu, viņš ir kā mafijas boss. FIFA prezidents Zeps Blaters izturas kā vājprātīgs diktators. UEFA un FIFA ir vienādi mēsli ", norāda Ibrahimoviča aģents. "Rakstiet tā, kā es saku! Viņi mani neapturēs. Viņi saka, ka man nav taisnība, tātad viņi baidās un man ir taisnība".

"Ja Zlatans nedabūs Zelta bumbu par šo gadu, tad tas būs kārtējais pierādījums, ka visas tās balvas ir politiska korupcija. Ja šo balvu grib nostiprināt kā autoritatīvu, tad to jāpiešķir patiešām labākajam spēlētājam. Un labākais jau vairākus gadus ir Ibrahimovičs", saka 44 gadus vecais aģents Mino Raiola.

"Zelta bumba" (Ballon d’Or) ir ikgadējā balva, kuru pasniedz labākajam Eiropā spēlējošajam futbolistam. Balvas ieguvēju nosaka balsojumā, kurā piedalās nacionālo izlašu galvenie treneri un kapteiņi, kā arī sporta žurnālisti no visas pasaules. Prestižo balvu pasniedz Francijas žurnāls "France Football" jau kopš 1956.gada. Balvas ieguvējs kļūs zināms 2013. gada sākumā. Iepriekšējās trijās reizēs šo atzinību ieguva Lionels Mesi.

Izmantotie resursi:
expressen.se

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2012-10-31 19:07, pirms 12 gadiem
No vienas puses tas ir vulgārs un lēts "uzbrauciens", bet daļa taisnības tur ir. Par Zlatana iespējām gan bez komentāriem.

  +1 [+] [-]

, 2012-10-31 19:09, pirms 12 gadiem
Man. City experts rakstīja: Revolucija ir sakusies futbola del Real, Barca, Che, City, PSG, Anghi. To apturet manuprat spes tikai Fairplay.
Kas ir ar "Real" un īpaši jau "Barcelona"? Nepatīk leģendāri klubi? Un kas veido "Barcelona" kodolu? Uzpūstas superzvaigznes, kas nopirktas par milzu naudu?...Aizmirsti!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-10-31 19:55, pirms 12 gadiem
Ibrahimovič - tas ir kaads slavens futbolists?

  +1 [+] [-]

, 2012-10-31 19:59, pirms 12 gadiem
Edmunds Sprudzs iedevsmojis visu Eiropu!!! vai kas te tgt notiek?

  +3 [+] [-]

, 2012-10-31 20:23, pirms 12 gadiem
ko tādu Ibra izdarīja pagājušajā gadā,ja salīdzinām piemēram ar Messi, Ronaldo vai to pašu Xavi ar Iniestu,ka viņam pienāktos tā zelta bumba?

     [+] [-]

, 2012-10-31 21:35, pirms 12 gadiem
Neatlaida savu agentu :d
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja