Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Hons Mjonbo: Manas kļūdas kļuva par iemeslu Dienvidkorejas izlases rezultātam

Hons Mjonbo: Manas kļūdas kļuva par iemeslu Dienvidkorejas izlases rezultātam
Hons Mjonbo
Foto: AP/Scanpix

Pēc izstāšanās no Pasaules kausa finālturnīra visu vainu par Dienvidkorejas valstsvienības neveiksmi uzņemas komandas galvenais treneris Hons Mjonbo.

Ceturtdienas vakarā H apakšgrupas pēdējās spēļu kārtas mačā Beļģijas izlase ar 1:0 pieveica Dienvidkorejas futbolistus. Beļģi ar trim uzvarām trīs spēlēs izcīnīja pirmo vietu apakšgrupā, bet korejieši ar vienu punktu palika pēdējā, ceturtajā vietā.

"Grūti novērtēt spēlētāju sniegumu. Bija daudz pārbaudījumu un kļūdu. Domāju, ka mūsu futbolisti darīja visu iespējamo visa turnīra gaitā. Nav viegli novērtēt arī savu darbu, taču manas kļūdas kļuva par iemeslu šādam rezultātam. Vēlāk izlemšu, vai turpināt darbu izlases galvenā trenera amatā," norāda Hons Mjonbo.

"Šodien ļāvu dažiem līderiem atpūsties," pēc mača izteicās Beļģijas izlases galvenais treneris Marks Vilmotss. "Bet spēlētāji, kuri devās laukumā, attaisnoja uz sevi liktās cerības. Man komanda nodemonstrēja kaujas garu. Neskatoties uz to, ka visu otro puslaiku spēlējām mazākumā, mums izdevās izraut uzvaru. Ļoti priecājos, ka apakšgrupu posmā mums izdevās iegūt maksimālo punktu skaitu."

Championat.com
Sports.ru

  +2 [+] [-]

, 2014-06-27 09:00, pirms 10 gadiem
Drosmīgi
Rojs vēl nav sācis runāt ?

     [+] [-]

, 2014-06-27 12:10, pirms 10 gadiem
Salidzinot ar favoritem kas ir jau majas Korejai nav ko bedaties

  +1 [+] [-]

, 2014-06-27 12:13, pirms 10 gadiem
Pretstats Kapello. Vismaz atzīst savas kļūdas, nevis vaino citus. Apsveicami!