Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

FIFA ģenerālsekretārs: "Svaresam jāmeklē ārstu palīdzība"

FIFA ģenerālsekretārs: "Svaresam jāmeklē ārstu palīdzība"
Luiss Svaress
Foto: AP/Scanpix

FIFA ģenerālsekretārs Žeroms Valke un futbolistu asociācija FifPro norāda, ka Urugvajas izlases Luisam Svaresam, iespējams, būtu jāvēršas pēc ārstu palīdzības saistībā ar pēdējo skandālu par košanu pretiniekam.

Urugvajas izlases uzbrucējs Luiss Svaress noteikti būs viens no tiem, ar kuru 2014.gada Pasaules kausa finālturnīrs saistīties visvairāk. Sportista ātro atveseļošanos pēc operācijas un lielisko atgriešanos laukumā nomāca konflikts ar Itālijas izlases aizsargu Džordžio Kjellīni, kā rezultātā urugvajietis saņēma pamatīgu diskvalifikāciju.

"Svaresam būtu jāmeklē ārsta palīdzība," medijiem atklāja FIFA ģenerālsekretārs Žeroms Valke. "To gadījumu vēroja vairāki simti miljoni cilvēku. Tas nav gluži īstais Pasaules kausa skats, ko gribētu rādīt bērniem un jaunajiem futbolistiem."

"Ne jau "Liverpool" tika sodīts. Sankcijas tika piemērotas konkrētam spēlētājam, turklāt tas, ko viņš izdarīja, nebija vērojams tikai starptautiskās spēlēs. Disciplinārlietu komiteja ņēma vērā iepriekšējos notikumus un Svaresa iepriekšējo uzvedību, un tieši tāpēc pieņēma tādu lēmumu," piebilda Valke.

Līdzīgu viedokli pauda arī starptautiskā futbolistu asociācija FifPro, kas norāda, ka Svaresam būtu jāsniedz visa iespējamā palīdzība, neizslēdzot arī ārstu konsultācijas.

Izmantotie resursi:
Goal.com

 +12 [+] [-]

, 2014-06-27 23:17, pirms 10 gadiem
Savaress ir vampīrs un viņam gribas ēst

 +10 [+] [-]

, 2014-06-27 23:21, pirms 10 gadiem
veterinārārsta paliidziiba vai zobārsta

  +6 [+] [-]

, 2014-06-27 23:23, pirms 10 gadiem
Suaresam laba mācība, nākamreiz, kad nervi netur ieliec ar taisnu kāju kādam celī, sods noteikti būs maigāks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-06-27 23:39, pirms 10 gadiem
Vai demonstratiivi iebadi ar galvu, tad veel paliks iespeeja kaadu balvu godam nopelniit.
Taa histeerija ap Suaresu jau smiekliiga paliek, ja FIFA liek noprast ka vins bezmaz vai nepieskaitams, tad jau sodu nemaz nedriiksteja piemeerot, uzreiz bija jaarstee un jaazeelo, nevis raganu mediibas jaariiko.

  +4 [+] [-]

, 2014-06-27 23:43, pirms 10 gadiem
Savā mūžā esmu redzējis pāris līdzīgus cilvēkus (ne futbolistus). Ārsts ir vajadzīgs viennozīmīgi. Tas pat nav apspriežams jautājums. Zināma stresa apstākļos cilvēks kož otram. Nevis dod pa purnu, bet tieši kož. Gan dakteri zinās, kas vajadzīgs.

 +15 [+] [-]

, 2014-06-27 23:52, pirms 10 gadiem
Ja Kjelīnī drīz sāks sakost citus, tad es nebrīnīšos
Slēpts komentārs: KrokodiIs

  -1 [+] [-]

, 2014-06-28 02:10, pirms 10 gadiem
neaizstaavot Suaresu,vinja izdariitais bija liela kjuuda,bet nu noveelam veiksmi un izturiibu tikt tam paari,kaa nekaa muusu laika viens no lielaakajiem talantiem un no vienas puses,ja tas nebuutu Suares vai piemeeram Messi vai Neimaars,reakcija no FIFA puses buutu pavisam cita un ar pieraadiijumi kodumam buutu daudz lielaaki nekaa vienas kameras rakurs no muguras(kaads te staastiija,ka filmeejot no 25kameraam) un Kjelini raadiitais plecs,kur peec tam pietuvinaataa bildee nevar saprast vai kaads padarbojies ar photo shop vai nee,pat nebriiniishos ka beigaas izraadiisies ka Kjelini beigaas pats peedeejaa briidii buus uzraavis plecu uz augshu un traapijis pa Suaresa zobiem,ne velti peec sadursmes Suares riikojaas taa it kaa buutu pa zobiem dabuujis

     [+] [-]

, 2014-06-28 02:24, pirms 10 gadiem
un ja kaads man netic,tad Suaresam ar Kjelini jau ir sava veesture,ar shai video dazi saskata meegjinaajumu iekost
https://www.youtube.com/watch?featu...

  +2 [+] [-]

, 2014-06-28 02:36, pirms 10 gadiem
KrokodiIs rakstīja: Uzskatu, ka Paragvaju arī jāsoda ar izslēgšanu no astotdaļfināla un Itāļiem jāspēlē viņu vietā.
Paragvaja noteikti to nepārdzīvos

  +1 [+] [-]

, 2014-06-28 07:03, pirms 10 gadiem
Cerams,ka viņš ir tik stiprs,lai šitos mēslus pardzivotu Jaunsezonā sasitīs daudz golu un visi par šo piemirsīs!

  +1 [+] [-]

, 2014-06-28 08:20, pirms 10 gadiem
NilsK rakstīja: neaizstaavot Suaresu,vinja izdariitais bija liela kjuuda,bet nu noveelam veiksmi un izturiibu tikt tam paari,kaa nekaa muusu laika viens no lielaakajiem talantiem un no vienas puses,ja tas nebuutu Suares vai piemeeram Messi vai Neimaars,reakcija no FIFA puses buutu pavisam cita un ar pieraadiijumi kodumam buutu daudz lielaaki nekaa vienas kameras rakurs no muguras(kaads te staastiija,ka filmeejot no 25kameraam) un Kjelini raadiitais plecs,kur peec tam pietuvinaataa bildee nevar saprast vai kaads padarbojies ar photo shop vai nee,pat nebriiniishos ka beigaas izraadiisies ka Kjelini beigaas pats peedeejaa briidii buus uzraavis plecu uz augshu un traapijis pa Suaresa zobiem,ne velti peec sadursmes Suares riikojaas taa it kaa buutu pa zobiem dabuujis
Pašu kodienu protams nevar redzēt,bet to ka Svaress pieiet no muguras un noliec galvu uz itāļa pleca,tas ir redzams.Ko tad viņš gribēja darīt?Noskūpstīt Kjelini?Un nav jau pirmā reize.Bet piekritīšu,ka sods ir par bargu.Varēja iedot 1 spēli un kaut kādu nosacīto termiņu.

  +1 [+] [-]

, 2014-06-28 08:41, pirms 10 gadiem
pie ārsta Suaresam vajadzētu aiziet!

bet ne jau tāpēc vairāk kā 1 spēles diskvalifikācija jādod. Jo - pārkāpums nekādi neietekmēja spēles gaitu, traumu arī neviens neguva. Paākstījās abi divi un spēlē tālāk!

ja FIFA grib uzlabot savu tēlu, vajadzētu nopietnāk pievērsties tādiem pārkāpumiem (un arī tiesnešu kļūdām), kuri izšķir spēļu iznākumus un kuru rezultātā spēlētāji gūst smagas traumas!

     [+] [-]

, 2014-06-28 09:26, pirms 10 gadiem
kada na*uj paragvaja ?
tada pat netika iekša finālturnīrā
KrokodiIs rakstīja: Uzskatu, ka Paragvaju arī jāsoda ar izslēgšanu no astotdaļfināla un Itāļiem jāspēlē viņu vietā.

     [+] [-]

, 2014-06-28 09:49, pirms 10 gadiem
Duff05 rakstīja: Cerams,ka viņš ir tik stiprs,lai šitos mēslus pardzivotu Jaunsezonā sasitīs daudz golu un visi par šo piemirsīs!
Jā, un kodīs atkal
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-06-28 11:14, pirms 10 gadiem
Viņš patiešām ir jucis - iekož un vēl kautko tēlo taustīdams zobus, nu gatavais piiiii. Loģiski ka jāved pie ārstiem lai sakārto galvu

     [+] [-]

, 2014-06-28 12:04, pirms 10 gadiem
Kad sit - tas ir okei, bet ja kož - tad garīgi slims?...visi skuķi kož un skrāpē - tāpēc trakas? Varbūt Suaress ir kā končita desiņa?