Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Šīrers: "Kad laukumā ir Freds, Brazīlija spēlē desmit spēlētāju sastāvā"

Šīrers: "Kad laukumā ir Freds, Brazīlija spēlē desmit spēlētāju sastāvā"
Alans Šīrers
Foto: AFP/Scanpix

Bijušais Anglijas futbola izlases kapteinis Alans Šīrers novērtējis Brazīlijas valstsvienības sniegumu Pasaules kausa finālturnīrā, izsakoties arī par uzbrucējiem Neimaru un Fredu.

"Biju ļoti pārsteigts, kad divreiz ieraudzīju Fredu Brazīlijas izlases sākumsastāvā. Viņš velk komandu atpakaļ - netraucē pretiniekiem un nepalīdz savai komandai. Kad Freds ir laukumā, rodas iespaids, ka Brazīlijas izlases spēlē desmit spēlētāju sastāvā," skarbs ir Šīrers. "Uzskatu, ka Freds nevar būt centra uzbrucējs tāda līmeņa komandā kā Brazīlija."

"Kas attiecas uz Neimaru, tad ir acīmredzams, ka runa ir par augstas klases spēlētāju. Taču, lai kļūtu par īstu zvaigzni, viņam jāuzvar Pasaules kausa izcīņā," piebilst Šīrers.

Atgādinām, ka Freds pirmajā mačā pret Horvātiju (3:1) nopelnīja apšaubāmu 11 metru soda sitienu, kuru realizēja Neimars, gūstot savus otros vārtus mačā. Otrajā spēlē pret Meksiku brazīliešiem vārtus tā arī neizdevās gūt un mačs noslēdzās neizšķirti 0:0.

Goal.com

 +13 [+] [-]

, 2014-06-21 16:52, pirms 10 gadiem
Kas Šīreram nez ir sakāms par Anglijas izlasi?

  +1 [+] [-]

, 2014-06-21 16:59, pirms 10 gadiem
Piekrītu. Brazīlijas sastāvs vispār mani nepatīkami pārsteidza, jo ļoti daudzi lieliski talanti tika atstāti aiz strīpas. Piemēram Freda vietā droši varēja likt Pato. Un kādēļ nav Kotinju no Liverpūles? Vai Lukaš Moura. Galu galā, arī Kakā nav ar pliku roku ņemams. Tāpēc nav brīnums, ka tāda mocīšanās ar Horvātiju un Meksiku.

 +11 [+] [-]

, 2014-06-21 16:59, pirms 10 gadiem
Taču, lai kļūtu par īstu zvaigzni, viņam jāuzvar Pasaules kausa izcīņā
Tad jau sanāk, ka ir tikai dažas īstas zvaigznes futbolā.

  +4 [+] [-]

, 2014-06-21 17:03, pirms 10 gadiem
SportaFansNR1 rakstīja: Taču, lai kļūtu par īstu zvaigzni, viņam jāuzvar Pasaules kausa izcīņā
Tad jau sanāk, ka ir tikai dažas īstas zvaigznes futbolā.
Es ticu, ka šiet tas ir domāts tā, ka Brazīlija ir mājnieki un, līdz ar to, uz vietējās komandas līderi Neimaru liek ļoti lielas cerības, kuras viņam jāataisno, lai pierādītu savu talantu un zvaigznes statusu.

  -1 [+] [-]

, 2014-06-21 17:06, pirms 10 gadiem
Šīrers cik pasaules kausus izcīnija? Neesmu dzirdējis no Pele vai Maradonas, ka tikai uzvarot WC var kļūt par zvaigzni, tad jau CR7, Ibra un Beils var aizmirst par zvaigznes statusu

  -1 [+] [-]

, 2014-06-21 17:20, pirms 10 gadiem
Beilam un Gigsam būtu ko teikt par Šīrera viedokli. Tipisks muldoņas komentārs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-06-21 21:10, pirms 10 gadiem
Neymārs ir jau zvaigzne un vēl tikai karjeras sākumposmā, baidos pat iedomāties kāds monstrs viņš būs ap 26-28 gadu vecumā... Protams, ka uzvarot PK, tas pastiprinātu viņa spējas, bet zvaigzne vińš jau ir. Runājot par Fredu, es pilnībā piekrītu, anapauris riktīgs.

     [+] [-]

, 2014-06-21 21:25, pirms 10 gadiem
Skaidrs, ka par zvaigzni Neimārs jau ir kļuvis arī vēl neizcīnot pasaules kausu, bet spēlējot Santos un tagad Barcā. Viņš ir Brazīlijas izlases līderis un jebkurā gadījumā tādas izlases līderis būs zvaigzne - ar vai bez kausa. Par Fredu, manuprāt, pārāk skarbi. Vēl pērn Konfederāciju kausā viņš bija otrais rezultativākais spēlētājs un gada laikā vien 10 mačos izlasē sasita 9 golus. Skaidrs, ka ar tādu statistiku jebkurš loģiski domājošs treneris spēlētājam turpinās uzticēties arī pēcāk.

     [+] [-]

, 2014-06-21 22:16, pirms 10 gadiem
chevi rakstīja: Piekrītu. Brazīlijas sastāvs vispār mani nepatīkami pārsteidza, jo ļoti daudzi lieliski talanti tika atstāti aiz strīpas. Piemēram Freda vietā droši varēja likt Pato. Un kādēļ nav Kotinju no Liverpūles? Vai Lukaš Moura. Galu galā, arī Kakā nav ar pliku roku ņemams. Tāpēc nav brīnums, ka tāda mocīšanās ar Horvātiju un Meksiku.
Patu jau gadiem dzīvo lazaretē un neko dižu nerāda tajā pašā Brazīlijas čempionātā, kur spēlē arī Freds.
Mura un Koutinju ir kreatīvi uzbrūkošie pussargi, nevis uzbrucēji.