Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Maskerano: "Mesi nenosaka Argentīnas komandas sastāvu"

Maskerano: "Mesi nenosaka Argentīnas komandas sastāvu"
Lionels Mesi
Foto: AFP/Scanpix

Argentīnas futbola izlases aizsargs Havjers Maskerano noliedzis runas, ka argentīniešu komandas sastāva noteikšanā liela ietekme ir viņa komandas biedram Lionelam Mesi.

Pirms dažām dienām Argentīnas futbola zvaigzne Lionels Mesi izteicās, ka argentīniešiem vajadzētu pieturēties pie uzbrūkošā stila izkārtojuma. Spēlē pret Bosniju un Hercegovinu Argentīna sākotnēji darbojās pēc shēmas 5-3-2, tomēr pārtraukumā pārgāja uz spēli ar trim uzbrucējiem (4-3-3), un tas deva rezultātu. Mesi guva uzvaras vārtus, palīdzot Argentīnai uzvarēt ar 2:1.

Mesi izteikumi par izkārtojumu tika uztverti dažādi – viens no pieņēmumiem pat bija tāds, ka Mesi ir neapmierināts ar Argentīnas galvenā trenera Alehandro Sabellas sastāva izvēli un pats iesaistās mača dalībnieku noteikšanā. Komandas biedrs Havjers Maskerano gan steidza noliegt šīs runas.

"Labi pazīstu Mesi. Viņš nespētu kādu pielikt vai izņemt no sastāva. Tas nav viņam raksturīgi. Viņš ir cilvēks, kurš nekad nedos priekšroku vienam no vairāku savu draugu loka," Argentīnas medijam Ole sacīja Maskerano. "Turklāt ir treneris, kurš pieņem tādus lēmumus. Tāda Mesi rīcība būtu klaja necieņa pret Sabellu."

Argentīna Pasaules kausa finālturnīru turpinās ar spēlē pret Irānu un Nigēriju. Ar Irānas futbolistiem argentīnieši spēkosies 21.jūnijā, bet ar afrikāņiem – 25.jūnijā.

Izmantotie resursi:
Ole | Diario Deportivo
Goal.com

Slēpts komentārs: casiljas
Slēpts komentārs: varenais_eksperts
Slēpts komentārs: Hose Girtinho

 +11 [+] [-]

, 2014-06-20 14:07, pirms 10 gadiem
Diez Mesi pats zina, ka reklamē čipsus Sporta centrā?

  +1 [+] [-]

, 2014-06-20 14:38, pirms 10 gadiem
rudy_Latvija rakstīja: Diez Mesi pats zina, ka reklamē čipsus Sporta centrā?
Noteikti miljonu līgums

     [+] [-]

, 2014-06-20 14:53, pirms 10 gadiem
Visdriizaak jau ka Savelja noraustiijaas, saakot speeli pret Bosniju ar 3 CD sakumsastava, kas neljava uzspiest pretiniekam savu speeles stilu, liidziigi taapat, kaa to ar taadu pashu sheemu 1.puslaika nevareeja izdariit Niderlande pret Australiju. Cerams, buus izdariiti pareizie secinaajumi pirms speeles pret Iraanu.

  +3 [+] [-]

, 2014-06-20 15:13, pirms 10 gadiem
Varbūt tāpēc, ka tu esi tirliņš, un neko neesi sasniedzis savā dzīvē?
casiljas rakstīja: Protams, ka nenosaka. Kāpēc gan, lai tāds tirliņš kautko noteiktu?!

  +4 [+] [-]

, 2014-06-20 15:22, pirms 10 gadiem
shiis pseido zinjas... (tas pats, kas ar puisiiti, kuru nepamaniija un roku nepaspieda). tik interesants chempis, bet zinjaas kaut kaads totaalaakais sviests.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-06-20 18:25, pirms 10 gadiem
Nu pisec šis ir. Kurš izdomā šitādus mēslus par ko piekasīties? Ir vēl kāds spēlētājs par kuru vēl baumo, ka viņš izvēlas sastāvu trenera vietā? Tā nomelnošanas kampaņa, kas gāžas pār Mesi ir vienkārši absurda.