Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Kintero: "Kolumbija parādīja savu klasi un raksturu"

Rolands Eliņš

Kintero: "Kolumbija parādīja savu klasi un raksturu"
Huans Kintero
Foto: AFP/Scanpix

Pēc šovakar aizvadītās spēles pret Kotdivuāru kolumbiešu pussargs Huans Kintero, kurš guva uzvaras vārtus, izteicies, ka komanda parādījusi savu klasi un spējusi izpildīt trenera norādījumus, savukārt Kotdivuāras izlases galvenais treneris uzskata, ka iznākums gluži taisnīgs.

"Bija ļoti grūti. Mūsu komanda parādīja savu klasi un raksturu," izteicies Huans Kintero. "Mēs iesitām īstajā brīdī, bet mača beigās atdevām bumbu pretinieku rīcībā. Tas gan ir normāli. Ir grūti noskriet tādu komandu kā Kotdivuāra. Centāmies cieši segt un pieturēties pie mūsu taktikas."

Savus spēlētājus uzteica arī Kolumbijas treneris Hosē Pekermans: "Mums nekad netrūks drosmes tādās spēlēs kā šī. Esmu priecīgs, jo uzvarējām grūtā mačā. Tā bija Pasaules kausa drāma. Mums ir daudz jauno spēlētāju, taču strādājam, lai sasniegtu arvien labāku līmeni."

Kolumbija gandrīz jau nodrošinājusi vietu astotdaļfinālā, taču Pekermans atsacījās vērtēt komandas izredzes pirms nav nokratīts šis "gandrīz": "Vēl neko nevaram pieņemt, kamēr nav aizvadītas visas grupas spēles."

Tikmēr viņa kolēģis Kotdivuāras izlasē, treneris Sabrī Lamušī neuzskatīja, ka rezultāts 1:2 būtu pilnībā taisnīgs iznākums: "Tagad nedaudz jāatgūstas, tomēr domāju, ka varam lepoties ar šo spēli. Manuprāt, zaudējām ne īpaši pelnīti. Tagad būs jācīnās ar Grieķiju. Kolumbija parādīja, ka ir ļoti pieredzējusi komanda, tā gaidīja mūsu kļūdas, un mēs tās arī pieļāvām."

Izmantotie resursi:
Goal.com
The Official Website of the FIFA World Cup™ -...
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....

     [+] [-]

, 2014-06-19 23:44, pirms 10 gadiem
Kā var tā izkropļot uzvārdus. Kintero, Svaress, Seterberjs

     [+] [-]

, 2014-06-20 00:18, pirms 10 gadiem
''...savukārt Kotdivuāras izlases galvenais treneris uzskata, ka iznākums gluži taisnīgs.''

''Tikmēr viņa kolēģis Kotdivuāras izlasē, treneris Sabrī Lamušī neuzskatīja, ka rezultāts 1:2 būtu pilnībā taisnīgs iznākums: "Tagad nedaudz jāatgūstas, tomēr domāju, ka varam lepoties ar šo spēli. Manuprāt, zaudējām ne īpaši pelnīti. ''