Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Maldīni: "Balotelli pieredzes trūkums vairs nevar būt par attaisnojumu"

Maldīni: "Balotelli pieredzes trūkums vairs nevar būt par attaisnojumu"
Mario Balotelli
Foto: La Presse/Scanpix

Itālijas izlases uzbrucēja Mario Balotelli sniegumam pieredzes trūkums vairs nevar kalpot par attaisnojumu, uzskata Itālijas futbola leģenda Paolo Maldīni.

Leģendārais Itālijas futbolists Paolo Maldīni izteicās par 23 gadus veco uzbrucēju Mario Balotelli: "Viņš ir daudz spēlējis, un pieredzes trūkums vairs nevar būt attaisnojums. Ceru, ka viņš ir atradis īstās emocijas, lai kļūtu par ļoti nozīmīgu spēlētāju laukumā."

"Balotelli tagad ir vecumā, kad viņam jābūt nobriedušam. Nav labākas iespējas par Pasaules kausu, lai kļūtu par patiesu vīru un spēlētāju un nostiprinātu savu talantu," piebilda bijušais "Milan" aizsargs.

Balotelli guva uzvaras vārtus Itālijas pirmajā spēlē pret Angliju, bet vairāk savā līdzšinējā karjerā bija pazīstams ar neparasto uzvedību un nestabilo sniegumu. Itālijai grupu turnīrā vēl atlikušas spēles ar Kostariku un Urugvaju.

Izmantotie resursi:
La Gazzetta dello Sport - Tutto il rosa della vita

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-06-17 15:28, pirms 10 gadiem
Šogad Itālijas izlases kreklā viņš izskatās pamatīgi noskaņojies. Ja emocijas neies pāri sarkanajām līnijām, viņš var izvilkt Itāliju līdz pusfināliem!

     [+] [-]

, 2014-06-17 15:31, pirms 10 gadiem
Par Itāliju un Balotelli

  +1 [+] [-]

, 2014-06-17 15:41, pirms 10 gadiem
Labs pavērsiens viņa spēlētāja reputācijai bija pagājušais Eiropas čempis, kurā viņa sniegums sāka runāt drusku skaļāk par ārpuslaukuma aktivitātēm. Saknē jau no viņa "slikto puiku" izdzīt nevar, tikai noslāpēt aiz profesionālisma.

  +1 [+] [-]

, 2014-06-17 16:09, pirms 10 gadiem
Balotelli labi spēlē,atšķirībā no citiem izlasē.

  -1 [+] [-]

, 2014-06-17 16:18, pirms 10 gadiem
...pāris brazīļu sambas dejotājas ar tām trīcošajām pakaļām un Balotelli uz dažām dienām pazudīs no izlases..bet komanda jau kravās koferus uz mājām...