Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Enjeama: "Nigērija ir ieradusies, lai cīnītos par vietu nākamajā kārtā"

Enjeama: "Nigērija ir ieradusies, lai cīnītos par vietu nākamajā kārtā"
Vinsents Enjeama
Foto: AFP/Scanpix

Irānas un Nigērijas futbola izlases Pasaules kausa finālturnīra mačā rezultātu tā arī neatklāja, cīnoties neizšķirti 0:0. Pēc spēles komentārus sniedza abu komandu pārstāvji.

Nigērijas izlases galvenais treneris Stefans Keši: "Sākumā darbojās ļoti enerģiski. Pirmajās 25 minūtēs mūsu futbolisti centās veikt izrāvienu, tomēr vārtus neizdevās gūt, parādījās kļūdas un satraukums. Neesmu apmierināts ar iznākumu, tomēr Irānas sniegums ir jānovērtē. Viņiem bija spēles plāns, viņi pacietīgi spēlēja aizsardzībā un prasmīgi izpildīja mača uzdevumus. Tas ir futbols, viss ir iespējams. Līdzjutēji domās, ka aizvadījām sliktu maču, jo neuzvarējām, taču neuzskatu, ka šis ir tas gadījums. Domāju, ka vienīgais, kas mums pietrūka, bija gūtie vārti."

Nigērijas vārtsargs Vinsents Enjeama: "Kā komanda mēs šodien nebijām labā līmenī. Mums vajadzēja spēlēt labāk, bet tā vietā pievīlām paši sevi. Neskatoties uz to, mēs esam profesionāļi un zinām, kā labāk sagatavoties nākamajai spēlei. Nākamais mačs pret Bosniju būs ļoti sarežģīts. Taču futbola spēle ilgst 90 minūtes, kāpēc arī mums nevarētu būt savas iespējas? Esam ieradušies, lai cīnītos par vietu nākamajā kārtā."

Irānas galvenais treneris Karlušs Keirušs: "Kā jau biju gaidījis, tas bija ļoti smags mačs mūsu komandai. Pirmajās 20 minūtēs spējām radīt satraukumu pretinieku rindās. Bija grūti apturēt tādus spēlētājus kā Obi Mikelu, Mouzesu, Odemvingī, tomēr soli pa solim mēs to paveicām. Mēs veidojām spēli, balstoties uz reālo situāciju, tajā pašā laikā saglabājām vēlmi gūt vārtus. Neizšķirts bija taisnīgs rezultāts, jo neviena komanda nebija pelnījusi uzvarēt. Lielākā daļa manu futbolistu spēlē amatieru līgā. Man ir tiesības to atgādināt, jo cilvēki to parasti neiegaumē. Irānas futbolistu sniegums jāvērtē tieši šajā kontekstā."

Irānas izlases pussargs Džavads Nekunams: "Neizšķirts mums ir labs rezultāts. Zinājām, ka tā būs grūta spēle pret labu komandu. Cerams, ka tikpat labu sniegumu rādīsim arī atlikušajos mačos. Neizšķirts ir labs starts čempionātā, jo Nigērija pirms spēles bija favorīte. Laukumu pametam mierīgāki un laimīgāki nekā viņi."

Izmantotie resursi:
France Football , toute l'actualité du football

  +4 [+] [-]

, 2014-06-17 11:25, pirms 10 gadiem
Nigērijai jāiemācās no sākuma precīzas piespēles dot un nespēlēt haotiski, tad varbūt arī var padomāt par nākamo kārtu... Pagaidām viennozīmigi nekvalitatīvākā spēle čempionātā, neskatoties uz rezultātu, bet gan pašu izpildījumu no abām komandām

     [+] [-]

, 2014-06-17 11:52, pirms 10 gadiem
man ar neizskatās, ka šie tiks laukā no grupas

  +1 [+] [-]

, 2014-06-17 12:11, pirms 10 gadiem
Āfrikas komandu futbola filozofija - Es es es, man man. Dabū bumbu, jāpspēlē 5 gab, kāda piespēle, kas tas tāds? Individuāli neslikti spēlētāji, kad jāizspēlē sieniņa tad ir wtf!!

  +1 [+] [-]

, 2014-06-17 12:14, pirms 10 gadiem
Nigērija un Irāna ir 2 vissūdīgākās komandas kas līdz šim redzētas čempionātā. Pirmās 45 minūtes bija pilnīgi nebaudās sētas līmeņa futbols.
Esot tādā grupā ar labi spēlējošu Bosniju un Argentīnu, tur nav variantu tādai komandai kā Nigērija tikt ārā no grupas. Ko viņi tādu ir saēdušies, ka tic ka tiks no grupas ārā.

  +1 [+] [-]

, 2014-06-17 14:17, pirms 10 gadiem
Irānai tālāk tikt neļaus meistarība, bet Nigērijai- spēles izpratne un komandas saspēlētība. 1.Argentīna. 2.Bosnija