Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Meksikas līderim Montesam dubultlūzums kājā, jāizlaiž Pasaules kauss

Andrejs Siliņš

Meksikas līderim Montesam dubultlūzums kājā, jāizlaiž Pasaules kauss
Brīdis pēc Luisa Montesa un Segundo Kastillo sadursmes
Foto: AP.Scanpix

Bēdīgas ziņas pienākušas Meksikas futbola izlases atbalstītājiem - viens no komandas atslēgas spēlētājiem Luiss Montess pārbaudes spēlē pret Ekvadoru lauza kāju divās vietās un būs spiests izlaist Pasaules kausa izcīņu, kas šomēnes sāksies Brazīlijā.

Šausminošo savainojumu Montess guva naktī uz svētdienu, kādā no spēles epizodēm saduroties ar pretinieku spēlētāju cīņā par bumbu. Montess atradās guļam uz zemes vairākas minūtes līdz tika nonests no laukuma, bet komandas biedri, apzinājuši šausminošo situāciju, tikmēr slaucīja asaras.

Meksikas uzvara mačā pār Ekvadoru (3:1) bija tikai mazs mierinājums - Montesam kājā konstatēti divi lūzumi. Līdz ar to pussargs nevarēs piedalīties Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā Brazīlijā. 28 gadus vecais Montess, kurš ikdienā pārstāv Meksikas čempioni "Leon", izlases rindās aizvadījis 12 spēles, gūstot trīs vārtus.

Arī Ekvadoras izlases pussargam Segundo Kastillo, kurš sadūrās ar Montesu, nāksies izlaist Pasaules kausu - pieredzējušajam futbolistam konstatēts krustenisko saišu plīsums.

Meksikai Pasaules kausa izcīņā A grupā jāspēlē pret Brazīliju, Horvātiju un Kamerūnu, savukārt Ekvadoras izaicinājumu sarakstā ir Šveice, Francija un Hondurasa.

     [+] [-]

, 2014-06-01 11:48, pirms 10 gadiem
kā tas ir iespējams, sadursmē abiem tik nopietnas traumas dabūt

     [+] [-]

, 2014-06-01 12:02, pirms 10 gadiem
Žēl Meksiku... simpātiska komanda. Vispār tās pārbaudes spēles... mūždien kkas notiek... Bet, no otras puses nav jau baigā starpība vai tā ir oficiālā spēle, vai pārbaudes spēle, vai divpusējā spēle treniņā, ja tev ir normāla attieksme un vēlme sevi parādīt vienmēr var gadīties kāda trauma, jo šā vai tā centies uz visiem 100%. PS. Cerēšim gan ka līdz kausa sākumam vairs nekas slikts nenotiks.

     [+] [-]

, 2014-06-01 12:05, pirms 10 gadiem
Baigi žēl abus spēlētājus. Vienmēr gribas PK redzēt labākos no katras izlases.

     [+] [-]

, 2014-06-01 12:08, pirms 10 gadiem
druupis87 rakstīja: kā tas ir iespējams, sadursmē abiem tik nopietnas traumas dabūt
https://www.youtube.com/watch?v=1Va...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-06-01 13:43, pirms 10 gadiem
Pats vainīgs. Par tādu klupienu varēja arī sarkano dabūt.