Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:319, Did:0, useCase: 3

Domeneks: "Pietrūka pēdējās piespēles"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Domeneks: "Pietrūka pēdējās piespēles"
Raimons Domeneks (no kreisās) vakar ar maiņu veikšanu nesteidzās
Foto: AFP/Scanpix

Francijas futbola izlases galvenais treneris Raimons Domeneks pēc vakardienas bezvārtu neizšķirta spēlē pret Urugvaju atzina, ka viņa komanda pelnījusi uzvarēt, taču arī viens punkts turnīra tabulā ir labi. Pēc trenera vārdiem, komandai uzbrukumu noslēgumā pietrūkusi pēdējā piespēle.

''Pietrūka pēdējās piespēles,'' runu pēc vakardienas neizšķirta pret Urugvaju sāk Domeneks. ''Mums bija jāspēlē pret ļoti labi organizētu aizsardzību. Visu laiku dzinām sevi uz priekšu, taču ar piesardzību, jo baidījāmies ''iekrist'' pretuzbrukumos. Var pat teikt, ka šis ir skaists 0:0. Labāk gan būtu vēlējies neglītu 1:0 uzvaru. Uzmainītie spēlētāji uzlaboja spēles ritmu, taču vārtus gūt nespējām. Pārējām divām komandām (Meksikai un DĀR) tagad ir pārsvars grupā.''

Francijas kapteinis Patrīss Evrā uzskata, ka komanda nospēlējusi labi: ''Protams, ka ļoti vēlējāmies uzvarēt, taču tā bija tikai pirmā spēle. Uzskatu, ka kontrolējām spēli, un turnīra turpinājums mums izskatāspozitīvs. Bijām pelnījuši uzvarēt...''

Urugvajas izlases galvenais treneris Oskars Tabaress: ''Zinājām, ka būs grūta spēle, un tāda tā bija. Esam apmierināti ar rezultātu, taču ne pašu spēli. Mums bija par maz bumbas. Franks Riberī spēlēja ļoti labi, un Abū Diabī teicami balansēja Francijas spēli. Nevaru teikt, ka Francija bija pelnījusi uzvarēt, jo mēs viņiem neļāvām izvērsties savu vārtu priekšā.''

Savukārt Urugvajas izlases uzbrucējs Djēgo Forlans atklāja, ka viņa komanda nav īsti zinājusi kā pareizi spēlēt taktiskajā ziņā. ''Mums bija dažas labas iespējas, taču izšķērdējām pēdējo piespēli vai sitienu. Tas nebija labi, bet mačs kopumā bija līdzīgs,'' teica Forlans.

Izmantotie resursi:
fifa.com

  +1 [+] [-]

, 2010-06-12 08:40, pirms 14 gadiem
nuu Francijai tomeer bija virsroka un jaa, Francijai nedaudz pietruuka nosleguma liidz vartu guvumam, bet taa jau laba spele

  +3 [+] [-]

, 2010-06-12 08:54, pirms 14 gadiem
Nedomāju, ka FRA būtu pelnījusi uzvaru. Tādu reālu vārtu gūšanas momentu viņiem faktiski nebija, 0:0 ir vistaisnīgākais. URU aizsardzība mani patīkami pārsteidza, ko diemžēl nevar teikt par uzbrukumu.

 +35 [+] [-]

, 2010-06-12 09:06, pirms 14 gadiem
Pietruuka cita trenera!!!
Nu reali kaa var buut taa, ka taadai izlasei kaa Francija pa speeli pretu Urugvaju nav neviena normaala vartu guushanas momenta? Tad jau abi Forlana momenti bija krietni biistamaaki... DOMENIK PIS.ES PROM!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-06-12 09:28, pirms 14 gadiem
Urugvaja nemācēja izmantot Forlānu. Bet viņš ir vnk zvērs...

  +5 [+] [-]

, 2010-06-12 09:32, pirms 14 gadiem
gascoigne rakstīja: Urugvajai aizsardzība tiešām laba, bet šausmīgi neprecīzas piespēles pārejot uzbrukumā. Nu ļoti neprecīzas. Domāju, ka čaļi gribēja pēc iespējas ātrāk pāriet pretuzbrukumā, bet līdz ar steigu nāca klāt neprecizitāte. Domāju, ka Urugvaja būs otrā komanda no grupas jo meksikāni vakar izskatījhās nekādi
Nu Meksika pirmajaa puslaikaa vareeja 3-0 aiziet vadiibaa, ja buutu labaaka momentu izmantoshana...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-06-12 09:45, pirms 14 gadiem
Kāda tur pēdējā piespēle pietrūka! Tur jau nebija, kam to piespēli dot, jo "gudrais" treneris visu spēli bija balstījis tikai pa malām - un tā visu spēli bez jebkādas oriģinalitātes - nav brīnums, ka urugvajieši bez problēmām tika galā ar viņu uzbrukumiem un pašiem pat bija reālākas iespējas gūt vārtus. Tad, kad iznāca Maludā, likās kaut kas varētu mainīties, jo viens bīstams uzbrukums tika organizēts ar saspēli caur centru, bet ar to viss arī beidzās - pietika urugvajietim noraidīties, kā francūži atkal nezināja ko darīt, haotiski mēģinot bumbu dabūt līdz soda laukumam.

Un nekā skaista spēlē arī nebija - bīstamos momentus uz vienas rokas pirkstiem varēja saskaitīt. DĀR un Meksikas spēle bija daudz skatāmāka.

Kauns, ka viena trenera dēļ šādi tiek izčakarēta pasaules līmeņa izlase. Ceru, ka Lorāns Blāns viņus dabūs atpakaļ starp labākajiem!

 +12 [+] [-]

, 2010-06-12 09:46, pirms 14 gadiem
fascinē tas, ka tie, kuri vienkārši ieraksta bezsakarīgus postus, kuros noliek Domenēku, tiek uzcelti praktiski par svētajiem. vienkārši Francija slikti spēlēja uzbrukumā, bet Urugvaja diezgan labi aizsardzībā. pirmajā puslaikā bija vairāki momenti, bet tieši kā Domenēks saka, pietrūka pēdējās piespēles, jo tādi kā Riberī izdomā pavadīties starp trim aizsargiem. ja vakar laukumā nebūtu Riberī, bet būtu, piemēram, tas pats Maludā, tad būtu arī pēdējā piespēle, būtu arī vārti. cik vakar nolažoja Riberī. bet otrajā puslaikā (Riberī, protams, turpināja spēlēt individuāli stulbi) Urugvajas aizsargi bija ļoti labi... pārāk labi priekš Francijas uzbrukuma.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-06-12 10:08, pirms 14 gadiem
Es piekrītu Guncha123 teiktajam. Domeneks saka , ka esot pietrūkusi pēdējā piespēle!? Kādu vēl piespēli, es neredzēju visu spēli , bet tikai beigas un tur piespēļu bija līdz kaklam, sitienu nebija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S. Domeneks laikam bišku sajaucis izlases, Urugvaja nav Japāna, kurā spēlē tāds aizsargs kā Tanaka, kurš sit bumbu pats savos vārtos!!!!! (pārbaudes spēlēs pirms PK , viņš laikam to izdarīja 3x) Varbūt viņam uzbrukumā jāiet?

Tagad jūs zināt, ja gribat ieriebt kādas izlases futbolam, aizsūtiet viņiem Domeneka kungu!

     [+] [-]

, 2010-06-12 10:13, pirms 14 gadiem
Maino rakstīja: Pietrūka normāla trenera...
Tāds idiots - Anrī laiž uz maiņu, Benzemā vsp pat uz izlasi nepaņem un Maludu arī tikai maina uz beigām...
Šis cilvēks vnk velk Francijas izlasi bezdibenī.
nesteidzies notikumiem priekšā , skaties,ka Francija beigas lidz pusfinālam neaizkulas
pec Pk varesim spriest..
Kas vakar notikai ar terminatoru?
ak dievs tāda spēle no viņa puses sen nebija redzēta

  +2 [+] [-]

, 2010-06-12 10:36, pirms 14 gadiem
ar šādu spēli Francijai čempionātā nav ko darīt...

 +18 [+] [-]

, 2010-06-12 10:42, pirms 14 gadiem
murziks rakstīja: ar šādu spēli Francijai čempionātā nav ko darīt...
Pret divkārtejo Pasaules kasusa ieguveju Urugvaju neizskatījas nemaz slikti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-06-12 10:59, pirms 14 gadiem
ar4iks rakstīja: Pret divkārtejo Pasaules kasusa ieguveju Urugvaju neizskatījas nemaz slikti

  -1 [+] [-]

, 2010-06-12 11:08, pirms 14 gadiem
aizies frankeinšteinam spēle un skaties, būs gan piespēles, gan sitieni... vakar nekas galīgi nesanāca

     [+] [-]

, 2010-06-12 11:08, pirms 14 gadiem
pietrūka pēdējā precīzā sitiena!

  +1 [+] [-]

, 2010-06-12 11:39, pirms 14 gadiem
Kaut man Domeneks nepatīk, bet viņš nav vainīgs ka Gourcuff nevar trāpīt pa vārtiem. 0-0 tipisks Domeneka stils, it kā treneris nav vainīgs, pietrūka veiksmes, piespēles, utt. vienmēr kaut kā pietrūkst, bet arī spēlētājiem jāspēlē ar lielāku atdevi, domāju Blāns palidzēs izlasei psiholoģiskā ziņā.

     [+] [-]

, 2010-06-12 11:46, pirms 14 gadiem
Мозгов у тебя pietruuksts, мозгов! =/

     [+] [-]

, 2010-06-12 12:02, pirms 14 gadiem
ar4iks rakstīja: Pret divkārtejo Pasaules kasusa ieguveju Urugvaju neizskatījas nemaz slikti
Apmeeram tas pats, kas Latvija Eiropas čempione basketbolaa.

  +3 [+] [-]

, 2010-06-12 12:24, pirms 14 gadiem
Domeneks acīmredzot negribēja riskēt. Īsi pirms čempionāta pārdomāja un atgriezās pie vecā 4231, kas ar šādu sastāvu ir daudz defensīvāka formācija. Ja būtu palicis pie 433, būtu gan momenti, gan goli, bet daudz reālāka iespēja, ka Urugvaja uzvarētu, jo tādā gadījumā caurumi Fra defā būtu milzīgi (bet Uru lieliski prot spēlēt ar kontrām). Teju vienīgais, kas vakar no Fra priecēja, bija tas, ka Gallass ar Abidālu tīri ok nospēlēja.

     [+] [-]

, 2010-06-12 12:57, pirms 14 gadiem
flipsider rakstīja: Apmeeram tas pats, kas Latvija Eiropas čempione basketbolaa.
Paldies,ka pateici

     [+] [-]

, 2010-06-12 13:21, pirms 14 gadiem
Domenekam būtu jāatkāpjas, komanda vnk nespēlē viņa vadībā. Aneļka tracināt ar savu individuālismu. Anrī, Benzemā rezervē - ģēnijs

  -1 [+] [-]

, 2010-06-12 13:43, pirms 14 gadiem
ja kaadreiz Francija bija mana favoriitkomanda,tad tg vnk ir pretiigi skatiities kaa vinji speelee...pa visu speeli kopaa njemot var izziist varbuut vienu biistamu momentu kur pashaa saakumaa vareeja iesist...
"Franks Riberii speeleeja ljoti labi"wtf..tik daudz kljuudas,nepreciizas piespeeles...aarpraac noveelu FRA netikt aaraa no grupas un varbuut tad tiks nomainiits trenneris kgan izskataas ka FRA futbola federaacijai iipashi neinteresee savas valsts izlase..Domeneks-lielaakais klauns kaads ir redzeets pie kaaadas izlases stuures..

     [+] [-]

, 2010-06-12 13:46, pirms 14 gadiem
yesyes rakstīja: aarpraac noveelu FRA netikt aaraa no grupas un varbuut tad tiks nomainiits trenneris kgan izskataas ka FRA futbola federaacijai iipashi neinteresee savas valsts izlase.
Man to jau sen apnicis teikt, bet varu tomēr vēlreiz - jau pusgadu zināms, ka Domenekam šis ir pēdējais turnīrs ar Fra izlasi.

     [+] [-]

, 2010-06-12 13:51, pirms 14 gadiem
gascoigne rakstīja: Urugvajai aizsardzība tiešām laba, bet šausmīgi neprecīzas piespēles pārejot uzbrukumā. Nu ļoti neprecīzas. Domāju, ka čaļi gribēja pēc iespējas ātrāk pāriet pretuzbrukumā, bet līdz ar steigu nāca klāt neprecizitāte. Domāju, ka Urugvaja būs otrā komanda no grupas jo meksikāni vakar izskatījhās nekādi
Nu tur vēl visādi var sanākt.
Meksikāņiem nav defs un uzbrukums, bet mids ir lielisks.
Urugvajai savukārt mida pilnīgi nekāda nav, aizsardzība rukā un uzbrukums individuāli meistarīgs, bet nekādu sakarīgu spēli vispār neveido.

     [+] [-]

, 2010-06-12 14:32, pirms 14 gadiem
M<an gan jaaska- pietruuka normaala trennera!