Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"Reading" uzstāda dažus rekordus, Vengers emocionāls

Andris Liepa
Andris Liepa

"Reading" uzstāda dažus rekordus, Vengers emocionāls
Arsēns Vengers
Foto: AFP/Scanpix

Vakar Anglijas Līgas kausa izcīņas 1/8 finālā Kaspara Gorkša pārstāvētā „Reading” savā laukumā izlaida 4:0 pārsvaru, pamatlaiku nospēlējot 4:4, bet papildlaikā zaudējot ar neticamo 5:7. Piedāvājam iepazīties ar spēles atbalsīm.

„Reading” Anglijas Līgas kausa un Anglijas kausa izcīņas kopējā vēsturē pēc vakardienas kļuvusi par pirmo un vienīgo komandu, kas zaudējusi, neskatoties uz pieciem gūtiem vārtiem. Ja runājam par visu Anglijas futbolu, pēdējo reizi profesionālajā klubu līmenī 7:5 tika fiksēts… „Reading” spēlē ar „Doncaster” pēc spēka3. līgā 1982. gadā. Rezultāts 4:4 Līgas kausa spēles pamatlaikā pēdējo reizi fiksēts 1999. gadā starp „Port Vale” un „Chester”. Visbeidzot – „Reading” joprojām nav pārkāpusi „Arsenal” slieksni, zaudējot londoniešiem visās 10 līdzšinējās savstarpējās tikšanās reizēs.

Arsēns Vengers, „Arsenal” treneris: „Izlīdām no katastrofas un beigās ieguvām kaut ko, ar ko lepoties. Tu nevari spēlēt „Arsenal” kreklā un padoties. Mūsu spēlēs vienmēr var redzēt jaunas lietas, tāpēc nekad nav garlaicīgi. Bija 0:4 un varēja būt vēl par vieniem vai diviem ielaistiem vārtiem vairāk. Atguvāmies, taču 89. minūtē joprojām bija 2:4. Tomēr tad notika brīnums. Bija tik daudz pagrieziena punktu. Mūsu pirmie vārti pirms pārtraukuma bija svarīgi. Tas ir pirmais 7:5 manā karjerā. Tas ir tenisa rezultāts.

Viņiem [„Reading” ] bija fantastisks 1. puslaiks. Zinu, kā tu jūties, ja zaudē no 4:0. Ar mani tas notika Ņūkāslā. Šodien visu laiku cerēju, ka varam atspēlēties. To grūti izskaidrot. Pie 4:0 tu domā, ka esi uzvarējis, bet pie 4:2 krīti panikā. Pie 0:4 es nejutos labi un domāju par pārtraukumu. Iedvesmot spēlētājus nebija grūti, man bija, ko teikt. Man vienīgi žēl par faniem – viņi pameta mūs. Liela daļa palika un atbalstīja mūs, un es izsaku pateicību. Mazāka pateicība tiem, kas pameta mūs. Iespējams, tā bija lieliskākā atspēlēšanās manā karjerā, es nezinu. Līgas kauss nav mana prioritāte, taču izkrist no šī turnīra veidā, kāds mums draudēja, nebūtu manas karjeras cienīgākais vakars…”

Braiens Makdermots, „Reading” treneris: „Esam satriekti – tā bija spēle, ko vajadzēja mierīgi uzvarēt. Bijām priekšā ar 4:0 spēlē, kurā pilnībā dominējām, spēlējām neparasti labu futbolu un šobrīd mums būtu jārunā par 5:0 vai 6:0 uzvaru. Taču viņi guva vārtus īsi pirms pārtraukuma, un tas bija pagrieziena punkts. Zaudēt ar 5:7 – manām smadzenēm tas ir neaptverami. Pārtraukumā aizgāju patiesi nelaimīgs, jo jutu, ka esam iedevuši viņiem iespēju, kas arī tika izmantota. Mums šādās situācijās jābūt labākiem. Daži meistarīgi „Arsenal” futbolisti tika pie vārtu gūšanas iespējām, pie kādām viņi nedrīkstēja tikt. Pēc tam vēl tikām pie 5:5 un ielaidām atkal – tas bija traki. Man jau bija sarakstīti 11 metru sitienu izpildītāji – domāju, uzvarēsim pendelēs un iesim mājās. Šādos brīžos jāpaveic tas, kas jāpaveic, bet mēs kā komanda šosezon to nedarām.

Kompensācijas laiks? Ja tās ir četras minūtes, es neiebilstu, ja tiek pielikta pusminūte par veikto maiņu. Taču ne jau divas minūtes. Viņam [tiesnesim] noteikti bija savi iemesli, esmu drošs. Ko varu padarīt? Mums tas jāņem uz savas ādas un jāturpina darbs. Mums jāmācās no kļūdām ļoti, ļoti ātri, jo šosezon mēs pārāk bieži ielaižam vārtus svarīgos brīžos.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk
readingfc.co.uk

  -1 [+] [-]

, 2012-10-31 10:46, pirms 12 gadiem
Cerams Arsenalam būs iedvesma sestdienai pret MU.
Interesanti kādēļ Vengers šosezon marinē Volkotu, acīmredzami tādēļ, ka viņš neparaksta jaunu līgumu. Viņiem ir vēl viens mēnesis laika šim, jo pēc tam Volkots būs pieejams visiem praktiski par brīvu (sākot no nākamās sezonas gan).

     [+] [-]

, 2012-10-31 10:55, pirms 12 gadiem
Nu spēles laikā Vengers sāka palikt emocionāls tikai papildlaikā. Vēl, kad 4 golu Volkots iesita 95 minūtē, tad nevis priecājās, bet kaut ko ar tiesnešiem mēģināja skaidroties.

Gorkšam laikam sliktākā spēle karjerā - vienus vārtus nogulēja, vienus iesita viņam caur kājām un pēdējo sitienu nepaspēja nobloķēt + vēl kādās 2 epizodēs paklupa dodot iespēju pretspēlētājam izvirzīties labā pozīcijā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-10-31 12:08, pirms 12 gadiem
Mūsējiem kautkā bieži sanāk patrāpīties leģendārās spēlēs (ne tajā labākajā nozīmē)

     [+] [-]

, 2012-10-31 15:16, pirms 12 gadiem
toto

     [+] [-]

, 2012-10-31 22:22, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: Cerams Arsenalam būs iedvesma sestdienai pret MU.
Interesanti kādēļ Vengers šosezon marinē Volkotu, acīmredzami tādēļ, ka viņš neparaksta jaunu līgumu. Viņiem ir vēl viens mēnesis laika šim, jo pēc tam Volkots būs pieejams visiem praktiski par brīvu (sākot no nākamās sezonas gan).
Dēļ kontrakta, dēļ kā tad cita.
Tas viss pirms gada jau bija jādara.