Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Cigaņikam puslaiks zaudējumā Slovākijā, Baturins ielaiž četrus vārtus Igaunijā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Cigaņikam puslaiks zaudējumā Slovākijā, Baturins ielaiž četrus vārtus Igaunijā
Andrejs Cigaņiks (Nr. 14). Foto: dac1904.sk

Latvijas futbolisti šodien aizvadījuši spēles dažādās Eiropas futbola līgās. Slovākijā ''DAC Dunajska Streda'' rindās puslaiku aizvadīja Andrejs Cigaņiks, bet viņa pārstāvētā komanda ar 0:1 piekāpās ''Mikulas''. Ar mainīgām sekmēm latviešu pārstāvētas komandas šodien startēja Igaunijas čempionātā.

# Igaunijas čempionātā zaudējumu piedzīvoja Ivana Baturina ''Legion'', kas ar 0:4 piekāpās ''Paide''. Baturins stājās ''Legion'' vārtos, neaizvadot to labāko spēli un ielaižot četrus vārtus. Ar 38 punktiem 28 spēlēs ''Legion'' ieņem piekto vietu desmit komandu konkurencē.

# Citā spēlē Dmitrija Kalašņikova trenētā ''Tammeka'' ar 1:0 apspēlēja ''Kuressaare'' komandu. Vienīgie vārti tika gūti mača 65. minūtē. Ar 22 punktiem pēc nospēlētām 28 spēlēm ''Tammeka'' čempionātā šobrīd ieņem priekšpēdējo devīto vietu.

# Trešajā Vācijas līgā ''Freiburg II'' sastāvam pieteikts netika Daniels Ontužāns. ''Freiburg II'' spēlē ar 0:6 cieta sagrāvi pret ''Munich 1860''. Ar 16 punktiem 14 spēlēs komanda ieņem vienu no pēdējām vietām - 17. 20 komandu konkurencē.

# Polijas līgā savainojuma dēļ Gdaņskas ''Lechia'' palīdzēt joprojām nevar Kristers Tobers. Viņa pārstāvētā komanda šodien ar 2:0 apspēlēja Poznaņas ''Warta''. Gdaņskas komanda līdz ar šo uzvaru pakāpusies uz otro vietu turnīra tabulā, pēc 13 spēlēm iekrājot 26 punktus. No līderes ''Lech'' Tobēra pārstāvēta vienība atpaliek par diviem punktiem.

# Slovākijas čempionātā zaudējumu piedzīvoja Andreja Cigaņika ''DAC Dunajska Streda'', kas ar 0:1 izbraukumā piekāpās ''Mikulas''. Cigaņiks laukumā devās sākumsastāvā, spēlējot malējā pussarga pozīcijā, taču jau pēc pirmā puslaika tika nomainīts. Ar 21 punktu 13 spēlēs ''Dunajska Streda'' čempionātā ieņem trešo vietu.

# Šveices otrajā līgā rezervē ''Lausanne Ochy'' sastāvā zaudējumā ar 0:1 pret ''Kriens'' palika Mārcis Ošs. Ar 16 punktiem pēc aizvadītām 11 spēlēm Oša pārstāvētā vienība atrodas sestajā pozīcijā.

Izmantotie resursi:
https://www.jalgpall.ee/
https://www.ekstraklasa.org/