Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rubina gūtais savainojums nav nopietns

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Rubina gūtais savainojums nav nopietns
Fonā Andrejs Rubins (melnajā kreklā)
Foto: www.wislacracow.com

Latvijas izlases un Azerbaidžānas futbola kluba "Karabakh" pussargs Andrejs Rubins šodien sarunā ar Sportacentrs.com atzina, ka vakar UEFA Eiropas līgas 3. kvalifikācijas kārtas mačā gūtais savainojums nav nopietns. Tāpat futbolists dalījās iespaidos par debijas maču "Karabakh" rindās.

Jau ziņojām, ka vakar vakarā UEFA Eiropas līgas 3. kvalifikācijas kārtas pirmajā spēlē Latvijas izlases pussarga Andreja Rubina pārstāvētā Azerbaidžānas komanda "Karabakh" viesos negaidīti ar 1:0 pārspēja Krakovas "Wisla" (Polija), uzlabojot izredzes triumfēt divu spēļu summā. Taču Rubins, kuram tas bija debijas mačs "Karabakh" rindās, savainojuma dēļ bija spiests atstāt laukumu 40. minūtē.

"Man trāpīja pa nervu, un kāja palika nejūtīga, tāpēc spēli turpināt nevarēju. Šodien jau ir puslīdz normāli - domāju, ka atbildes spēlē viss būs kārtībā," sarunā ar Sportacentrs.com šodien atzina futbolists. Lai arī spēles laiks nebija liels, ar debiju Andrejs ir visai apmierināts: "Bija grūti, labs pretinieks. Centos, un galvenais, ka komandai ir labs rezultāts - labāks nekā varēja gaidīt. Būtu labi, ja būtu iesituši vēl, taču labi, ka neielaidām pendeli..."

Mūsu futbolists, kurš "Karabakh" turpmāk spēlēs ar 31. numuru, arī pastāstīja, ka izvēlētā komandas taktika lika ne pa jokam atstrādāt arī aizsardzībā: "Bija jāaptur pretinieku malējie uzbrukumi, jo Šauļiem "Wisla" no malām iesita piecus vārtus. Tāpēc uzbrukt sanāca mazāk. Man bija jāuzmana malējais pussargs, lai viņš netiek brīvā vietā. Vai izdevās? Jā - viņš neiesita [smejas]! Treneris pēc spēles uzslavēja, ar debiju esmu apmierināts."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2010-07-30 13:42, pirms 14 gadiem
Pagaajis vinja laiks....

     [+] [-]

, 2010-07-30 14:07, pirms 14 gadiem
Plds dievam ,ka nav nekas traks..

     [+] [-]

, 2010-07-30 14:07, pirms 14 gadiem
aaiiggaarrss rakstīja: Pagaajis vinja laiks....
iepriekšējajā spēlē man liekas vārtus guva

     [+] [-]

, 2010-07-30 15:11, pirms 14 gadiem
Nu tgd jāsāk sist GOLUS jaunājā komandā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja