Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vārtus guvušie Uldriķis un Gutkovskis iekļuvuši savu līgu simboliskajās izlasēs

Agris Suveizda

Vārtus guvušie Uldriķis un Gutkovskis iekļuvuši savu līgu simboliskajās izlasēs
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Nīderlandes laikraksts Voetbal International iekļāvis Latvijas izlases uzbrucēju Robertu Uldriķi Nīderlandes augstākās līgas kārtas simboliskajā izlasē, bet Polijas Ekstralases kārtas izlasē ticis Uldriķa izlases biedrs Vladislavs Gutkovskis.

Roberts Uldriķis 52. minūtē panāca 2:2 un palīdzēja "Cambuur" divu līgas jaunpienācēju duelī viesos ar 3:2 pieveikt NEC. Uldriķis tika nomainīts 58. minūtē pie rezultāta 2:2 un no laikraksta izpelnījās 7,5 balles. No šīs spēles kārtas simboliskajā izlasē iekļuva vēl trīs vārtu guvēji – Uldriķa komandas biedrs un "Cambuur" aizsargs Alekss Bangura, NEC 37 gadus vecais paragvajiešu pussargs Edgars Barreto un 19 gadus vecais turku uzbrucējs Ali Akmans.

Kopumā astoņiem no vienpadsmit simboliskās izlases dalībniekiem atzīme bija 7,5, gluži kā Uldriķim, bet astotnieku vienīgais saņēma "Twente" vācu vārtsargs Lārss Unnerštalls, kurš palika sausā pret Roterdamas "Feyenoord" (0:0). Uldriķis jau ceturtajā spēlē pēc kārtas devās sākumsastāvā un septiņos mačos guvis trīs vārtus, savukārt piecas uzvaras pēc kārtas izcīnījusī "Cambuur" Nīderlandes čempionātā ieņem augsto piekto vietu.

Polijas Ekstralīgas vērtējumā kārtas simboliskajā izlasē ticis Vladislavs Gutkovskis, kurš aizvadīja 81 minūti un ar uzvaras vārtiem un rezultatīvu piespēli palīdzēja Čenstohovas "Rakow" sagraut Ļubinas "Zaglebie" (4:0). Tieši Gutkovskis pārtrauca komandas 343 minūtes ilgušo sauso sēriju. Simboliskajā izlasē no "Rakow" tika arī divu vārtu autors Ivi Lopess no Spānijas un grieķis Jannis Papanikolau, kurš izdarīja rezultatīvu piespēli. Gutkovskis šosezon 13 spēlēs (septiņās pamatsastāvā) guvis piecus vārtus, bet "Rakow" ieņem augsto ceturto vietu.

Izmantotie resursi:
https://www.vi.nl/nieuws/elftal-van...