Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Maču pret "Salzburg" klātienē vēros 43 tūkstoši skatītāju, Rudņevu turpina slavēt

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Maču pret "Salzburg" klātienē vēros 43 tūkstoši skatītāju, Rudņevu turpina slavēt
Artjoms Rudņevs
Foto: www.lechpoznan.pl

Jau ceturtdien Artjoma Rudņeva pārstāvētā Poznaņas ”Lech” aizvadīs otro spēli UEFA Eiropas līgā, savā modernizētajā stadionā uzņemot Austrijas „Salzburg”. Maču klātienē vēros 43 tūkstoši skatītāju. Tikmēr "Lech" uzbrucēju treneris Andžejs Juskovjaks turpinājis slavēt mūsu uzbrucēju.

Lai gan pašmāju čempionātā „Lech” pamatīgi buksē un pieviļ savus līdzjutējus, Eiropas līgā varonīgi izcīnītais neizšķirts Turīnā pret „Juventus” (3:3) radījis lielu intrigu pirms gaidāmās cīņas savā laukumā pret „Salzburg”. Jau šīs nedēļas sākumā tika iegādātas pēdējās pieejamās biļetes – „Lech” (par godu "Euro2012" finālturnīram) modernizētais mājas stadions būs pārpildīts, tātad klātienē Rudņevu skatīs 43 tūkstoši līdzjutēji, kuri visas biļetes izpirka burtiski pāris dienu laikā. "Lech" ieņēmumi no biļetēm - aptuveni divarpus miljoni zlotu jeb aptuveni 443 tūkstoši latu. Bet vēl priekšā mājas spēles ar "Manchester City" un "Juventus". "Lech" kluba pārstāvji atzīst, ka dalība Eiropas līgā šī gada budžetu var palielināt par ~25%, tomēr vēl lielākas prēmijas "Lech" saņemtu, ja izkļūtu no grupas. Spēle pret "Salzburg" ceturtdien sāksies plkst.22:05.

Nedaudz par citiem kluba jaunumiem. "Salzburg" otrais treneris vēroja klātienē "Lech" izbraukuma spēli pret "Legia" un atzina, ka rezultāts (Poznaņai zaudējums ar 1:2) ir maldinošs - "Lech" visu varēja nokārtot jau 1. puslaikā. Ierakstā noskatīts arī "Lech" mačs pret "Juventus", un austriešu treneris, protams, izcēla Artjomu Rudņevu: "Rudņevs iekrita acīs. Ātrs, bieži maina savu pozīciju laukumā. Vispusīgs uzbrucējs, taču jāuzmanās no visiem - uzbrukumā "Lech" atstāj labu iespaidu. Toties jāmeklē spraugas viņu aizsardzībā - tur ir problēmas."

Jāpiezīmē, ka Eirokausus "Lech" pagalam nav veicies ar vārtu iekarošanu. Komandas uzbrucēju treneris Andžejs Juskovjaks pēc Stinga koncerta "Lech" stadionā šajā sakarā joko: "Domāju, Stings ar savu koncertu būs attīrījis stadionu no nelabajiem gariem un tagad mums būs vieglāk gūt vārtus. Bet, ja nopietni, mums jāspēj izmantot Rudņeva potenciāls. Ja viņam būs iespējas soda laukumā un viņš bieži saņems bumbu, tad Rudņevs to izmantos. Tā, kā to paveica pret "Juventus". Ja bumba viņam tiek retāk, tad arī pārliecība par saviem spēkiem samazinās."

Vēl tapis zināms, ka pret "Lech" 1. apļa spēlē "Manchester City" sastāvā nedosies Mario Balotelli, kurš nepaspēs sadziedēt savu savainojumu.

Visbeidzot aizvien skaļāk klīst runas, ka „Lech” kopā ar Rudņevu iepirktais uzbrucējs Džoels Čibamba ir vējā (vai kā poļi raksta - dubļos) izmesta nauda – pēdējā mačā pret "Legia" viņš netika pat pieteikumā. Daļēji tas saistāms ar Rudņeva lielisko sniegumu, bet sava vaina, protams, ir arī pašā Čibambā, kurš nerāda to, ko no viņa gaida. Interesanti, ka par Čibambu tika samaksāti 300 tūkstoši eiro, bet par Rudņevu – tikai par 100 tūkstošiem vairāk.

Izmatotie resursi:
SportoweFakty.pl

  +9 [+] [-]

, 2010-09-28 23:26, pirms 14 gadiem
Jācer uz labu spēli Rudņeva izpildījumā, pats jau vien ir uzcēlis latiņu līdz maksimālam augstumam.

  +8 [+] [-]

, 2010-09-28 23:26, pirms 14 gadiem
Par uzvaru! Nospēlēt tik albi cikpret Juventus un vēl bišku labāk!

 +12 [+] [-]

, 2010-09-28 23:37, pirms 14 gadiem
Ja viņam būs iespējas soda laukumā un viņš bieži saņems bumbu, tad Rudņevs to izmatos. Ja bumba viņam tiek retāk, tad arī pārliecība par saviem spēkiem samazinās.
--------------------------------------
Tieši tā, tā arī ir atbilde uz jautājumu par Rudņeva itkā vājo spēli izlasē

 +10 [+] [-]

, 2010-09-28 23:41, pirms 14 gadiem
Nu no trenera mutes komandas biedru ausīs,lai vairāk piespēlē Rudņevam, vārti neizpaliks.

  +5 [+] [-]

, 2010-09-29 00:09, pirms 14 gadiem
Jācer, ka Rudņevs atkal attaisnos trenera cerības. Lai veicas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-09-29 07:48, pirms 14 gadiem
Gaidam un ceram uz Rudņevu!

  +5 [+] [-]

, 2010-09-29 08:39, pirms 14 gadiem
Aizsardziibaa vajag paris Gorksus un tad viss buus labi...

  +2 [+] [-]

, 2010-09-29 12:13, pirms 14 gadiem
Tikai 100k tūkstoši eiro samaksāja par Rudņevu, bet jau ar šiem trim vārtiem Juventus viņš klubam ir atpelnijis transfēras summu, gan savu kontraktu Lech sastāvā.
Gribētos zināt vai Rakelu par 100 tūkstošiem eiro Liepājnieki atdotu kādam eiropas klubam...šķiet, ka nē!

  +2 [+] [-]

, 2010-09-29 13:34, pirms 14 gadiem
Antiņš Lāčplēsis rakstīja: Tikai 100k tūkstoši eiro samaksāja par Rudņevu, bet jau ar šiem trim vārtiem Juventus viņš klubam ir atpelnijis transfēras summu, gan savu kontraktu Lech sastāvā.
Gribētos zināt vai Rakelu par 100 tūkstošiem eiro Liepājnieki atdotu kādam eiropas klubam...šķiet, ka nē!
par Čibambu tika samaksāti 300 tūkstoši eiro, bet par Rudņevu – tikai par 100 tūkstošiem vairāk.