Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Liepam pilna spēle Čehijā, Višņakovam kārtējais zaudējums Rumānijā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Liepam pilna spēle Čehijā, Višņakovam kārtējais zaudējums Rumānijā
Kristaps Liepa. Foto: Jānis Līgats

Čehijas pēc spēka otrajā līgā trešo spēli pēc kārtas laukumā "no zvana līdz zvanam" atradās pussargs Kristaps Liepa, kura pārstāvētā "MAS Táborsko" savā laukumā cīnījās neizšķirti 1:1 pret "Chrudim".

23 gadus vecais Liepa, kurš pagājušajā sezonā izcīnīja Latvijas Virslīgas bronzas medaļas "Valmieras" sastāvā šosezon laukumā devies divās Čehijas pēc spēka otrās līgas spēlēs. Latvijas speciālista Sergeja Golubeva trenētā "MAS Táborsko" turnīra kopvērtējumā 14 komandu konkurencē ar 14 mačos iegūtiem 12 punktiem ieņem priekšpēdējo vietu.

Rumānijas pēc spēka otrajā līgā uzbrucējs Eduards Višņakovs devās "Reșița" sākumsastāvā zaudējumā ar 0:2 pret "U Craiova 1948", klubam piedzīvojot sesto zaudējumu pēdējās septiņās cīņās. 30 gadus vecais Višņakovs tika nomainīts 55. minūtē pie rezultāta 0:1. Rešicas vienība 20 klubu starpā ar 19 mačos iekrātiem 19 punktiem ieņem 17. pozīciju.

Vācijas sieviešu Bundeslīgā no izkrišanas zonas izrāvusies Latvijas futbola izlases uzbrucējas Sandras Voitānes (nebija pieteikumā) "Meppen", kas mājās ar 3:2 pārspēja Brēmenes "Werder". "Meppen" pārtrauca septiņu neuzvarēto spēļu sēriju, ar 17 kārtās nopelnītiem desmit punktiem pakāpjoties uz desmito vietu 12 komandu konkurencē.

Polijas 1. līgā piekto maču pēc kārtas uz Lodzas "Widzew" rezervistu soliņa palika 22 gadus vecais vārtsargs Vjačeslavs Kudrjavcevs, koomandai ar 2:0 mājās apspēlējot "Jastrzębie" un tādējādi izcīnot trešo uzvaru pēc kārtas, kā arī ceturto spēli pēc kārtas savu cietoksni noturot neieņemtu. "Widzew" 22 cīņās guvusi 34 punktus, turnīrā paceļoties uz septīto vietu.

     [+] [-]

, 2021-03-28 20:49, pirms 3 gadiem
Autor - Liepas klubam šī pēc ziemas pauzes bija tikai otrā spēle, nezinu, kur saskaitīji sešas