Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rudņevs: "Kāpēc lai Bundeslīgu mainītu pret Skotiju? Nekad"

Agris Suveizda

Rudņevs: "Kāpēc lai Bundeslīgu mainītu pret Skotiju? Nekad"
Artjoms Rudņevs
Foto: mopo.de/Witters

Pēdējās dienās Lielbritānijas medijos cirkulē baumas par Glāzgovas "Celtic" vēlmi iegādāties Latvijas izlases uzbrucēju Artjomu Rudņevu. Vācijas Bundeslīgas klubs "Hamburg" gan nevēlas šķirties no rezultatīvā uzbrucēja, turklāt prom doties nevēlas arī pats Rudņevs.

Skotijas Premjerlīgas čempione Glāzgovas "Celtic" vasaras pāreju periodā varētu iegādāties vienu vai pat divus uzbrucējus, un "Daily Mail" baumoja, ka starp prioritātēm ir Latvijas izlases un "Hamburg" uzbrucējs Artjoms Rudņevs. Lai arī kluba vadība nav noskaņota šķirties no Rudņeva, "Hamburg" finansiālā situācija nav spoža un laba piedāvājuma gadījumā Artjoms varētu tikt arī pārdots. "Ja mēs no viņa šķirsimies, kaut arī patiešām to nevēlamies, mums vajadzēs 100% aizstājēju. Turklāt transfēra summai jābūt pareizai. Par Rudņevu iztērējām daudz naudas, un viņš pagājušajā sezonā guva 12 vārtus," sacīja "Hamburg" galvenais treneris Torstens Finks.

Pēdējās dienās tika baumots, ka "Hamburg" varētu iegādāties Horvātijas izlases un "Everton" uzbrucēju Nikicu Jelaviču. "Nebūtu slikti, ja varētu dabūt kādu augstākā līmeņa uzbrucēju," teica Finks. Problēma - vispirms kasē jāienāk naudai. Artjoms Rudņevs par to varētu parūpēties. "Celtic" ļoti interesējas par viņa pakalpojumiem, taču Artjoms negrib doties uz Skotiju, bet gan labāk mēģinās izsisties Hamburgā.

Vācijas presē vēlmi palikt Hamburgā apstiprināja arī pats Rudņevs. "Kāpēc lai es Bundeslīgu nomainītu pret Skotiju? Nekad," Rudņevs tiek citēts portālā Mopo.de. Artjomu neuztrauc arī tas, ka klubs vēlas iegādāties papildus uzbrucēju, tādējādi palielinot konkurenci par vietu sastāvā. "Tāds ir futbols. Neatnācu uz Hamburgu, lai pēc gada dotos prom."

"Celtic" vakar oficiāli šķīrās no uzbrukuma līdera Gerija Hūpera, kuru par 5.5 miljoniem sterliņu mārciņu jeb 6.4 miljoniem eiro nopirka Anglijas Premjerlīgas klubs "Norwich". Angļu uzbrucējs pēdējo trīs sezonu laikā Skotijas Premjerlīgā aizvadīja 95 spēles un guva 63 vārtus. Vasaras pāreju periodā "Celtic" arī par 14.5 miljoniem eiro pārdeva Kenijas pussargu Viktoru Vanjamu, kurš pievienojās citam Anglijas Premjerlīgas klubam "Southampton".

25 gadus vecais Rudņevs "Hamburg" pievienojās pirms gada, kad par 3.5 miljoniem eiro tika nopirkts no Polijas kluba Poznaņas "Lech". Rudņevs ar "Hamburg" parakstīja četru gadu līgumu un pirmajā Vācijas Bundeslīgas sezonā piedalījās visās 34 spēlēs, no kurām pamatsastāvā sāka 26, un guva 12 vārtus. Starpsezonā "Hamburg" pārtrauca sadarbību ar zviedru uzbrucēju Markusu Berju, kurš pievienojās Atēnu "Panathinaikos", bet no Šveices "Basel" par vienu miljonu eiro nopirka kamerūniešu uzbrucēju Žaku Zuā.

"Hamburg" jau ceturtajā augustā sāks cīņu par Vācijas kausu, savukārt 11.augustā pirmajā Bundeslīgas kārtā viesosies pie Gelzenkirhenes "Schalke". Pagājušajā sezonā "Hamburg" ar 48 punktiem 34 spēlēs ieņēma septīto vietu 18 komandu konkurencē un palika uzreiz aiz Eirokausu zonas. Šovakar "Hamburg" pārbaudes spēlē uzņems vienu no slavenākajiem Itālijas klubiem Milānas "Inter". Mača sākums paredzēts plkst. 16:30 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
Aktuelle Nachrichten aus Hamburg, der Region...
Home | Mail Online
Latest news, sport and comment from the...

  -3 [+] [-]

, 2013-07-27 16:31, pirms 11 gadiem
Labi pateica. No otras puses, eirokausos vinjsh hsv sastaavaa diezcik biezhi nespeelees...

  -1 [+] [-]

, 2013-07-27 16:31, pirms 11 gadiem
Saprotu kāpēc ne, bet agrāk jau arī skandināja, ka Lech ne pa kam nemainīs pret citu klubu vismaz vēl sezonu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-07-27 16:50, pirms 11 gadiem
Tas gan
frutto rakstīja: Par Rudņevu iztērējām daudz naudas, un viņš pagājušajā sezonā guva 12 vārtus," sacīja "Hamburg" galvenais treneris Torstens Finks.


kas kuram skaitas nauda,PSG vai anglu klubi vispar 3-4 miljonus eiro nejut tas pats,kas veikala ieiet sviesta paku nopirkt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +20 [+] [-]

, 2013-07-27 16:52, pirms 11 gadiem
es palasīju to Celtic fanu forumu, tur 99% bija sajūsmā par iespēju iegūt Rudņevu, bet šeit Rudņevs atkal parāda savas diplomāta spējas hahaha pat pasaules klases futbolisti šajā gadījumā teiktu : "jā tas ir lielisks klubs un lieliski fani, esmu pagodināts par man izrādīto interesi, bet mana nākotne ir Hamburgā!" bet Rudnevs, protams, noblato. tāds glūņa vien viņš ir. kā spēlētājs viņš man patīk, smagi strādā, nekad nepadodas, bet ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-07-27 17:13, pirms 11 gadiem
v4_karstgalvis rakstīja: iedomajieties, dzeks bus iemacijies pirmos 100 vacu vardus, bet tgd bus jasak zubrot angliski! psc!
neapnīk?

  -1 [+] [-]

, 2013-07-27 17:17, pirms 11 gadiem
MN2S rakstīja: es palasīju to Celtic fanu forumu, tur 99% bija sajūsmā par iespēju iegūt Rudņevu, bet šeit Rudņevs atkal parāda savas diplomāta spējas hahaha pat pasaules klases futbolisti šajā gadījumā teiktu : "jā tas ir lielisks klubs un lieliski fani, esmu pagodināts par man izrādīto interesi, bet mana nākotne ir Hamburgā!" bet Rudnevs, protams, noblato. tāds glūņa vien viņš ir. kā spēlētājs viņš man patīk, smagi strādā, nekad nepadodas, bet ...
Varbūt kārtējo reizi pārprasts, valodas nav Rudnev stiprā puse.Starp citu, tajā 1 % ietilpst arī mega zilais sporta eksperts Mīlas Bimbabols,kas ir kategoriski pret Artjoma spēlēšanu iekš zaļajām zebrām.

     [+] [-]

, 2013-07-27 17:22, pirms 11 gadiem
Atkal lieki izrunājās. Karjerā visādi pavērsieni var būt un tagad Celtic viņu vairs neaicinās, varēja diplomātiskāk pateikt.
Pret Inter pirmajā puslaikā tik daudz momentu, bet tik daudz lažas...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-07-27 17:38, pirms 11 gadiem
Kā pakritizēju tā esita

     [+] [-]

, 2013-07-27 17:40, pirms 11 gadiem
bembists rakstīja: Kā pakritizēju tā esita
.. līgums atpelnīts.

     [+] [-]

, 2013-07-27 17:44, pirms 11 gadiem
bembists rakstīja: Kā pakritizēju tā esita
Kur skaties?

     [+] [-]

, 2013-07-27 17:46, pirms 11 gadiem
alfredo rakstīja: nu--kas vainas Skotijai?tituls garantēts
Tur jau tā lieta. Spēlēt ČL vai EL ir vienīgais pluss, pati līga ir pastaiga parkā priekš Celtic. Nomainīt spēles pret Bayern un BvB pret Inverness un St. Mirren?

     [+] [-]

, 2013-07-27 17:49, pirms 11 gadiem
Tante rakstīja: Kur skaties?
LiveTV / WebPlayer

     [+] [-]

, 2013-07-27 18:44, pirms 11 gadiem
notiek kaulēšanās par cenu un līgumu

     [+] [-]

, 2013-07-27 21:10, pirms 11 gadiem
alfredo rakstīja: nu--kas vainas Skotijai?tituls garantētsbet nu Daily Mail ir mazāk uzticams avost par mūsu Privāto dzīvi
Ja Cauņam būtu iespēja pāriet uz Hamburgu, Tu arī gribētu, lai viņš paliek CSKA - kā nekā tituls puslīdz rokā un garantēta ČL

     [+] [-]

, 2013-07-27 21:34, pirms 11 gadiem
v4_karstgalvis rakstīja: iedomajieties, dzeks bus iemacijies pirmos 100 vacu vardus, bet tgd bus jasak zubrot angliski! psc!
Rudņevam ir laba angļu valoda.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-07-27 23:52, pirms 11 gadiem
Tieši manas domas, ko izteicu jau anjo forumā, manuprāt. Vienīgā problēma šajā situācijā ir HSV naudas trūkums un nekas vairāk. Bet, ja nav tās naudas, kāpēc pirkt vēl vienu uzbrucēju? Rudņevs sevi pirmajā sezonā apliecināja pat vairāk nekā labi un ir pelnījis komandā palikt. Tas ir diezgan avantūristiski un naivi cerēt, ka tagad, sezonas sākumā pārdodot vienu no saviem līderiem un vietā iegādājoties kādu citu spēlētāju, izredzes uz labāku rezultātu palielināsies.

Jādod Rudņevam iespēja un viņš to izmantos. Nule pret Inter jau guva pirmos vārtus.

  -1 [+] [-]

, 2013-07-28 13:10, pirms 11 gadiem
Kad HSV vairs nebūs vajadzīgs, tad varēs spēlēt Azerbaidžānā, kā pārējie LV futbola "stāri".
Nav viņš tāds supertalants, kā viņš domā, to mēs ļoti redzam izlases spēlēs. Pēc gadiem točna varēs sapņot par spēlēšanu "Celtic" rindās

     [+] [-]

, 2013-07-28 13:44, pirms 11 gadiem
bubba rakstīja: Kad HSV vairs nebūs vajadzīgs, tad varēs spēlēt Azerbaidžānā, kā pārējie LV futbola "stāri".
Nav viņš tāds supertalants, kā viņš domā, to mēs ļoti redzam izlases spēlēs. Pēc gadiem točna varēs sapņot par spēlēšanu "Celtic" rindās
Saki, ko gribi, bet 12 goli pērn Bundeslīgā tavu sacīto tīri labi atspēko.