Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

papildināts Kozlovs cer spēlēt Ungārijā; Karlsonam vārti pārbaudes spēlē

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Kozlovs cer spēlēt Ungārijā; Karlsonam vārti pārbaudes spēlē
Uzbrucējs Ģirts Karlsons. Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze"

Bijušais futbola kluba "Jelgava" snaiperis Vladislavs Kozlovs dodas uz pārbaudi Ungārijas klubā "Budapest Honved", bet citam mūsu spēlētājam Oļegam Laizānam nav izdevies parakstīt līgumu ar "Gyori ETO". Vārtus „Baku Inter” sastāvā trešajā komandas pārbaudes spēlē Turcijas treniņnometnes ietvaros tikmēr guvis Ģirts Karlsons, sekmējot sevis pārstāvētās komandas uzvaru (3:2) pār turku vienību „Konja Sekerspor”, kamēr Karlsonam komandā uz pārbaudes laiku pievienojies vēl viens mūsējais - Igors Tarasovs.

Vladislavs Kozlovs sākotnēji centās nostiprināties vairākos Polijas klubos, taču tas rezultātu nedeva. Tagad viņa plānos ir iekļaušanās Ungārijas ceturtajā spēcīgākajā vienībā "Budapest Honved", kas saglabā labas izredzes kvalificēties Eirokausiem.

Par divām pozīcijām un astoņiem punktiem Budapeštas vienību apsteidz "Gyori ETO", kas jau ilgāku laiku pārbauda Oļegu Laizānu. Oļegs atstāja labu iespaidu, un kluba vadība bija gatava piedāvāt viņam līgumu vēl pirms došanās uz treniņnometni Turcijā. Diemžēl vienoties ar mūsu futbolista aģentu nav izdevies, tādēļ Oļegs Laizāns karjeru Ungārijā, vismaz šajā klubā, neturpinās.

Polijas pēc spēka otrās līgas klubā "Pogon Szczecin" atrādīties turpina Antons Jemeļins. Viņš jau paspējis aizvadīt vairākas pārbaudes spēles, bet, kā raksta poļu mediji, nav atstājis paliekošu iespaidu, precīzāk, ne ar ko īpašu uz kopējā fona nav izcēlies. Tas gan nenozīmē, ka viņš Polijā nepaliks.

Vārtus „Baku Inter” sastāvā trešajā komandas pārbaudes spēlē Turcijas treniņnometnes ietvaros tikmēr guvis Ģirts Karlsons, sekmējot sevis pārstāvētās komandas uzvaru (3:2) pār turku vienību „Konja Sekerspor”. Uz pārbaudi „Baku Inter” ieradies bijušais futbola kluba „Skonto” spēlētājs Igors Tarasovs, kuram līgums ar Rīgas komandu beidzies.

Izmantotie resursi:
Szczecin i Zachodnipomorskie - informacje,...
infoGyőr | Információs és szórakoztató...
Nemzeti Sport Online
Győri ETO FC

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2012-01-25 16:07, pirms 13 gadiem
Atention.
Handbola klubs HK S&A Skrīveri lūdz jums palīdzību. Lūdzu nobalsojiet par mūsu iesniegto projektu labiedarbi.lv
Atbalstīsim Latvijas sporta un handbola kustību. Nestāviet malā. Paldies jau iepriekš visa kluba un handbola federācijas vārdā.

draugiem.lv

Handbolisti lūdz palīdzību, lai sasniegtu mērķi...

  +2 [+] [-]

, 2012-01-25 21:07, pirms 13 gadiem
Nu cerams, ka Kozlovam izdosies Ungārijā nostirpināties. Šķiet, ka nevajag atkal pieminēt Rudņeva piemēru šajā sakarā. Līmenis tur normāls un izaugsmes iespējas arī. Žēl, ka Turkovam un Žuļevam tur neizdevās realizēt savu potenciālu. Cerams, ka tas izdosies Kozlovam.

Varbūt pat labi, ka Laizāns nepārgāja uz Gyori ETO. Tagad, kad komanda diskvalificēta no Eirokausiem, tas nekādu labumu nedotu. Varbūt Laizānam spēkus atkal jāpamēģina kādā Ekstraklases komandā. Atcerēsimies, kā vēl pirms pāris gadiem viņš Gdaņskā uz īri no Skonto spēlēja un darīja to atzīstami.

Jemeļins? Domāju, ka viņš ir spējīgs uz ko vairāk par Polijas 1. līgu. Ja nepailiks tur, tā nebūs nekāda traģēdija, bet nu aizsargs viņš ir tiešām labs (protams, nevar zināt, kādā formā viņš ir šobrīd), tāpēc vēlu atrast klubu ārvalstīs.