Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rakels palīdz noorganizēt "Reading" uzvaras vārtus

Rolands Eliņš

Rakels palīdz noorganizēt "Reading" uzvaras vārtus
Deniss Rakels
Foto: Getreading.co.uk

Latvijas futbolists Deniss Rakels nācis uz maiņu Anglijas „Championhip” spēlē un palīdzējis „Reading” gūt vienīgos vārtus uzvarā pār „Rotherham”. Nospēlētajās apmēram 25 minūtēs Rakels arī paspēja veselas četras reizes nonākt aizmugurē.

Deniss Rakels pēc iznāciena „Reading” pamatsastāvā Anglijas kausa izcīņā šodienas „Championship” mačā atkal bija nosēdināts rezervē. Viņa komanda cīnījās pret vienu no turnīra pastarītēm „Rotherham”, taču vēl līdz otrā puslaika vidum nespēja salauzt tās pretestību, un rezultāts bija 0:0.

Rakels devās laukumā 65. minūtē un praktiski uzreiz noorganizēja „Reading” uzvaras vārtus. Viņš iesāka komandas uzbrukumu un nogādāja bumbu soda laukumā, no kurienes to vārtu tīklā raidīja Hals Robsons-Kanu. Rakels turpināja darboties ļoti aktīvi, trīsreiz pēc kārtas nokļuva aizmugurē, bet 84. minūtē bija tuvu saviem pirmajiem vārtiem „Reading” sastāvā – viņa sitiens ar galvu tomēr bija neprecīzs.

Spēles pēdējās minūtēs Rakels vēlreiz tika pieķerts aizmugures situācijā, pāris reizes pārkāpa noteikumus, bet viņa komandai pārsvaru palielināt neizdevās. Uzvara 1:0 gan gūta tik un tā, un nopelnītie trīs punkti ļāvuši pacelties uz 14. vietu „Championship” kopvērtējumā, turklāt komandai vēl viena spēle rezervē. Labāko sešinieks, kas ļautu cīnīties par vietu Premjerlīgā, ir 14 punktu attālumā, tikpat arī līdz izkrišanas zonai.

Šodien Artūrs Zjuzins palika rezervē Krievijas FNL kausa izcīņas finālā, kur viņa komanda „Orenburg” ar 1:0 pieveica Jaroslavļas „Shinnik”. Savukārt Vitālijs Melničenko sargāja Voroņežas „Fakel” vārtus uzvarā 4:1 pār Sanktpēterburgas „Zenit” otro komandu un palīdzēja tai šajā pārbaudes turnīrā iegūt piekto vietu.

Izmantotie resursi:
Reading 1-0 Rotherham United - BBC Sport

  +1 [+] [-]

, 2016-02-24 01:06, pirms 9 gadiem
Ja Hull City turpina uzvarēt un ''Reading'' uzvar nākamās divas spēls, kas ir pret komandām no līgas lejas gala, tad 12 spēles līdz sezonas beigām var panākt tikai 8 punktu attālumu no 6.vietas. Protams, tāpat skaidrs, ka viņi netiks play-off, bet nu vismaz interesantāk pavērot atlikušās spēles.
Bet nu izskatas, ka Rakels vēl iejūtas komandā un Anglijas futbolā, grūti pateikt kā veiksies turpmāk un vai sāks sist iekšā, bet domāju izlasē viņa sniegums uzlabosies, jo šeit var progresēt.

     [+] [-]

, 2016-02-24 02:22, pirms 9 gadiem
Labais
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-02-24 10:25, pirms 9 gadiem
Video Reading

     [+] [-]

, 2016-02-24 10:37, pirms 9 gadiem
kecbaja rakstīja: Ja Hull City turpina uzvarēt un ''Reading'' uzvar nākamās divas spēls, kas ir pret komandām no līgas lejas gala, tad 12 spēles līdz sezonas beigām var panākt tikai 8 punktu attālumu no 6.vietas. Protams, tāpat skaidrs, ka viņi netiks play-off, bet nu vismaz interesantāk pavērot atlikušās spēles.
Bet nu izskatas, ka Rakels vēl iejūtas komandā un Anglijas futbolā, grūti pateikt kā veiksies turpmāk un vai sāks sist iekšā, bet domāju izlasē viņa sniegums uzlabosies, jo šeit var progresēt.
Čempionšipā tās augšas un apakšas ir pietiekami līdzīgas spēkos, lai būtu ļoti grūti kaut ko prognozēt

     [+] [-]

, 2016-02-24 10:59, pirms 9 gadiem
KP6unCR7Fan rakstīja: Rakelam rez piesp vaaita nav.
Nē, rezultatīva piespēle Kermorganam

  +2 [+] [-]

, 2016-02-24 12:20, pirms 9 gadiem
Neko jau viņš tur principā nenoorganizēja, atdeva neprecīzu piespēli, pēc tam bumba vnk veiksmīgi pie Reading spēlētājiem atlēca..

     [+] [-]

, 2016-02-24 18:46, pirms 9 gadiem
Ja pats nesaks gut vartus tikmer nav ceribas palikt Championhip, sadi palidzetaji ir visas pareja komanda, seit vins bija nemts ka bombardieris, jo komandai sosezon tiesi ar to ir milzigas problemas.