Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"Ascoli" dublieri spēlē neizšķirti

"Ascoli" dublieri spēlē neizšķirti
Edgars Gauračs

Mūsu futbolista Edgara Gaurača pārstāvētā "Ascoli" dublieru komanda vakar Neapolē izcīnīja svarīgu punktu cīņā ar "Napoli" dublieriem. Gauračs spēli uzsāka sākumsastāvā un izcēlās ar rezultatīvu piespēli.

Neapole ir pazīstama ar saviem kaislīgajiem futbola faniem, un grūtas izbraukuma spēles tur sagaida ne tikai pirmās komandas pretiniekus, bet arī dublieru komandas oponentus. Lai gan "Primavera" čempionātā "Ascoli" dublieri savus vakardienas pretiniekus apsteidz par 11 punktiem, izcīnīt vienu punktu Neapolē drīzāk skaitās ieguvums, nekā zaudējums.

Pirmie vadībā izvirzījās "Ascoli" futbolisti, kad 54. minūtē pēc lieliskas Edgara Gaurača piespēles, ko pēcspēles intervijā izcēla arī dublieru galvenais treneris Piroci, vārtus guva Franka. Pēc 10 minūtēm "Napoli" rezultātu izlīdzināja, uzstādot gala rezultātu - 1:1.

Edgars Gauračs spēli uzsāka sākumsastāvā, bet otrajā puslaikā tika nomainīts. Itālijas A un B sēriju klubu dublieru komandas ir sadalītas trīs divīzijās. Savā C divīzijā "Ascoli" ieņem pirmo vietu, pēc nospēlētām 14 spēlēm par četriem punktiem apsteidzot "Siena", bet par septiņiem - "Catania". A un B divīziju līderi ir attiecīgi "Juventus" un "Inter" jaunie futbolisti.

Izmantotie resursi:
www.lega-calcio.it
www.ascolicalcio.net

     [+] [-]

, 2008-02-24 16:40, pirms 16 gadiem
Kurā vietā tagad atrodas dublieru čempionātā Ascoli? Un varētu, kāds pateikt rezultīvākos spēlētājus, man liekas, ka tur starp tiem jāparādās arī Gaurača vārdam..

  +1 [+] [-]

, 2008-02-24 18:49, pirms 16 gadiem
pagaidam Ascoli 1 vieta C GIRONE, skat. lega-calcio.it ,

bet ir lieliska iespeja skatities Edgara spele pret Lazio: ascolicalcio.net