Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Karašausks aktīvs CSKA rindās pārbaudes mačā

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Karašausks aktīvs CSKA rindās pārbaudes mačā
Virslīgas labākais vārtu guvējs Artūrs Karašausks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien Spānijā pārbaudes spēli aizvadījusi Maskavas CSKA, kuras rindās iespēja spēlēt bija arī mūsu uzbrucējam Artūram Karašauskam. Mačā pret „brīvo aģentu izlasi” vārti netika gūti (0:0), taču Karašausks bijis aktīvs un pat izpelnījies galvenā trenera Leonīda Slucka uzslavas.

Maskavas CSKA Spānijā ieradās jau 12. janvārī, bet rīt dosies mājup. Šajā visai garajā laika posmā ar komandu bija ne tikai no traumas praktiski atguvušais Aleksandrs Cauņa, bet arī Artūrs Karašausks, kurš joprojām pieder Rīgas „Skonto”, taču tika pie iespējas sevi atrādīt klasi augstākam klubam.

Visai garajā posmā CSKA Spānijā bija tikai divas pārbaudes spēles, turklāt abas vienā dienā ar dažādiem sastāviem. Pamatspēki šīs dienas pirmajā mačā tikās ar Arta Lazdiņa nu jau bijušo komandu Gļivices „Piast”, nespējot uzvarēt – 0:0. Cauņa šai mačā nepiedalījās – acīmredzot vēl pilnībā nav gatavs spēlēt un atliek izteikt minējumu, ka ar Sašas veselību tika nolemts neriskēt.

Savukārt otrajā mačā (abas pārbaudes spēles notika 2x40 minūtes) pie pilna spēles laika tika Karašausks. CSKA pretī stājās Turcijā sapulcināta „brīvo aģentu izlase”, kas katru puslaiku aizvadīja ar citiem futbolistiem. Karašausks spēlēja kreisā uzbrūkošā pussarga/uzbrucēja postenī, kamēr izvirzītā uzbrucēja postenis tika uzticēts 20 gadus vecajam CSKA uzbrucējam Konstantīnam Bazeļukam.

Balstoties uz CSKA oficiālās mājas lapas teksta tiešraidi: lai gan kopumā CSKA spēlēja diezgan vāji un izpelnījās galvenā trenera Leonīda Slucka kritiku, Karašausks ir bijis diezgan aktīvs. 1. puslaikā uzsita pa vārtiem pats, bet pēc pārtraukuma reizi labi centrēja partnerim, savukārt 55. minūtē pāris sekunžu laikā apdraudējis vārtus divreiz, otrajā gadījumā pretinieku vārtsargam ar pūlēm izvelkot bumbu no stūra. Par šo epizodi Karašausks izpelnījies Slucka uzslavas. 67. minūtē Bazeļuks tika nomainīts, un jau Karašausku Sluckis pārbīdīja kā izvirzīto uzbrucēju. Atlikušajās 13 minūtēs Karašauskam viens moments bija, tomēr, ieejot soda laukumā no malas, Artūrs piespēlēja pārāk spēcīgi.

Izmantotie resursi:
CSKA. Professional Football Club

  +3 [+] [-]

, 2014-01-23 19:28, pirms 11 gadiem
Jau sakumaa var saprast ka rakst ir mez..s!!! Edmund!!! Comon... Šodien Turcijā pārbaudes spēli aizvadījusi Maskavas CSKA

SPANIJĀ, Edmund, SPANIJĀ

  +2 [+] [-]

, 2014-01-23 19:29, pirms 11 gadiem
Protams, patīkami, ka Sluckis uzslavē, bet, ja jau kluba prezidents izteicās, ka šī nav pārbaude, bet gan iespēja sevi parādīt, tad jau pārejas iespējamība ir visnotaļ maza. Redzēsim, ko tālāk darīs Karašausks. Gribētos jau, lai paliek ar komandu, bet varbūt brauks uz kādu citu komandu, varbūt pievienosies Skonto treniņprocesam. Gatavošanās Turcijā augstā līmenī gan individuāli noteikti būs nākusi par labu. Bet nu, ja Skonto grib viņu pārdot pirms UEFA soda saņemšanas, tad palikusi vairs tikai nedēļa. Par Šabalas iespējamām pārbaudēm arī nekas nav dzirdēts. Negribas ticēt, ka Koļesņičenko ar Uldriķi jau atmetuši ar roku un samierinājušies ar nespēlēšanu Eirokausos. Kādas iespējas Fertovam palikt Ukrainā? Bet stipri šaubos, ka, pat ja viņš paliks, Skonto būs spējīgi ar viena spēlētāja transfēra naudu nosegt visus parādus. Pozitīva ziņa par Liepāju šodien parādījās, cerēsim, ka arī Skonto situācija būs ar laimīgām beigām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-01-23 19:48, pirms 11 gadiem
reikons rakstīja: Protams, patīkami, ka Sluckis uzslavē, bet, ja jau kluba prezidents izteicās, ka šī nav pārbaude, bet gan iespēja sevi parādīt, tad jau pārejas iespējamība ir visnotaļ maza. Redzēsim, ko tālāk darīs Karašausks. Gribētos jau, lai paliek ar komandu, bet varbūt brauks uz kādu citu komandu, varbūt pievienosies Skonto treniņprocesam. Gatavošanās Turcijā augstā līmenī gan individuāli noteikti būs nākusi par labu. Bet nu, ja Skonto grib viņu pārdot pirms UEFA soda saņemšanas, tad palikusi vairs tikai nedēļa. Par Šabalas iespējamām pārbaudēm arī nekas nav dzirdēts. Negribas ticēt, ka Koļesņičenko ar Uldriķi jau atmetuši ar roku un samierinājušies ar nespēlēšanu Eirokausos. Kādas iespējas Fertovam palikt Ukrainā? Bet stipri šaubos, ka, pat ja viņš paliks, Skonto būs spējīgi ar viena spēlētāja transfēra naudu nosegt visus parādus. Pozitīva ziņa par Liepāju šodien parādījās, cerēsim, ka arī Skonto situācija būs ar laimīgām beigām.
'Skonto parādi ir viens, bet kur viņi ņems naudu algām, pa velti tač tur neviens nespēlēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-23 22:25, pirms 11 gadiem
Ja pat panems siito dzeraju... Kada jega? Pec pusgada CSKA sapratis ko ir parakstijusi un izmetis lauka, jo vins tacu nenocietisies un piedzersies kaut kur! It ipasi maskava!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja