Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Bulvītis tuvu Šveices klubam "Aarau", Maksimenko - Skotijas "Kilmarnock"

Agris Suveizda

Bulvītis tuvu Šveices klubam "Aarau", Maksimenko - Skotijas "Kilmarnock"
Nauris Bulvītis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas izlases aizsargs Nauris Bulvītis jau drīzumā varētu parakstīt līgumu ar Šveices Superlīgas klubu "Aarau", vēsta laikraksts Aargauer Zeitung. Savukārt britu mediji vēsta, ka Vitālijs Maksimenko, visticamāk, pievienosies Skotijas klubam "Kilmarnock".

Centra aizsargs Nauris Bulvītis šomēnes uz pārbaudes laiku pievienojās Šveices Superlīgas klubam "Aarau", ar kuru kopā devās uz treniņnometni Turcijā. Pirmajā mačā Belekā Bulvītis aizvadīja visas 90 minūtes pret Vācijas Bundeslīgas klubu Berlīnes "Hertha" (1:1), savukārt otrajā pārbaudes spēlē aizvadīja otro puslaiku pret Doņeckas "Metalurh" (0:1).

Sestdien "Aarau" atgriezās Šveicē, kur vakar vēl vienā pārbaudes mačā zaudēja citam Šveices klubam "Lugano" (0:1). Bulvītis šīs nedēļas sākumā atradās Rīgā un pret "Lugano" nespēlēja, taču, kā vēsta Aargauer Zeitung, jau drīzumā varētu iziet medicīniskās pārbaudes un likt parakstu uz līguma. Nesen sadarbību ar "Aarau" pagarināja Bulvīša vienaudzis Kongo DR aizsargs Igors Nganga, kura jaunais līgums ir spēkā līdz 2016.gada vasarai.

Rīgā dzimušais Bulvītis ārzemēs ir pārstāvējis tādus klubus kā Lietuvas "Šiauliai", Skotijas "Inverness" un Slovākijas "Spartak", savukārt pēc atgriešanās no Trnavas pievienojās Jūrmalas "Spartakam", kas tobrīd vēl spēlēja tikai 1.līgā. Pēc diviem gadiem Jūrmalā Bulvītis aizvadītajā vasarā parakstīja trīs gadu līgumu ar Rīgas "Skonto", bet neizmaksātas algas dēļ starpsezonā pieprasīja brīvā aģenta statusu. Latvijas izlasē Bulvītis ir aizvadījis 13 spēles un guvis vienus vārtus. Atgādinām, ka cits bijušais "Skonto" aizsargs Renārs Rode kā brīvais aģents pievienojās Čehijas klubam "Teplice".

"Aarau" ar 18 punktiem 17 spēlēs Šveices Superlīgā ieņem astoto vietu desmit komandu konkurencē, par vienu punktu apsteidzot Andra Vaņina pārstāvēto "Sion". Pēdējā pozīcijā esošajai Lozannas komandai 18 mačos ir tikai septiņi punkti. Nākamo Šveices Superlīgas spēli "Aarau" aizvadīs pirmajā februārī, kad uzņems piektās vietas īpašnieci "St.Gallen".

Tikmēr Vitālijs Maksimenko, kurš nespēlē sava kluba „Brighton” pirmajā komandā, visticamāk, tiks izīrēts Skotijas „Kilmarnock” līdz šīs sezonas beigām, vēsta britu mediji. Oficiāli līgums vēl nav noslēgts, taču tiek ziņots, ka, ja viss notiks kā paredzēts, Maksimenko jau parīt, sestdien, varētu piedalīties „Kilmarnock” spēlē Skotijas Premjerlīgas ietvaros pret „Inverness”. Atgādināsim, ka pirms gada līdzīgā veidā "Brighton" izīrēja Maksimenko Anglijas "League One" komandai "Yeovil Town", kurai mūsu aizsargs palīdzēja iekļūt līgu augstāk.

„Kilmarnock” komandas aizsardzības līniju skāruši vairāki savainojumi un tiek uzsvērts tas, ka Maksimenko ir universāls – viņš var spēlēt gan kā centra aizsargs, gan kā malējais aizsargs. „Kilmarnock” treneris Alans Džonstons gan pats ir vērojis Maksimenko, gan arī guvis pozitīvas atsauksmes no savas komandas spēlētāja Gordona Grīra, kurš vēl nesen bija kopā ar mūsu futbolistu „Brighton” kolektīvā.

„Kilmarnock” Skotijas Premjerlīgā 12 komandu konkurencē ieņem 9. vietu, pārliecinošā vadībā esot Glāzgovas „Celtic”. Komandas ir izspēlējušas 21-23 spēles, bet pēc trim apļiem (33 kārtas) tiks sadalītas divos sešiniekos, lai izspēlētu vēl piecas kārtas.

Skotijas Premjerlīgas tabula

VKlubsSP
1Celtic FC2157
2Aberdeen FC2344
3Motherwell FC2243
4Inverness Caledonian Thistle FC2137
5Dundee United FC2334
6Saint Johnstone FC2332
7Hibernian FC2328
8Saint Mirren FC2223
9Kilmarnock FC2222
10Ross County FC2221
11Partick Thistle FC2320
12Heart of Midlothian FC *23-1

"*" - atņemti 15 punkti.

Izmantotie resursi:
Aargauer Zeitung - News von jetzt!
Express. Home of the Daily and Sunday Express

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2014-01-23 10:26, pirms 11 gadiem
zheel ka pa velti un Skonto kaadi centi neatleks... neesmu Skonto fans, bet klubam naudinja nodereetu

  +3 [+] [-]

, 2014-01-23 10:28, pirms 11 gadiem
Cerams izdosies iekļauties un tikt komandā, ko arī novēlu!

  +4 [+] [-]

, 2014-01-23 12:55, pirms 11 gadiem
Līdzīgi kā Rodes gadījumā būtu ļoti labs pakāpiens karjerā. Spēcīgs čempionāts ar iespēju izsisties vēl tālāk. Ceru, ka Bulvītim tik tiešām izdosies tikt pie līguma. Pievienojos backstab, bet Naurim nevar neko pārmest. Klubs nemaksāja naudu, viņš paprasīja brīvā aģenta statusu federācijai un, lūk, kur ir nonācis. Ja būtu jāmaksā transfērs, velns viņu zina, vai Aurau būtu gatavi ņemt. Veiksmi un gaidām oficiālu ziņu par līgumu!

  -1 [+] [-]

, 2014-01-23 15:28, pirms 11 gadiem
Beidzot! Tas brīdis ir klāt ....
SC piespiedu kārtā ziņos par Skotijas premjerlīgu
Vismaz līdz sezonas beigām

  +1 [+] [-]

, 2014-01-23 15:41, pirms 11 gadiem
Oho! Jau ilgu laiku esmu sacījis, ka Maksimenko vajadzīga īre, bet, kas to būtu domājis, ka uz Skotijas Premjerlīgu? Domāju būs atkal League 2 vai kas tāds. Tagad bez maz vai sanāks, ka tiek izīrēts uz vēl labāka līmeņa turnīru, nekā tas, kurā spēlē īpašnieku klubs. Būtu jau super, bet galvenais tikt pie stabila spēles laika. Ja pie tāda tiks SPL, tad atliek tikai aiz patīkama pārsteiguma berzēt rokas.

     [+] [-]

, 2014-01-23 16:27, pirms 11 gadiem
reikons rakstīja: Oho! Jau ilgu laiku esmu sacījis, ka Maksimenko vajadzīga īre, bet, kas to būtu domājis, ka uz Skotijas Premjerlīgu? Domāju būs atkal League 2 vai kas tāds. Tagad bez maz vai sanāks, ka tiek izīrēts uz vēl labāka līmeņa turnīru, nekā tas, kurā spēlē īpašnieku klubs. Būtu jau super, bet galvenais tikt pie stabila spēles laika. Ja pie tāda tiks SPL, tad atliek tikai aiz patīkama pārsteiguma berzēt rokas.
Lidziga limena turnirs vien ir... Bez Celtic tas SPL ir tas pats kas Championship

     [+] [-]

, 2014-01-23 16:37, pirms 11 gadiem
Jūs pārvērtējat SPL spēku. Protams , tas ir daudz labāk nekā sēdēt uz bankas . Cerams , ka izdosies abiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja