Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

papildināts Gauračs gūst pirmos vārtus kopš 2011. gada jūnija, Laizāns sit pa stabu

Egils Broks
Egils Broks

Gauračs gūst pirmos vārtus kopš 2011. gada jūnija, Laizāns sit pa stabu
Edgars Gauračs (pa kreisi) ar partneriem
Foto: torpedo.ru

Šodien savu ieilgušo sauso sēriju izdevās pārtraukt Latvijas izlase uzbrucējam Edgaram Gauračam, kurš guva vienus vārtus Maskavas "Torpedo" uzvarā pār Novokuzņeckas "Metallurg – Kuzbass” - 3:1. Gauračs oficiālā spēlē kluba rindās vārtus nebija guvis kopš 2011. gada jūnija, kad vēl pārstāvēja "Enisey" vienību.

Edgars Gauračs Krievijas Nacionālās līgas 8. kārtas spēli sāka Maskavas "Torpedo" pamatsastāvā, lai gan pēdējos komandas mačos laukumā devās uz maiņu. Spēles pirmajā puslaikā uzbrucējs izcēlās ar rezultatīvu piespēli vārtu guvumā, bet spēles 49. minūtē latvietim izdevās pašam pārspēt pretinieku vārtsargu, gūstot uzvaras vārtus. Lielisku piespēli Gauračam izdarīja viņa komandas biedrs. Vēl uzbrucējs atzīmējās ar nopelnītu dzelteno kartīti, kā arī vēlāk tika nomainīts (69. minūtē). Tie bija pirmie oficiālie Edgara vārti ''Torpedo'' rindās.

Vēl Krievijas Nacionālajā līgā vakar tuvu vārtiem bija pussargs Oļegs Laizāns. Krasnojarskas "Enisey" rindās viņš jau 10. minūtē varēja apbēdināt "Volgar", tomēr viņa izpildītais soda sitiens atdūrās pret stabu. Lai arī Laizāna pārstāvētajam klubam bija liels pārsvars, vārtus neguva neviena no vienībām. Laizāns laukumā pavadīja visu spēli.

Pēc vienas spēles pavadīšanas uz rezervistu soliņa "Baltika" vārtos atgriezās Aleksandrs Koliņko, palīdzot savējiem tikt pie sausās uzvaras viesos pret "Petrotrest: - 1:0. Gan Koliņko, gan Artūrs Zjuzins aivadīja pilnu maču, savukārt Aleksejs Višņakovs nebija pieteikumā.

Turnīra tabulā no latviešu pārstāvētajām komandām vislabāk klājas "Enisey", kas ar 13 punktiem ir piektajā vietā. "Baltika" ir devītā ar 12 punktiem, bet "Torpedo" ieņem 11. pozīciju ar astoņiem punktiem.

Dienvidāfrikas čempionāta 2. kārtas spēlē jau otrā neveiksme "Golden Arrows" ar Pāvelu Šteinboru un Ritu Krjaukli ierindā. Šoreiz savā laukumā ar 0:1 tika atzīts līgas jaunpienācējas "University of Pretoria" vienības pārākums. Šteinbors laukumā pavadīja visu maču, savukārt Krjauklis tika nomainīts 82. minūtē.

Nedēļas nogalē Ungārijas čempionātā "Lombard Papa" sastāvā debitēja Aleksandrs Čekulajevs, taču tas nepalīdzēja klubam izvairīties no zaudējuma ar 0:2. Čekulajevs devās uz maiņu otrā puslaika vidū, bet pie labām iespējām izcelties netika.

Izmantotie resursi:
Футбольная Национальная Лига | Лиги

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-08-22 17:52, pirms 12 gadiem
Virsraksts jau labs - Izlase neskaitās

  +1 [+] [-]

, 2012-08-22 18:30, pirms 12 gadiem
Pirmkārt tieši Edgars nometa bumbu ar galvu tam, kurš iesita pirmos vārtus. Pēc tam iesita pats. Un tika nomainīts pie 3-0, jo nekādas jēgas risket ar viņu vairs nebīja.

  -1 [+] [-]

, 2012-08-22 19:51, pirms 12 gadiem
Nu jā, virsraksts ir diezgan neprecīzs izlases sakarā, jo Baltijas kausā Gauračs bija visa turnīra rezultatīvākais spēlētājs. Divi goli pret Lietuvu un vēl viens pret Somiju. Apsveicu ar golu. Cerams, ka tagad ieskriesies.

  -1 [+] [-]

, 2012-08-23 08:30, pirms 12 gadiem
Kurš viņam tā trāpīja?

  -1 [+] [-]

, 2012-08-23 12:00, pirms 12 gadiem
Čekulajevu gaida Gulbene. Tur viņš vismaz tiks pie spēles laika, aizvietojot Arevšatu Hačatrjanu, kurš šosezon ārstē pavasarī gūto kājas traumu.