Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Romanovs un Doroševs nostāv sausā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Romanovs un Doroševs nostāv sausā
Deniss Romanovs
Foto: http://lankaranfc.com

Lieliskas spēles Azerbaidžānas futbola čempionātā 14. kārtā aizvadījuši Latvijas vārtsargi Deniss Romanovs un Pāvels Doroševs. Abi lieliski darbojās savu komandu vārtos, neielaižot nevienus vārtus.

Denisa Romanova pārstāvētais "Khazar Lankaran" šajā spēļu kārtā uzņēma vienu no vājākajām līgas komandām "Mughan". Pamatvārtsarga Kamrana Agajeva prombūtnē "Khazar" vārtu drošība tika uzticēta Denisam Romanovam, kurš ar saviem pienākumiem tika galā veiksmīgi, neielaižot nevienus vārtus. Daudz darba viņam gan nebija, bet sausā spēle vienmēr ir atzīstams panākums. "Khazar" pieveica pretinieku ar 2:0.

Pāvels Doroševs joprojām ir "Qabala" vienības glābējs. Mačā pret čempionāta līdervienību "Neftchi" viņš ne reizi vien glāba savējos no vārtu zaudējuma, palīdzot nosargāt bezvārtu neizšķirtu - 0:0. Lieki piebilst, ka Doroševs laukumā pavadīja visu maču.

Joprojām savainojumu nav izdevies sadziedēt Andrejam Rubinam, bez kura ierindā "Karabakh" piedzīvoja piekto zaudējumu šosezon. Šoreiz ar 0:2 nācās atzīt "AZAL" pārākumu.

Turnīra tabulā ar 31 punktiem pirmajā pozīcijā atrodas "Neftchi", bet Romanova "Khazar" atpaliek vien par punktu. Ģirta Karlsona "Inter" ar 27 punktiem atrodas ceturtajā ailītē, bet Rubina "Karabakh" ar 21 punktu noslīdējis uz sesto vietu. Par vienu punktu un vienu pozīciju atpaliek Doroševa "Qabala".

Izmantotie resursi:
Peşəkar Futbol Liqası
Azerisport.com - Все об Азербайджанском спорте

     [+] [-]

, 2010-11-21 17:24, pirms 14 gadiem
Prieks par abiem. Īpaši jau par Romanovu. Žēl, ka pret Ķīnu tā nācās kapitulēt pēdējā minūtē. Bet, ko padarīsi? Gadās. Ja tas Agajevs pa ziemu pametīs komandu, tad Romanovam garantēta pamatvārtsarga vieta. Tas ir tieši tas, kas tagad viņam vajadzīgs.