Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rudņevs: "Atzīšana par labāko stimulē vēl vairāk strādāt"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Rudņevs: "Atzīšana par labāko stimulē vēl vairāk strādāt"
Artjoms Rudņevs
Foto: www.nb1.hu

Latvijas jaunais futbola uzbrucējs Artjoms Rudņevs sarunā portālam eSports.lv pastāstījis par sezonas sākumu Ungārijas klubā "ZTE", kā arī piebildis, ka komandas līdzjutēju atbalsts viņu stimulē darboties vēl vairāk.

Artjoms Rudņevs trešdien palīdzēja "ZTE" ar 3:1 Ungārijas Līgas kausa spēlē apspēlēt "Paksi". Ar trīs rezultatīvām piespēlēm izcēlās Artjoms, ar kuru portāls eSports.lv nolēma sazināties, lai uzzinātu sīkāk gan par šo spēli, gan arī par sezonas sākumu kopumā:

"Treneris šajā spēlē izmantoja divus sastāvus. Vienu puslaiku spēlēja labākie spēlētāji, kuri tiek gatavoti komandas nākamajai spēlei, bet otrajā puslaikā iespēja tika dota rezervistiem [Artjoms pastāstīja, ka rīt paredzētā spēle pret "Debrecen" tikusi pārcelta, tādēļ šajā nedēļas nogalē "ZTE" nespēlēs]. Esmu apmierināts ar savu sniegumu šajā spēlē. Žēl, ka neizdevās iesist, jo iespējas bija.

Nezinu, kāpēc komanda tik slikti iesākusi sezonu. Bijām piedzīvojuši trīs zaudējumus pēc kārtas, taču pēdējā spēlē uzvarējām. Ceru, ka šī uzvara dos pārliecību."

Artjoms vairākas reizes pēc kārtas kluba mājaslapā tika atzīts par komandas labāko spēlētāju, tādējādi kārtējo reizi komandas līdzjutēji pateicās viņam par labo sniegumu. Jautājām Artjomam, ko šāda atzinība nozīmē viņam: "Protams, ka tas ļoti priecē, pie tam vienlaicīgi stimulē darboties vēl vairāk, jo gribās iepriecināt līdzjutējus."

Rudņevs mazliet sīkāk pastāstīja arī par spēli Latvijas U-21 [pēdējo Genādija Šitika vadībā - aut.] sastāvā pret Moldovu: "Kopumā spēlējām labi, bet tad salauzts tika Vadims Žuļevs. Sākām spēlēt arvien sliktāk, īpaši jau laukuma centrā, tādēļ arī zaudējām."

     [+] [-]

, 2009-08-21 16:48, pirms 15 gadiem
Cerams, ka kļus par nākamo izlases līderi!

  +2 [+] [-]

, 2009-08-21 17:01, pirms 15 gadiem
Domāju, ka pēc pāris gadiem varētu izlasē būt uzbrucēju duets Rudņevs un Lukjanovs

  +1 [+] [-]

, 2009-08-21 18:14, pirms 15 gadiem
sermulis rakstīja: Domāju, ka pēc pāris gadiem varētu izlasē būt uzbrucēju duets Rudņevs un Lukjanovs
Tieši tā - baigi patīk šie te abi LV talanti. Viņi un vēl Cauņa (varbūt arī Blanks) ir Latvijas futbola nākotne. Prieks, ka Lukjanovam un Rudņevam ir iespēja sevi pierādīt spēcīgākos čempjos jau tik salīdzinoši agrā vecumā. Žigajevam, Kosmačovam un vēl dažiem labiem Virslīgas līderiem arī, manuprāt, jādodas prom uz kādu spēcīgāku komandu spēcīgākā čempī!