Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Cigaņiks Šveices čempionātā debitē ar pilnu spēli, piespēli un zaudējumu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Cigaņiks Šveices čempionātā debitē ar pilnu spēli, piespēli un zaudējumu
Andrejs Cigaņiks. Foto: LFF

Šodien Šveices čempionātu futbolā iesāka Andreja Cigaņika pārstāvētā ''Luzern'', kas ar 1:2 piekāpās ''Servette''. Savā debijā komandas rindās oficiālā spēlē Cigaņiks nospēlēja visu maču, kurā atdeva piespēli vienīgajos vārtos un izpelnījās brīdinājumu.

Šodien Šveices augstākās līgas komandas ''Luzern'' debiju oficiālā spēlē piedzīvoja Andrejs Cigaņiks. Čempionāta pirmajā kārtā klubs ar 1:2 piekāpās ''Servette''. Cigaņiks precīzi piespēlēja vienīgajos kluba gūtajos vārtos kompensācijas laika otrajā minūtē, kā arī 36. minūtē nopelnīja brīdinājumu. Latvietis devās savas komandas sākumsastāvā pussarga pozīcijā, nospēlēja visu maču un bija viens no tās redzamākajiem spēlētājiem.

Cigaņiks uz Šveici pārcēlās šajā vasarā, pirms tam spēlējot Lodzā Polijas Ekstraklasē. Bez viņa Šveices augstākajā līgā spēlē Kristers Tobers, kura ''Grasshopers'' sestdien arī čempionātu sāka ar neveiksmi, ar 1:2 piekāpjoties ''Lugano''.

  +3 [+] [-]

, 2024-07-22 00:20, pirms 2 mēnešiem
Nu ja visi speeleetu shaadaa liimeni tad vismaz Fareeru salas un Gibraltaars nebuutu mums gruuts pretinieks

Malaci abi ar Toberu

     [+] [-]

, 2024-07-22 06:57, pirms 2 mēnešiem
Principā jau mums izlasē uzvārdi un tagadējie klubi nav nemaz tik slikti. Bet kaut kā viss kopā nesaliekas. Ok, pēdējā laikā diezgan daudz traumu,spēlējam katru spēli savādāku. Bet traumas ir visām izlasēm, faktiski vienmēr kāds būs ārā.

     [+] [-]

, 2024-07-22 10:36, pirms 2 mēnešiem
estijjs rakstīja: Principā jau mums izlasē uzvārdi un tagadējie klubi nav nemaz tik slikti. Bet kaut kā viss kopā nesaliekas. Ok, pēdējā laikā diezgan daudz traumu,spēlējam katru spēli savādāku. Bet traumas ir visām izlasēm, faktiski vienmēr kāds būs ārā.
Tu par LV izlasi runā? Kuri tad mums ir tie "labie" klubi? Mums tak 90% spēlētāju no virslīgas. Ja mums VIDĒJAIS līmenis būtu Šveices līga, tad varētu teikt, ka nav slikti klubi.