Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vaņins sausā pret iespējamo "Skonto" pretinieci

Agris Suveizda

Vaņins sausā pret iespējamo "Skonto" pretinieci
Andris Vaņins
Foto: Photos-People.ch

Otro spēli Šveices Superlīgas sezonā aizvadījis Latvijas izlases vārtsargs Andris Vaņins, kurš palīdzēja "Sion" izcīnīt punktu - 0:0 pret "Zurich". Savukārt Artjoma Rudņeva pārstāvētā "Hamburg" vakar bez variantiem zaudēja Minhenes "Bayern" (0:4) un šovakar cīņā par "Telekom" kausa trešo vietu tiksies ar Dortmundes "Borussia".

Andris Vaņins un "Sion" sezonu sāka ar zaudējumu Bernē pret "Young Boys" (0:2), bet šodien savā laukumā uzņēma "Zurich", kas pirmajā kārtā pieveica "Thun" (3:2). Vaņins, kurš laukumā, protams, pavadīja visu spēli, teksta tiešraidē atzīmējās ar vairākām ļoti labām epizodēm un palīdzēja komandai tikt pie pirmā punkta šosezon - 0:0. Atgādinām, ka Rīgas "Skonto" gadījumā, ja pārvarēs Liberecas "Slovan" barjeru, UEFA Eiropas līgas trešajā kārtā tiksies tieši ar "Zurich".

Vakar pirmo spēli šīs sezonas Krievijas Premjerlīgā aizvadīja Latvijas izlases malējais pussargs Vladimirs Kamešs, kurš izgāja uz maiņu neizšķirtā pret Groznijas "Terek" (1:1). Kamešs laukumā devās 65.minūtē, kad nomainīja igauņu pussargu Konstantīnu Vasiļjevu, kurš 55.minūtē ar rezultatīvu piespēli piedalījās izlīdzinājumu nesošajos vārtos. "Amkar" tika pie ceturtā punkta divās spēlēs un Premjerlīgas tabulā ieņem pagaidu trešo vietu.

Savukārt Vācijā kārtējo pirmssezonas pārbaudes spēli aizvadīja "Hamburg", kas "Telekom" kausa pusfinālā 60 minūšu ilgā mačā kapitulēja Minhenes "Bayern" (0:4). Artjoms Rudņevs uz maiņu izgāja 46.minūtē, kad rezultāts jau bija 0:3. Pa vārtiem bavāriešiem guva Žeroms Boatengs, Mario Mandžukičs, Toni Kross un Tomass Millers. Jau šovakar plkst. 17:45 pēc Latvijas laika "Hamburg" spēlēs pret otra pusfināla neveiksminieci Dortmundes "Borussia".

Polijas Ekstraklases pieteikumā debitēja vārtsargs Pāvels Šteinbors, kurš palika rezervē Zabžes "Gornik" neizšķirtā pret Krakovas "Wisla". Vēl nesen "Gornik" atrādījās Latvijas izlases uzbrucējs Edgars Gauračs, taču viņš komandā nepaliks. Pagaidām nav skaidra arī Eduarda Višņakova nākotne, kurš jau bija panācis vienošanos ar Lodzas "Widzew", tomēr pirmajā mačā vēl nepalīdzēja. Polijas mediji vēsta, ka bijušais "Ventspils" uzbrucējs esot trenējies kopā ar citu poļu komandu GKS.

Šovakar plkst. 19:00 pēc Latvijas laika Ekstraklases pirmo kārtu aizvadīs Arta Lazdiņa "Piast Gliwice". Savukārt Baltkrievijā uz soliņa palika Germans Māliņš, kura pārstāvētā Borisovas BATE ar 3:1 pieveica Mogiļevas "Dnepr". BATE ar 39 punktiem 18 spēlēs ieņem otro vietu un par uzvaras tiesu atpaliek no Soļigorskas "Shahtar", kas gan ir aizvadījis par spēli mazāk.

Izmantotie resursi:
HSV.de -  Alle aktuellen Informationen und...
Live scores, results, fixtures, tables,...
RTS Widzew Łódź S.A. - Oficjalna Strona...

  +2 [+] [-]

, 2013-07-21 17:33, pirms 11 gadiem
Ar Zurich Latvijas klubiem nav gājis labi..
Rudnevam jāsāk sist...

     [+] [-]

, 2013-07-21 17:39, pirms 11 gadiem
ervains91 rakstīja: Ar Zurich Latvijas klubiem nav gājis labi..
Rudnevam jāsāk sist...
ko tad viņš varēja izdarīt pa 15min un velpietam pret Bayern

  +2 [+] [-]

, 2013-07-21 21:58, pirms 11 gadiem
biedrinjsh#15 rakstīja: ko tad viņš varēja izdarīt pa 15min un velpietam pret Bayern
nu vispaar jau 44 min laukumaa nerekinot kompensaacijas laiku. tas vienalga ka bayern bet jaasit tak beidzot iekshaa

     [+] [-]

, 2013-07-21 23:22, pirms 11 gadiem
Testa Colpo rakstīja: nu vispaar jau 44 min laukumaa nerekinot kompensaacijas laiku. tas vienalga ka bayern bet jaasit tak beidzot iekshaa
šitajā turnīrā ir 2x30min.

  +1 [+] [-]

, 2013-07-21 23:26, pirms 11 gadiem
Par Andra prasmi un spēlēšanu, protams, šaubu nav, bet būs žēl, ja Šteinboram atkal būs jāsilda beņķis. Arī ar Višņakova pāreju pagaidām kaut kāds sviests.